saat 3te anadolu yakasında bi düğüne katılmam gerekiyor!
soracağım o ki; bu toplantı kaça kadar sürecek? eğer yetişebilirsem düğünden sonra uğramak istiyorum. (maalesef 2 dirhem 1 çekirdek halde olacağım için -mecburen- arabayla...) yetişebilir miyim ki?
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 17.12.2004 - 14:42 Mesaj konusu:
Evrim 15.30 da toplanicaz birkac arkadasimiz 18.30-19.00 gibi ayrilacak ama belki daha uzunda kalinilabilir eger online olursan msn'dan cep numaramida veririm veya pm atarim sana haberlesebiliriz...
Elif dijital makinaya sevindim bende ariyordum, artik gerek kalmadi demekki
kızlar eşim nete giremediği için ben haber veriyorum.Daphne de toplantınıza gelecek.Siyah ZX9R li,Kırmızı beyaz yeşil agv kasklı.ok.İyi eğlenceler _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
muRRat kardeşim bir sorununmu var?
Bu dönemsel bir kompleks krizimi yoksa genel halinmi böyle
Yok şayet genel olarak içine düştüğün bu kopleks girdabındaysan sana cidden yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir psikiyatrın telefonunu verebilirim _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
demek sonunda md bayanları toplanıyor
bakalım nasıl eğlenecekler. fotoğrafları göreceğiz
umarım iyi eğlenirler ve bu toplantıları sık sık yaparlar _________________ ?N TEKERYN NEREYE GYDERSE,
ARKA TEKERYNDE ORAYA GYDER.....
CBR 600 RR
happyman_13@hotmail.com
taze taze haberi vereyim dedim... vaktim çok kısıtlı olduğundan ilk gidenlerden ve ilk ayrılan kişi ben oldum. sadece ilk 10-15 dakika kalabildim ve bu esnada grubun nüfusu 7 (yedi)ydi. sadece daphne ve ben motorla gelmiştik ama grupta sağlam bir motosiklet sohbeti daha ilk andan hasıl olmuştu bile...
kızlar; herşey süperdi...
bi dahaki buluşma ne zaman?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız