Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Beyler 600lük alacağım... YARDIM!..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Beyler 600lük alacağım... YARDIM!..

Beyler 600lük alacağım... YARDIM!..
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6 derim hem modifikasyonada uygun
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 19.12.2004 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adalı arkadaşıma canıgönülden katılıyorum bence de zx 6 ve r6 çok seri ve tehlikeli makinalar. Üstelik racing. Sen gs 500 kullanıyorum diyorsun. Bence sana en uygun makina CBR600F Çok güzel kullanımı kolay ve yolda yormuyor.Tavsiye ederim. Ayrıca gs 500 ün hakkında bana bilgi verirmisin avantajları ve dezavantajları nelerdir.

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gs500 güzel makine... Hatta süper... Ama kendimi 600lük racing die _artland1rtt1 bi ark. 1m zaman1nda... Ondan dolay1 su an da GS500 um sat1l1k...

Saolun beyler...
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben olsam DL650 Vstorm alirim, ama sen racing diye takmissin artik :-| Cok erken... O seni kullanacak. Yeni kotu alisknliklar edineceksin, onlari pekistirip mukemmellestireceksin. Allaha emanet ol...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saol danold kardes... Ama enduro dan zevk alm1yorum... Racing benim klasman1m...
Sende allaha emanet ol... Üzgünüm
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farklı dusunmeyle 250 300 ne alakasıı war neyse bu mewzuu uzar :!: kapasıte olayı.

En son toygunn tarafından 19.12.2004 - 21:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BikerBoyzz
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Been R6 derim Dil çıkarıyorum
Başa dön
BikerBoyzz Çevrimdışı BikerBoyzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canuni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/K.çekmece.Kırklareli

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MAVİ-BEYAZ suzuki. Dil çıkarıyorum
Hem donald amcaya kardeş deme ayıp oluyo Öfkeliyim
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence GS500 de kendini motora hakim ve yeterince rahat hissediyorsan 600cc ye gecmen dusundugun kadar kotu degil sadece ilk baslarda sag bilegine hakim ol, disiplini elden birakma...... Dil çıkarıyorum GS500 seni tatmin etmiyorsa artik ve kendini teknik olarak yeterli buluyorsan bir soyleyecegim yok
Colossus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.12.2004 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyrun 600 cc tartışma :!: grubumuza. 600 cc'nin bütün firmaların ciddi savaş verdikleri bir klasman olduğu, ne zaman bu konu açılsa bir kısmımızın birbirine girmesinden belli sanırım.
Bende DL- 650 V-strom yada gsf650S Bandit (2005) derim Gülümsüyorum

Savaşsız yazışmalar dileği ile :-|
Başa dön
Colossus Çevrimdışı Colossus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 19.12.2004 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 de favorim R6...
Ama zevkler ve renkler tartışılmaz...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tamam, sorunu olan özelden yazışsın ve konuya geri dönelim !

600F'i öneren arkadaşlar birşey unutuyor, Racing'lerde 600F de 600RR da R6 da aynı sınıfta motorlar. Aralarında 1-2 beygir ve 1-2 newtorn metre tork farkı var sadece. Dolayısıyla selesi tek parça diye, 117 değil 110 beygir diye 600F kimseyi ölümden kurtarmıyor ne yazık ki !

İlla ki Racing diyorsan, limitsizim diyorsan tamam al bi Racing ama git yeni gelen CBR'ın eyni 125'lik Racing'lerinden al derim Dil çıkarıyorum
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, bende dicektimki yahu hiçbiri bunların herhalde cbr600f kullanmamış belli veya gücünü bilmiyor Üzgünüm ama neyseki hakanım sen bir iki kelime yazmışsın bişeyler.eee en azından şahit olduklarını yazsan bile yeterliydi
Çok gülüyorum
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence al kardeşim 600 lük düşüncene göre seni kesmicek beni kesmedi cüki ben derimki 1000 lik veya daha üstü al ve bi gazla sonra kararların deyıscegını dusunuyorum ya sonu gormekten vazgeccen yada mutlu son olucak bence bıraz yerlı dusun ve dıp gorurum fılan deme harbı gorursun ya bu kadar kolay deyıl bu makınalarl agazlamak bır gazlarsın ıkı gazlarsın vay ben bu ısı bılıyom yapıyorum dersın ve kendıne guvenın gelır ama hıc bır sey bılmıyosundur yavaş yavaş her şey ben bunu hep söylerım önemlı olan motorla butun olup onunl ayasamak onun neler yapıcagını bılmek ve onun konturolun sende oldugunu ona ıspatlaman yoksa makınalar hızlı bas gaza gıtsın amet te dıp gorur memette onemlı olan ne yaptıgını bılmek lafım kınseye deyıl konuya yazıyorum yanlış anlama
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla şöyle söyleyeyim arkadaşlar, R6, R1 ve bilimum Racing'lerin olduğu bir maşukiye gezisinde Tuttifrutti kardeşimiz 600F'iyle HERKESE toz yutturdu, hem de farkla :md:

Böylece hızlı bir Racing'ci Dil çıkarıyorum 600F'le ne yapabilir orada gördük ! ;-)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal