izmirde de hava pek sıcak sayılmaz, 10 dereceyi geçmiyor bu günlerde. nem dolayısı ile de hakikaten daha soğuk hissediliyor. ama gene de biniyorum motoruma. (bu hafta binemesem de)
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 12.12.2004 - 12:12 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar kusura bakmayında ben motorcuyum yağmurda yağsa taş da düşse binerim motoruma binmeyen arkadaşlara da binmelerini tavsiye ederim en azından deneyin
Tarih: 13.12.2004 - 12:27 Mesaj konusu:
Bendeniz haftasonu İzmirdeydim. Cumartesi, Gecenin 2'sinde kordonda bir barın önünde 5-6 motor gördüm demirlemiş. Dedim, "ne güzel beaaa !!! Benimki de burda olcaktı şimdi."
Zira gecenin 2'sinde bile motor gördüm şehr-i İzmir'de, İzmirimde... _________________ Az ama öz...
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 896 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 13.12.2004 - 22:56 Mesaj konusu:
Valla ben Dun motoru resmen kis uykusuna soktum ve bugunde kar yagmaya basladi, kiraladigim bir depom var ama motoru oraya koymak istemiyorum cunku gozumden uzak olacak buda beni herzaman tedirgin yapar o yuzden boyle bir yola basvurdum sizce yeterince koruyabilmismiyim, ha bu arada nylonun altinda motorun kendi ortusu onun da altinde motorun heryerini sardigim kalin 3 tane turk battaniyesi var (evde battaniye kalmadi baska ve esimde bizede kalsin diyerek bir tane yedek biraktirdi...
Buyuk bir ihtimalle binmeye hazir olana kadar acmayacagim
Resimdeki kedide bizim seker, oda saskin saskin beni icerden seyretti durdu motoru sarip sarmalarken....
_________________ www.thecyclepro.com
Kışın motora binmekmi? Ben kışın motora daha çok biniyorum. Hele yağmurlu havalarda gaz açıp yanlaya yanlaya ilerlemek ayrı bir duygu ama sizler yağışlı havalarda motora binmeyin üşürsünüz 8)
Tarih: 18.12.2004 - 19:45 Mesaj konusu:
Geçen Hafta sonu Pazar günü bindim motora.
O gün hava güneşliydi. Kardeşimi askerlik görevi için Tekirdağa götürdük.
Tabiki ben motorla gittim.
Üstümde boğazlı kazak ve kalın bir eşofman üstü, boğazım için yün boğazlık altta ise yine kalın bir eşofman ve kot. Ayaklarda kalın çorap ve çizme.
Giderken gayet iyiydi. 200' ler de dolaşarak ve üşümeden gittim.
Dönüşte hava kararmıştı ve oldukça soğumuştu.
Kelimenin tam anlamıyla dondum. Ellerim, ayaklarım, dizlerim ve başım dondu. Üşümeyen tek yerim montumun kapladığı bolgeydi.
Yani altımda uygun bir pantolon başımda maske olsaydı sanırım üşümezdim.
Yukarda bir arkadaş söylemiş. Soğuk delikanlıyı bozar. Çok doğru.
Aman dikkat. _________________ Motorcu Efendidir...
ben kışın da olsa yazında olsa motora bınerım motorsuz yapamam çünkü motoru sevıyorum kanımda var_ :oops: abicim) 11yıldan berhı motor kulanı yorum çükü ben motorcum arkadaşşş. :P
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız