Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar sizce biz motormu kullanıyoz bence değil

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar sizce biz motormu kullanıyoz bence değil

arkadaşlar sizce biz motormu kullanıyoz bence değil
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
antrasit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 20.12.2006 - 11:27    Mesaj konusu: arkadaşlar sizce biz motormu kullanıyoz bence değil Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.liveleak.com/view?i=4b660dbb76
Başa dön
antrasit Çevrimdışı antrasit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 20.12.2006 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben böyle videoları gördükçe motor kullanasım geliyo nedense ama bencede bu adamların yanında biz motor kullanmıyoruz.(En azından ben)
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.12.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antrasit, abi çok güzel bi video olmuş ellerine sağlık. Paylaşımın için teşekkürler Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 20.12.2006 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi ya yorum yapmak bile istemiyorum paylaşım için teşekkürler
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 21.12.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için tşkantrasit,
aderzo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçin bunları ya böle motormu kullanılır asıl hem motora yazık hem kendine
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım icin saol böel kullanamassında Çok gülüyorum öle herkesin harcı deil Bravo
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet kullanıyoruz ama akrobasi yapmıyoruz desek.Hem o makinalar her türlü darbe ve arızaya zaten feda edilmiş durumda, kaç kişi böyle bir riski almak ister ki, gözü gibi baktığı motosikleti için?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu tur motor surenlerden deyilim. benim isim yollarda. motorun lastiyini yakip show yapmak bana gore deyil. oyle kullananlara tebrikler. ben motorun zevkini yollara cikinca, virajlara girip yere iyice yatinca aliyorum. o konuda tabiki motor kullaniyoruz.
endelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o lastik alev almışya orda film koptu zaten

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

türkiyede bunları yapan varmıdır acaba
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

..Ne yapalım şimdi trafiğe çıkıp stopie wheelie drift falan mı yapalım iyi motor kullandığımızı göstermek için Çok gülüyorum
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.12.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi video izliye izliye bi hal oldum yokmu daha değişik şeyler Sinirlendim
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2006 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu saçmalıkları sevmiyorum. Adam gibi kullanıyorum, kurallara uyarak ve kendimi riske atmayarak.. Bravo
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
branaskova
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.12.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakdem demiş ki:
..Ne yapalım şimdi trafiğe çıkıp stopie wheelie drift falan mı yapalım iyi motor kullandığımızı göstermek için Çok gülüyorum
Alkışlıyorum ^ sanırım iyi seyretmedin trafikte geçmiyor olay kabiliyetin varsa şov yapıcak bi yer bulursun adamlar yapmış pravo Alkışlıyorum
Başa dön
branaskova Çevrimdışı branaskova Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_kurt_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya/side

MesajTarih: 21.12.2006 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasımın için tesekkürler ama başlık bence olmamıs.olmamasının nedeni ise yuttısındaki bu insanlar motorlarını düşünmüyorlar motor onlar için bir teneke parçası çünkü onların sponsorları var birileri onları parayı verip teker yap lucas yap show yap diyor ve inanıyorum ki bizim de ülkemzdebize böyle imkan saglıyacak kişiler olsa eminimki bizde bunlardan geri kalmayız hatta ve hatta daha iyi bile olabiliriz.O yüzden bizim motor kullanısımızla bunlar karsılastırılamaz çünkü onların görevi bu show yapmak bizim ise show gibi bir amacımız yok çünkü sponsorumuz yokk
saygılarımla

2003 SUZUKI BANDIT600S (SATILIK)
2004 KAWASAKI ZX-6R (FULL SATILIK)
Başa dön
_kurt_ Çevrimdışı _kurt_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal