Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - __Istanbul 'da MD BAYAN 'larinin bulusmasi (18.12.2004)__

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

__Istanbul 'da MD BAYAN 'larinin bulusmasi (18.12.2004)__

__Istanbul 'da MD BAYAN 'larinin bulusmasi (18.12.2004)__
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
denis
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.12.2004 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline saglik bikergirlz bende debeleniyodum kendi kendime Çok gülüyorum
Başa dön
denis Çevrimdışı denis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 17.12.2004 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeeee taksimde okuyan kizin hali böyle oluyor iste... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
elift
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.12.2004 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben digital fotoğraf makinası getireceğim Göz kırpıyorum
elift Çevrimdışı elift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 17.12.2004 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat 3te anadolu yakasında bi düğüne katılmam gerekiyor! Üzgünüm
soracağım o ki; bu toplantı kaça kadar sürecek? eğer yetişebilirsem düğünden sonra uğramak istiyorum. (maalesef 2 dirhem 1 çekirdek halde olacağım için -mecburen- arabayla...) yetişebilir miyim ki?
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 17.12.2004 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evrim 15.30 da toplanicaz birkac arkadasimiz 18.30-19.00 gibi ayrilacak ama belki daha uzunda kalinilabilir eger online olursan msn'dan cep numaramida veririm veya pm atarim sana haberlesebiliriz... Dil çıkarıyorum

Elif dijital makinaya sevindim bende ariyordum, artik gerek kalmadi demekki Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
elift
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.12.2004 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama ben potala resim koymayı bilmiyom Üzgünüm
Yardım edersiniz her halde Göz kırpıyorum 8)
elift Çevrimdışı elift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blackbird
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.12.2004 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayanlar bende gelicem insallah Göz kırpıyorum Kocamdan pacamı kurtarırsam söz size vallahi gelcem Dil çıkarıyorum
Ama olurda gelemezsem umarım hepinizle baska bir MD toplantısında tanısırım insallah....
Dilayn cım , yaw goruşelim, bak benim kızım buyudu seninkine ablalık eder:)) optum canım

Sevgiler :P
Başa dön
blackbird Çevrimdışı blackbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 17.12.2004 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elift,
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3232
Yukarıdaki linkten nasıl resim eklendiğini okuyabilirsin. Anlamadığın kısım olursa ben yardım ederim sana ;-) .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 18.12.2004 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızlar eşim nete giremediği için ben haber veriyorum.Daphne de toplantınıza gelecek.Siyah ZX9R li,Kırmızı beyaz yeşil agv kasklı.ok.İyi eğlenceler

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 18.12.2004 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muRRat kardeşim bir sorununmu var?
Bu dönemsel bir kompleks krizimi yoksa genel halinmi böyle ?
Yok şayet genel olarak içine düştüğün bu kopleks girdabındaysan sana cidden yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir psikiyatrın telefonunu verebilirim Göz kırpıyorum
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 18.12.2004 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demek sonunda md bayanları toplanıyor
bakalım nasıl eğlenecekler. fotoğrafları göreceğiz
umarım iyi eğlenirler ve bu toplantıları sık sık yaparlar Gülümsüyorum Gülümsüyorum
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 18.12.2004 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taze taze haberi vereyim dedim... vaktim çok kısıtlı olduğundan ilk gidenlerden ve ilk ayrılan kişi ben oldum. sadece ilk 10-15 dakika kalabildim ve bu esnada grubun nüfusu 7 (yedi)ydi. sadece daphne ve ben motorla gelmiştik ama grupta sağlam bir motosiklet sohbeti daha ilk andan hasıl olmuştu bile...

kızlar; herşey süperdi... Dil çıkarıyorum
bi dahaki buluşma ne zaman? Göz kırpıyorum
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 18.12.2004 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erkeklerde basmıs toplantıyı die duyum aldım ama asıl payı var mı airbrush-tr, Çok gülüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 18.12.2004 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat 20,01 ben hala calişıyorum Üzgünüm
Gecenin bilmemkacina kadar da burdayim
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.12.2004 - 05:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee hani fotolar nerde??
Buluşma detayları nerde??
Devamı gelecek mi???
Nerde bu kızlar???
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal