Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tam deli bu :))) (sradcan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tam deli bu :))) (sradcan)

Tam deli bu :))) (sradcan)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi, saolasın valla , şiir gibi konuştun Göz kırpıyorum

Bu arada akşamın resimleri hala ortada yok Üzgünüm

Şu çaylak moderatör adayı ThE_Unforgiven, bi el atsaydıda görseydik marifetlerini Çok gülüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ben makineyi kuzeye verdim :!: yani resimler kuzeyde ama kuzey nerde ? belki de uyuyordur hani gece yatmaz sabah kalkmaz durumu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ama bizim mod bu işle ilgilenmesi lazım süleymannnnnnnn Çok gülüyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi ne modu ya..Millette ciddiye alıp bu herf mod olmaya çalışıyo diyecek... :md:
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi kimse öyle algılamasın bu aramız da bir espiri :md: :md: ama kardeşim sen daha iyi biliyorsun bilgisarı bizden ve sen gönlümüzün modusun gerçi rampalar da biraz zorlanıyorsun ama o kadar kusur taşfırın da olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi,
abicim pilotaj hatası değil o...
Tabi sizin altınızda metzeller lastikler var Ağlıyorum kaymıyosunuz...
Abi bu Sakura lastikler sabun gibi oluyo yağmurda..
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum alınma hemen sen o rampayı inerken istanbulda en fazla 20 motor vardı lastikleri dönen Dil çıkarıyorum kıskanalar çatlasın

sen dur yaz gelsin biz daha neler yatarsın eğer o kuzey senin eksozunu koklamassa bende hiç bir şey bilmiyorum :!: :!:
Başa dön
BikerBoyzz
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yoldan ve hayattan kopmamak için Lastiklere dikkat Sradcan sende dikkat et abi lastikler gerçekten bitik durumda. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
BikerBoyzz Çevrimdışı BikerBoyzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biker adam taşfırın 250 nin üstünü arıyor hemde yağmur da
Başa dön
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SradCaN, aslında çok yararlı bişe yapmışsın buradan bilmedende lastiğin iç yapısını açık ameliyatla göstermişsin arkadaşlara... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Moruk benim eski lastikte aynen o duruma gelmişti..ve bende senin gibi bi süre gezdim o lastikle..sana tavsiyem
1-git hemen değiştir lastiğini
2-kesinlikle artçı alma
3-kesinlikle 60-70 geçme
4-lastiği değiştireceğin yerde lastiği sonuna kadar yak..
çok zevkli oluyor o "pattt" sesini duymak Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 04:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delimengi yazdıklarını kulakların duyuyormu Çok gülüyorum süleymanın egzozuna boğulacağım ha alacağın olsun Öfkeliyim
Sradcan artık gerçeği açıkla lastik yakamadığını o lastiğin bu hale gelmesi için makinanı sehpaya kaldırıp bir yandan gaz verilirken lastiği narkoza devamlı zımparalatığını diyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
valla pazar günü ben gezmeye doyamadım 2-3 saat uyuduktan sonra boğazdan sarıyer ordan büyükçekmece yaptım gezmekten anca geldim .
Ayrıca kamerayı geniş açıyı zoomu ayarladım şimdi bize bir gece buluşup güzel videolar hazırlamak kalıyor...
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sradcan, güzel kardeşim, seni çok severim bilirsin ama böyle lastikle ve Cumartesi günü gördüğüm gibi korumazsız gidersen istediğin kadar yavaş ol allah korusun başına birşey gelir. O zaman üzerinde olmayan hiçbirşey korumayaz seni BİLİYORSUN !!! :evil:

Git lastiğini değiştir, para vermek istemiyorum dersen çok temiz ve ucuza birşey bulayım sana Dil çıkarıyorum , tüm techizatları KULLAN Dil çıkarıyorum . Diğer türlü binmek havalı oluyor biliyorum ama hava zaten soğuk Çok gülüyorum

MD'de çooook sevilen bir kardeşimizsin sana birşey olursa inan herkesi çok üzersin. :md:
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.12.2004 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yok bu sradcan akıllanmaz hakkan, kendi kafasının dikine gıder oooo bıde bizi görüyor cumartesi gaza basıyor bol bol sradcan ben gaza basmayım ses daha cok cıkar bılırsın ama o kolunda takılı olan fıberden yapılmış ve ne kadarsa bana bırsey olmazda desen kaskını oraya degil kafana tak derim ve sen o lastikle fenerbahçe stadı önünde baya gaza basarak yüklendin lastikte yaktın tabiii ama lastik kalmamiş Öfkeliyim artık dostum vazgeç yenı lastıgı al ve tak sadece bıraktıgın yerde lastıkle beton arasına bır takoz (tahta) koy lastık ölmez......

aman kendine dikkat et....... Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sradcan ne kadar sevenin var gör
canım kardesim bende rica ediyorum bir an önce degiştir lastikleri
Başa dön
gagagotti Çevrimdışı gagagotti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 20.12.2004 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sradcan iyice artizliğe vurmuşsun işi Gülümsüyorum
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2004 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzey abi yapma :!: tamam senin makine 290 yapıyor ama daha cumartesi kokladın süleymanın eksozunu 8) 8) unuttunmu ortaköyde vedalaşırken süleyman gaz çekiyordu da sen boğdun bizi kardeşim dedin yalansa yalan de Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

abi vidyoyu ayarladıysan yapalım hahta sonu birşeyler :!:
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal