Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 19.12.2004 - 19:18 Mesaj konusu:
Abi ne modu ya..Millette ciddiye alıp bu herf mod olmaya çalışıyo diyecek... :md: _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 19.12.2004 - 19:32 Mesaj konusu:
yok abi kimse öyle algılamasın bu aramız da bir espiri :md: :md: ama kardeşim sen daha iyi biliyorsun bilgisarı bizden ve sen gönlümüzün modusun gerçi rampalar da biraz zorlanıyorsun ama o kadar kusur taşfırın da olur
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 19.12.2004 - 19:47 Mesaj konusu:
delimengi,
abicim pilotaj hatası değil o...
Tabi sizin altınızda metzeller lastikler var kaymıyosunuz...
Abi bu Sakura lastikler sabun gibi oluyo yağmurda.. _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
SradCaN, aslında çok yararlı bişe yapmışsın buradan bilmedende lastiğin iç yapısını açık ameliyatla göstermişsin arkadaşlara...
Moruk benim eski lastikte aynen o duruma gelmişti..ve bende senin gibi bi süre gezdim o lastikle..sana tavsiyem
1-git hemen değiştir lastiğini
2-kesinlikle artçı alma
3-kesinlikle 60-70 geçme
4-lastiği değiştireceğin yerde lastiği sonuna kadar yak..
çok zevkli oluyor o "pattt" sesini duymak _________________ HAYAT D?N?P ARKANA BAKACAK KADAR UZUN DE?YLDYR
Tarih: 20.12.2004 - 04:33 Mesaj konusu:
Delimengi yazdıklarını kulakların duyuyormu süleymanın egzozuna boğulacağım ha alacağın olsun Sradcan artık gerçeği açıkla lastik yakamadığını o lastiğin bu hale gelmesi için makinanı sehpaya kaldırıp bir yandan gaz verilirken lastiği narkoza devamlı zımparalatığını diyorum
valla pazar günü ben gezmeye doyamadım 2-3 saat uyuduktan sonra boğazdan sarıyer ordan büyükçekmece yaptım gezmekten anca geldim .
Ayrıca kamerayı geniş açıyı zoomu ayarladım şimdi bize bir gece buluşup güzel videolar hazırlamak kalıyor...
Tarih: 20.12.2004 - 08:59 Mesaj konusu:
Sradcan, güzel kardeşim, seni çok severim bilirsin ama böyle lastikle ve Cumartesi günü gördüğüm gibi korumazsız gidersen istediğin kadar yavaş ol allah korusun başına birşey gelir. O zaman üzerinde olmayan hiçbirşey korumayaz seni BİLİYORSUN !!! :evil:
Git lastiğini değiştir, para vermek istemiyorum dersen çok temiz ve ucuza birşey bulayım sana , tüm techizatları KULLAN . Diğer türlü binmek havalı oluyor biliyorum ama hava zaten soğuk
MD'de çooook sevilen bir kardeşimizsin sana birşey olursa inan herkesi çok üzersin. :md: _________________ SYM Joyride 200
yok yok bu sradcan akıllanmaz hakkan, kendi kafasının dikine gıder oooo bıde bizi görüyor cumartesi gaza basıyor bol bol sradcan ben gaza basmayım ses daha cok cıkar bılırsın ama o kolunda takılı olan fıberden yapılmış ve ne kadarsa bana bırsey olmazda desen kaskını oraya degil kafana tak derim ve sen o lastikle fenerbahçe stadı önünde baya gaza basarak yüklendin lastikte yaktın tabiii ama lastik kalmamiş artık dostum vazgeç yenı lastıgı al ve tak sadece bıraktıgın yerde lastıkle beton arasına bır takoz (tahta) koy lastık ölmez......
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 21.12.2004 - 11:23 Mesaj konusu:
kuzey abi yapma :!: tamam senin makine 290 yapıyor ama daha cumartesi kokladın süleymanın eksozunu 8) 8) unuttunmu ortaköyde vedalaşırken süleyman gaz çekiyordu da sen boğdun bizi kardeşim dedin yalansa yalan de
abi vidyoyu ayarladıysan yapalım hahta sonu birşeyler :!:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız