Tarih: 21.05.2004 - 20:27 Mesaj konusu: İstanbulda bir yer!
Diyelimki benim bir ZX-10R Kawam var (Amin!) ve buna:
Öhlins direksyon amatisörü , Arrow eksoz vb. parçalar takmak istiyorum; bu işi yapan bildiğiniz kaliteli bir yer varmı yada en iyisi bu parçları dışardan satın alıp Kawa servisine gidip abi bir zahmet bunları takamısınız demek mi?
Aradigin yer istanbulda olmasi lazim degilmi? Burada Almanyada olsa idi sana takardim hepsini zerocum
Nede olsa epey motorsiklet güzellestirdim hem teknik hem optikten!! ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Walla sino abi senin tükkan burda olsa zaten kasabın önündeki kedi misali beni uzaklaştıramazdın ve yazları beni yanına alıp inciğini boncuğunu öğrete kadar başının etini yerdim :P ( Birden İstanbuldan soğudun değil mi ? )
Ne demek yaaa zerocum ben motor sevenlerle (hele birde Racing sevenlerle) bayilirim bidi bidi yapmayi 8) Bazi seyleri ögrenirim yada bildigimi anlatirimki benim yaptigim hatalardan baskasi zarar görmesin!!
Ayrica Arrow cok sahane ama Akrapovic den hic sasmiycaksin bu firma eksoz konusunda en cok testleri yapiyor daha büyük bütcesi var ve en iyi güclendirmenin yaninda birde aklini alacak sekilde sahane bir sesi var eksozun!! Benim motorda oldugu icin söylemiyorum amam testlerde hep birinci Akrapovicdir !! Ayrica sectigin Öhlins didon amartöserüde en iyisidir dünyada !! Demek zevkli adamsin sen yaaa :-D :-D _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Mesela dedik zaten yukarda :P Xlr 125 var bende bu arada!
@ Sino
Abi sağol ! İstanbula bir bayini açarsan ilk işçin benim sözünü aldık
Zevkliyimdir sölemesi ayıp :P Bu arada Akrapovic bilgileri için sağol! Walla bence sen bsayini aç burda bak ben motoberk , aksugursel çalışmak için hazırız
Hehehehe nerdeee o kadar para Tr'de bayi acmak icin !!
Olsa size yeminler olsun benim üstüme olmaz!!Acayip manyak akillara
geliyorum nedense yaa _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Vay zerocool cum nerelerdesin nezamandır. Özlettin kendini siteye bile takılmıyosun yapma böyle.
Emin ol bazı şeyleri hayal etmek sahip olmaktan daha güzeldir. _________________ 750f 250c 50chart. emirgan çay bahçesi
sino ben seni tanımıyorum ama burda okuduklarım ve gözlemlediğim kadarıyla sen insan değilsin :P MELEKSİN
Estahfirullah toygunn kardesim!! ;-) ;-)
Elimden gelen ne varsa yaparim senin gibi racingcilere!!!
@desaha
Bu yaz geldigimde bir dükkan isini piyasayi kontrol ettim ve tr de motoru olanin yani % 95 inin sadece bir Racing tüp aliyor o kadar..Herkes motoru degistirirsen kazasi var zanneder diye motora bir sey takmiyorlar!!Ama korumali giysi üzerine iyi isleyebilir gibi görünüyor ama oda kaliteli en iyisine degil de cok ucuz olsunda ne olursa olsun gibi düsünüyor cogu motorcu!!!
Kisacasi gidip dükkan acacaksin ayda 3-5 tane egzoz tüp ve 3-5 giysi satacaksin diye o kadar masraf deymez.....
Ama tr de deyebilecek olan cok büyük bir magaza olabilir bu magazanin icinde hem yeni ,kullanilmis motor,korumali giysi den baslayip cizmeler,eldiven, servis bakimi icinde hepsi olursa ve cok kaliteli sekilde calisilirsa kisa zamanda tüm motorcu aksesuarlari satan bakim yapan yerler iflas bayragini ceker....
Ama cok büyük paralara gerek vardir...
Sponsoring ariyorum varmi?? ;-) [/b] _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız