Tarih: 11.12.2006 - 12:03 Mesaj konusu:
hayır 40 yada 50 kişinin içinden eleme usulu 20 ye inecek heralde.. bende tam bilmiyorum şuan.. T.Hadımoğlu onuda anlatır nasıl olsa öğrenirsiniz.. _________________ Don´t be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
ben bu organızasyon nısan ayında hayata gecmedıgı surece oluruna ınananmıyorum.8500 verıcek arkadasları da orada gormek ıstıyorum yanı esas merakım bu yonlu kım bu arkadaslar dıye
Tarih: 11.12.2006 - 12:23 Mesaj konusu:
xenox demiş ki:
ben bu organızasyon nısan ayında hayata gecmedıgı surece oluruna ınananmıyorum.8500 verıcek arkadasları da orada gormek ıstıyorum yanı esas merakım bu yonlu kım bu arkadaslar dıye
olaya çok farklı baktığınız için inanmaya bilirsiniz.. siz cadde motosiklete binip sezonda şu kadar para harcıyorum piste girersem çok daha fazla harcicam gözüyle bakarsanız olmaz.. pistte yarışmak işi profesyonelliğe taşımaktır.. herşeyinde bir bedeli vardır.. sadece cadde de ses güzel gelsin vede caddede kullanamayacağınız extra 9 hp için 2000euro verebiliyorsanız.. pistte yarışmak üstelikte profesyonel bir organizasyon için 8500vermek cidden birşey değil.. bu rakama laf edenlere tek söyleyeceğim önce bireysel olarak bir yarışın bakalım kaç para harcicaksınız.. sonra cup ın fiyatına laf edin.. _________________ Don´t be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
...Katılım duyuduguma gore bayaa cokmus...hummalı bir calısma varmıs team x de...valla bende baskalarının yalancısıyım...bakalım bizim basvuru ne olacak sayın yetkililer ...elemeleri öss sınavı gibi yapmazsanız, kesin pistteyim:)...ayrıca maillerimize hemen cevap geldigi icinde team x' e helal , bu ne hız yaaaa
...arkadaşlar tesekkur ederiz...koşuşturmalardan dolayı, bilgi akışı konu sunda, bazen gecikiyoruz, kusura bakmayın...GSX-R CUP organizasyonunda, basvurular devam etmekte ve sayıca tahminlerimizin üzerinde bir ilgi var...Biz Team X olarak üzerimize düşeni kat ve kat yapmaktayız, en azından yapmaya, motosiklet sporuna iyi birşeyler katmaya çalışıyoruz ve inanın bu konuda çok yıpranmakta ve yorulmaktayız...ama birilerinin yapması gerek...
...GSX-R CUP organizasyonu, Team X' e yapılabilmesi için gelen bir organizasyon teklifi olup, biz gerekli her türlü çalışmayı bitirdik, bundan sonraki aşama, bu organizasyonu yapmamızı isteyen firmalarımızın direktifleri ve istekleri doğrultusunda ilerlemektedir...Team X olarak, tarafımıza, gerekli bilgi akışı geldikce, ilerlemeler ile ilgili, MD li arkadaşlarımızı, sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz....Organizasyonla ilgili, 0216 337 54 68 Team X Center numaramızdan da arayarak, bilgi alabilirsiniz...
olaya çok farklı baktığınız için inanmaya bilirsiniz.. siz cadde motosiklete binip sezonda şu kadar para harcıyorum piste girersem çok daha fazla harcicam gözüyle bakarsanız olmaz.. pistte yarışmak işi profesyonelliğe taşımaktır.. herşeyinde bir bedeli vardır.. sadece cadde de ses güzel gelsin vede caddede kullanamayacağınız extra 9 hp için 2000euro verebiliyorsanız.. pistte yarışmak üstelikte profesyonel bir organizasyon için 8500vermek cidden birşey değil.. bu rakama laf edenlere tek söyleyeceğim önce bireysel olarak bir yarışın bakalım kaç para harcicaksınız.. sonra cup ın fiyatına laf edin..
ben sadece meraktan soruyorum arkadasım madem bu ıs o denlı cıddı ve sızın gıbı yarısan arkadaslar da canı gonulden desteklıyor hatta bu ısın malıyetı ferdı yarısmaktan daha ucuza gelıyor sonundada tmf nın verdıgı gıbı tel masa bır kupa vede kısısel tatmınden baska oduller falan var neden sız katılmıyorsunuzda sadece desteklemekle kalıyorsunuz sadece merak.
bu soruma tercıh meselesı kardesım senı ılgılendırmez gıbı bır sey yazmanız ıananın benı ve bunu okuyan arkadasları tahmınımce tatmın etmeyecek.akıllı uslu elle tutulur bır cevap beklıyorum. tesekkurler.
...konuyu fazla uzatmamak için, en doğru sekilde cevabı bu olur..'' TMF, daha önce lisans almış ve herhangi bir yarışa girmiş olan kesinlikle özel bir organizasyon veya cuplara katılamaz'' şartı koyduğundan dolayı, yarışan veya daha önce yarışmış biri, CUP organizasyonlarına katılamıyor...bu organizasyonun değil, TMF nin bir hükmüdür...sebep son derece açık, saygı duymak gerekir...sonuçta bu organizasyonlar her nekadar özelde olsa, TMF nin onayı ve kabulu üzerine ve TMF nin kuralları dahilinde yapılabilmektedir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız