Valla ben böyle videoları gördükçe motor kullanasım geliyo nedense ama bencede bu adamların yanında biz motor kullanmıyoruz.(En azından ben) _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 20.12.2006 - 13:50 Mesaj konusu:
yok abi ya yorum yapmak bile istemiyorum paylaşım için teşekkürler _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Motosiklet kullanıyoruz ama akrobasi yapmıyoruz desek.Hem o makinalar her türlü darbe ve arızaya zaten feda edilmiş durumda, kaç kişi böyle bir riski almak ister ki, gözü gibi baktığı motosikleti için? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 262 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 21.12.2006 - 21:35 Mesaj konusu:
ben bu tur motor surenlerden deyilim. benim isim yollarda. motorun lastiyini yakip show yapmak bana gore deyil. oyle kullananlara tebrikler. ben motorun zevkini yollara cikinca, virajlara girip yere iyice yatinca aliyorum. o konuda tabiki motor kullaniyoruz. _________________ www.turkphotos.com
Tarih: 21.12.2006 - 23:03 Mesaj konusu:
paylasımın için tesekkürler ama başlık bence olmamıs.olmamasının nedeni ise yuttısındaki bu insanlar motorlarını düşünmüyorlar motor onlar için bir teneke parçası çünkü onların sponsorları var birileri onları parayı verip teker yap lucas yap show yap diyor ve inanıyorum ki bizim de ülkemzdebize böyle imkan saglıyacak kişiler olsa eminimki bizde bunlardan geri kalmayız hatta ve hatta daha iyi bile olabiliriz.O yüzden bizim motor kullanısımızla bunlar karsılastırılamaz çünkü onların görevi bu show yapmak bizim ise show gibi bir amacımız yok çünkü sponsorumuz yokk
saygılarımla _________________ m.cenab ERKAL NO:05335940369
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız