Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu mu md :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu mu md :(

bu mu md :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi onca foto koydum nasıl kalktı onlar yafff ?
Neyse gerekte yoktu zaten. Arkadaşlar içki kötü dür ama içende kendine içer, içmeyende. Konuyu fazla polemiğe sürüklemeye gerek yok bence Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu[/b], konuyu saptırmak gibi olmasın ama ne zaman maç yapacaz Çok gülüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, hööööööööö 8o 8o 8o
Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, hakan bey sizi karalamak yada akıl verme gibi bi nıyetım yok sen nasıl insanları uyarıyorsun alkollü binmeyın yada gereksiz hız yapmayın diye öneriler yapıyorsun haklı bi şekilde şimdi herhangibiri olum haberinden topik actıgında milletin yazdıklarını bilirsin arkadaşlar aman dikkatli olun yada şöyle olun boyle olun dıye nasihat veren arkadaşlar cok oluyor peki allah göstermesin hic istemeyız bi arkadşınıza birşey olsa burda şuanki yazılarıma ne cevap verirler sence illaki başımıza gelmesimi lazım şuan bu topik e cevap yazan arkadaşlar ne der acaba hala akıldan yaştan bu işten anlamadıgımdanmı yazacaklar biz ickinize karışmıyoruz öyle bir hakkımızda yok zaten ama en azından siz koymayın böyle fotolar bizim millet bilirsin olay olmadan önce hic birşey demez ama olduktan sonrada bol bol nasıhat sallar aman oyle yapmayın böyle yapmayın dıye ben sadece bunu soylemek istedim ama bazı arkadaşlar olayı milletin ickisine ne karışıyorsuna getırdi konuyu
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiglr, umarım dediğin gibidir, hayır özellikle diyoruz ki kimse kimsenin içtiğine karışmıyor, buna rağmen hala ben içerim kimene diyenler var, burdan benim çıkaracağım sonuç; yazılanları okumadan direk cevap yazıyorlar. önce yazıları tek tek okuyup konu nereye gelmiş diye incelemedikten sonra bu başlık uzar gider.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Beyto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kastamonu/Merkez

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar bravo valla çok değişik bi yaklaşım Çok gülüyorum
ama senı şimdi topa tutarlar..
bu arada bu topicden sonra bu kadar tartısmadan sonra umarım herkez fotograf olayında alkol e dikkat eder mutlaka içicez,eglenecez ama gostere gostere de yapmayalım hem foto ile hem gorselde...
Abilerimizden ablalarımızdan,kardeşlerimizden ricamız olsun artık buda bizim.. Bravo
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelene hoşgeldin,gidene güle güle...Bu böyledir kardeşim...

Sinirlendim
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, kenyalı kardeş sevenede sevmeyenede eşit mesafeden yani gebzeden yazıyorum. Çok gülüyorum puhahahahah

şaka bir yana diyerek yazıyorum sıkı tutunun amman yavaş birbirinizi kırmadan
pişman olacağınız sözler sarfetmeden .....

fikir ayrılığı elbette olacak
ben içmem mesela ama içenede niye içiyorsun diye bir hak görmem kendimde. her koyun kendi bacağından asılır
isteyen içer isteyen sever .ama fikirler sabitse kimse kimseyi değiştiremez o insan istemediği müddetçe (olmak yada olmamak mesele bukadar zor yaniiiiiiiiii)

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaaa !!!! aşağıdaki fotoya bakarmısınız,hem alkol hem motor bir arada Bravo
Eyvah ! bunu gören küçükler,ellerinde içki şişesi ile Dakar a koşmasınlar sakın.Mazallah...

TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkollü araç kullanmayında ne içerseniz için aman .... Sinirlendim Sinirlendim
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

Alıntı:

ben içmem mesela ama içenede niye içiyorsun diye bir hak görmem kendimde. her koyun kendi bacağından asılır

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
son kelime bence bu olmalı Bravo
Başa dön
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22 demiş ki:
Aaaa !!!! aşağıdaki fotoya bakarmısınız,hem alkol hem motor bir arada Bravo
Eyvah ! bunu gören küçükler,ellerinde içki şişesi ile Dakar a koşmasınlar sakın.Mazallah...

Ahahahahaha , içki firması sponsoru olan motorcular 2 tek atmadan yarışamaz zaten heheheeheheh
Başa dön
TT600 Çevrimdışı TT600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayram da geldi asacaz koyunları bacaklarından Çok gülüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanlar kimi nedemek istedigni anlıyo ama mualefet paraylamı..
bilyorm insanların içini herkez kimin nedemek istedigni anlıyo..
koyun kardeşim şişelerle resimlerinizi,kasksız video görüntülerinizi her koyun kendi bacagında asılır nası olsa Bravo
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, bu kadar takıntın olduğuna göre sende bir iş var demektir.zoruna giden içmeleriyse o resimlere bakmayacaksın.ayrıca eğlenmek her insanın hakkı.bu motorcu,dinci ya da otomobil şoförü olarak ayrılmıyor.evet her hafta eğlence var.içkide içiliyor.fakat hiç kimse dozajını aşmıyor.aşanlarda alkolsüzlerin aracıyla evine gidiyor.emin ol bu grupta herkes birbirini senden daha çok düşünüyor.niyetin ne anlamış değilim?
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal