Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 507 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 19.12.2006 - 13:39 Mesaj konusu:
onlyrider, abi hep ben edirne de yokken yapıyosunuz bu aktiviteleri yaww bi kere de denk gelmedim malum öğrenciyiz yani ankara da ama 1ocak ile 12 şubat arasında edirne ye bi aktivite yparsanız sevine sevine katılırım bu arada alkan abiyi göremedim ben fotolarda iştemiydi yoksa bidahaki etkinlikte görüşmekl üzere sağlıcakla kal abi tekerlerin yere bassın _________________ 22 NA 371__A RH(+)
abi harika bi gezi yaa..600F ise favorim bu arada
ama V-storm ve o abinin bacakları harika uyum saglamış..
herkeze bol km li ve sorunsuz geziler _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Tarih: 19.12.2006 - 15:20 Mesaj konusu:
TiTaN_ demiş ki:
onlyrider, abi hep ben edirne de yokken yapıyosunuz bu aktiviteleri yaww bi kere de denk gelmedim malum öğrenciyiz yani ankara da ama 1ocak ile 12 şubat arasında edirne ye bi aktivite yparsanız sevine sevine katılırım bu arada alkan abiyi göremedim ben fotolarda iştemiydi yoksa bidahaki etkinlikte görüşmekl üzere sağlıcakla kal abi tekerlerin yere bassın
TiTaN_ Alkan dubailerde gezdiği için malesef katılamadı.
Ercan bu alemde adım ninja rider olarak da bilinir
İyi temennilerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler... _________________ "Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
www.ssrider.com
Güzel bir gezi olmuş belli... ne de olsa bizim oralar... ahh.. Tekirdağ canım memleketim, burnumda tütüyor... _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Tarih: 19.12.2006 - 20:20 Mesaj konusu:
onlyrider, abi güzel bir gezi olmuş
ayrıca resimler için ellerinize sağlık..pazar günü de ben bi trakya gezisi yapayım dedim.ama saraydan öte geçemedik ne yazıkki fotoğraf makinesi olmadığından sadece hafızalarda kalacak bir gezi oldu _________________
Ne gezmesi yahu iş için bulunuyorduk taaaa Dubai lerde aşağıdaki fotolar her şeyi anlatıyor zaten.
Selvi boylu arkadaşımızın adı Bülent 2.13 tü yanılmıyorsam. Ne güzel gezmişsiniz yine,ama benim mekanları bulamamışsınız iyi iyi, bir dahaki sefere de gezecek yerler kaldı.Fotolar için teşekkürler.
Elleriniz dert görmesin.
_________________ KaWaSaKi KLE 500
onlyrider, geziyi yayinlamissin ama benim gozumden kacmis, daha yeni goruyorum. fotograflarin hepsi cok guzel. ve ayrica cok guzel bir gundu gercekten, aralik ortasinda oyle ilik ve gunesli bir gun yakalamak zor.
o da ismail'in sansiydi bence. yeni aldigi motoruyla guzel bir havada seyahat edebildi. en yakin zamanda gorusmek uzere, kazasiz, belasiz gunler dilerim. ismail'e de selamlar.
Tarih: 05.01.2007 - 08:38 Mesaj konusu:
Fiko bayramda da edirnedeki faaliyetlerimizi devam etti ama gözler seni aradı. Anahtarı mı yokmuş ne bişeyler dediler senin için... Bayramdaki enduro harekatıyla ilgili fotoları da ayrı bir topikte fırsat bulursam koyarım ayrı bir topiğe. Görüşmek üzere... _________________ "Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
www.ssrider.com
Tarih: 05.01.2007 - 09:23 Mesaj konusu:
güzel gezi olmuş ,resimlerde çok güzel . fakat benim dikkatimi çekti neden motorların plakaların numaraları gözükmüyor resimlerde fotomontajlamı kapattınız yoksa boyadınızmı plakaları hep bayaz çıkmışta
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız