Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Race-Enduro kardeşliği, istikamet: Edirne!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Race-Enduro kardeşliği, istikamet: Edirne!!!

Race-Enduro kardeşliği, istikamet: Edirne!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 19.12.2006 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, abi hep ben edirne de yokken yapıyosunuz bu aktiviteleri yaww bi kere de denk gelmedim malum öğrenciyiz yani ankara da ama 1ocak ile 12 şubat arasında edirne ye bi aktivite yparsanız sevine sevine katılırım bu arada alkan abiyi göremedim ben fotolarda iştemiydi yoksa bidahaki etkinlikte görüşmekl üzere sağlıcakla kal abi tekerlerin yere bassın
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 19.12.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmuş gazdaşım Çok gülüyorum yalnız şimdi farkettim üçüncü resimde ninja gibi çıkmışsın Çok gülüyorum

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 19.12.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi harika bi gezi yaa..600F ise favorim bu arada Göz kırpıyorum
ama V-storm ve o abinin bacakları harika uyum saglamış.. Gülümsüyorum
herkeze bol km li ve sorunsuz geziler

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.12.2006 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TiTaN_ demiş ki:
onlyrider, abi hep ben edirne de yokken yapıyosunuz bu aktiviteleri yaww bi kere de denk gelmedim malum öğrenciyiz yani ankara da ama 1ocak ile 12 şubat arasında edirne ye bi aktivite yparsanız sevine sevine katılırım bu arada alkan abiyi göremedim ben fotolarda iştemiydi yoksa bidahaki etkinlikte görüşmekl üzere sağlıcakla kal abi tekerlerin yere bassın

TiTaN_ Alkan dubailerde gezdiği için malesef katılamadı.

Ercan bu alemde adım ninja rider olarak da bilinir Çok gülüyorum

İyi temennilerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 19.12.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gezi olmuş belli... Bravo ne de olsa bizim oralar... ahh.. Tekirdağ canım memleketim, burnumda tütüyor... Ağlıyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezmişsiniz tebrikler Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 19.12.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, abi güzel bir gezi olmuş Bravo

ayrıca resimler için ellerinize sağlık..pazar günü de ben bi trakya gezisi yapayım dedim.ama saraydan öte geçemedik Göz kırpıyorum ne yazıkki fotoğraf makinesi olmadığından sadece hafızalarda kalacak bir gezi oldu Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 20.12.2006 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize sağlık çok güzel fotolar

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 20.12.2006 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor bir harika gezi muhteşem olmuş, durakladığınız yerler bir hakira Çok gülüyorum paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 20.12.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider,
Alıntı:

Alkan dubailerde gezdiği için malesef katılamadı

Ne gezmesi yahu iş için bulunuyorduk taaaa Dubai lerde aşağıdaki fotolar her şeyi anlatıyor zaten. Çok gülüyorum
Selvi boylu arkadaşımızın adı Bülent 2.13 tü yanılmıyorsam. Çok gülüyorum Ne güzel gezmişsiniz yine,ama benim mekanları bulamamışsınız iyi iyi, bir dahaki sefere de gezecek yerler kaldı.Fotolar için teşekkürler.
Elleriniz dert görmesin.

cinar_ozarslan
Üye
Üye

Nereden: KONYA/EREĞLİ..::ANTALYA::..

MesajTarih: 20.12.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoruna saglık abı sanada allah uzun omur versınkı boyle guzel gezılerı bızlerle paylas harıka olmus OK
Başa dön
cinar_ozarslan Çevrimdışı cinar_ozarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fiko
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, geziyi yayinlamissin ama benim gozumden kacmis, daha yeni goruyorum. fotograflarin hepsi cok guzel. ve ayrica cok guzel bir gundu gercekten, aralik ortasinda oyle ilik ve gunesli bir gun yakalamak zor.
o da ismail'in sansiydi bence. yeni aldigi motoruyla guzel bir havada seyahat edebildi. en yakin zamanda gorusmek uzere, kazasiz, belasiz gunler dilerim. ismail'e de selamlar.
Başa dön
fiko Çevrimdışı fiko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiko bayramda da edirnedeki faaliyetlerimizi devam etti ama gözler seni aradı. Anahtarı mı yokmuş ne bişeyler dediler senin için... Bayramdaki enduro harekatıyla ilgili fotoları da ayrı bir topikte fırsat bulursam koyarım ayrı bir topiğe. Görüşmek üzere...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.01.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş ,resimlerde çok güzel . fakat benim dikkatimi çekti neden motorların plakaların numaraları gözükmüyor resimlerde fotomontajlamı kapattınız yoksa boyadınızmı plakaları Gülümsüyorum hep bayaz çıkmışta Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 05.01.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten güzel yerler keşke bizde geze bilseydik oraları yahuu ????
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal