abi onca foto koydum nasıl kalktı onlar yafff
Neyse gerekte yoktu zaten. Arkadaşlar içki kötü dür ama içende kendine içer, içmeyende. Konuyu fazla polemiğe sürüklemeye gerek yok bence
Tarih: 20.12.2006 - 16:41 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, hakan bey sizi karalamak yada akıl verme gibi bi nıyetım yok sen nasıl insanları uyarıyorsun alkollü binmeyın yada gereksiz hız yapmayın diye öneriler yapıyorsun haklı bi şekilde şimdi herhangibiri olum haberinden topik actıgında milletin yazdıklarını bilirsin arkadaşlar aman dikkatli olun yada şöyle olun boyle olun dıye nasihat veren arkadaşlar cok oluyor peki allah göstermesin hic istemeyız bi arkadşınıza birşey olsa burda şuanki yazılarıma ne cevap verirler sence illaki başımıza gelmesimi lazım şuan bu topik e cevap yazan arkadaşlar ne der acaba hala akıldan yaştan bu işten anlamadıgımdanmı yazacaklar biz ickinize karışmıyoruz öyle bir hakkımızda yok zaten ama en azından siz koymayın böyle fotolar bizim millet bilirsin olay olmadan önce hic birşey demez ama olduktan sonrada bol bol nasıhat sallar aman oyle yapmayın böyle yapmayın dıye ben sadece bunu soylemek istedim ama bazı arkadaşlar olayı milletin ickisine ne karışıyorsuna getırdi konuyu
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 20.12.2006 - 16:41 Mesaj konusu:
kawasakiglr, umarım dediğin gibidir, hayır özellikle diyoruz ki kimse kimsenin içtiğine karışmıyor, buna rağmen hala ben içerim kimene diyenler var, burdan benim çıkaracağım sonuç; yazılanları okumadan direk cevap yazıyorlar. önce yazıları tek tek okuyup konu nereye gelmiş diye incelemedikten sonra bu başlık uzar gider. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Kayıt: Dec 31, 2004 Mesajlar: 239 Nereden: Kastamonu/Merkez
Tarih: 20.12.2006 - 16:42 Mesaj konusu:
mezar bravo valla çok değişik bi yaklaşım
ama senı şimdi topa tutarlar..
bu arada bu topicden sonra bu kadar tartısmadan sonra umarım herkez fotograf olayında alkol e dikkat eder mutlaka içicez,eglenecez ama gostere gostere de yapmayalım hem foto ile hem gorselde...
Abilerimizden ablalarımızdan,kardeşlerimizden ricamız olsun artık buda bizim.. _________________ Motor yalnyzlaryn aracydyr. Gürültüsü ise en güzel a?k ?arkysyndan daha güzel gelir motorcuya.
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2578 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 20.12.2006 - 16:44 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, kenyalı kardeş sevenede sevmeyenede eşit mesafeden yani gebzeden yazıyorum. puhahahahah
şaka bir yana diyerek yazıyorum sıkı tutunun amman yavaş birbirinizi kırmadan
pişman olacağınız sözler sarfetmeden .....
fikir ayrılığı elbette olacak
ben içmem mesela ama içenede niye içiyorsun diye bir hak görmem kendimde. her koyun kendi bacağından asılır
isteyen içer isteyen sever .ama fikirler sabitse kimse kimseyi değiştiremez o insan istemediği müddetçe (olmak yada olmamak mesele bukadar zor yaniiiiiiiiii) _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Aaaa !!!! aşağıdaki fotoya bakarmısınız,hem alkol hem motor bir arada
Eyvah ! bunu gören küçükler,ellerinde içki şişesi ile Dakar a koşmasınlar sakın.Mazallah...
_________________ KaWaSaKi KLE 500
Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 399 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 20.12.2006 - 16:49 Mesaj konusu:
alk22 demiş ki:
Aaaa !!!! aşağıdaki fotoya bakarmısınız,hem alkol hem motor bir arada
Eyvah ! bunu gören küçükler,ellerinde içki şişesi ile Dakar a koşmasınlar sakın.Mazallah...
Ahahahahaha , içki firması sponsoru olan motorcular 2 tek atmadan yarışamaz zaten heheheeheheh
Tarih: 20.12.2006 - 16:51 Mesaj konusu:
insanlar kimi nedemek istedigni anlıyo ama mualefet paraylamı..
bilyorm insanların içini herkez kimin nedemek istedigni anlıyo..
koyun kardeşim şişelerle resimlerinizi,kasksız video görüntülerinizi her koyun kendi bacagında asılır nası olsa _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
tarkan_600, bu kadar takıntın olduğuna göre sende bir iş var demektir.zoruna giden içmeleriyse o resimlere bakmayacaksın.ayrıca eğlenmek her insanın hakkı.bu motorcu,dinci ya da otomobil şoförü olarak ayrılmıyor.evet her hafta eğlence var.içkide içiliyor.fakat hiç kimse dozajını aşmıyor.aşanlarda alkolsüzlerin aracıyla evine gidiyor.emin ol bu grupta herkes birbirini senden daha çok düşünüyor.niyetin ne anlamış değilim?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız