wayyyyyyy kivanckaplan, dayı sende haa .... halbuki yeni yeni seninle anlaşmaya başlamıştık ... waalla bak başta söyliyim bizim kimse ile bi derdimiz yok olamazda ama bizimle bi derdi olan varsa biziz demeye geldim
hayırlı olsun _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 21.12.2006 - 15:29 Mesaj konusu:
deliemin,
hayırlı olsun herkese _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 21.12.2006 - 23:23 Mesaj konusu:
freewing ve kivanckaplan arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Gönüllü olarak üstlendikleri bu görevi layığıyla yapacaklarından eminim. Hem kendileri hem de MD için hayırlı olsun... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tarih: 21.12.2006 - 23:42 Mesaj konusu:
kivanckaplan, kıvanc senle benim derdim var yaa nasıl yapıcaz bunu
hayırlı olsun kardeşlerime _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
kivanckaplan, Hayırlı olsun ,freewing sizede hayırlı olsun..
Ne olduğunu anlamadım ama iyi bişey olmalı,herkes kutladığına göre..
Yardım'la ilgili bişey olmalı sanırım, ama onlarınmı bize yardımı olacak,yoksa bizmi onlara yardım edeceğiz ,valla anlamadım espri filan değil.. Sonuçta hayırlı bişey olmuş , yardımlaşma diye düşünürsek.. _________________ "A2 Ehliyetim var motorum da, ama hala artçyyym"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız