Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 Model Kanuni Tiger 250 'lerde Şok kampanya !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 Model Kanuni Tiger 250 'lerde Şok kampanya !

2007 Model Kanuni Tiger 250 'lerde Şok kampanya !
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.12.2006 - 10:23    Mesaj konusu: 2007 Model Kanuni Tiger 250 'lerde Şok kampanya ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

*****BU FIRSAT KAÇMAZ*****

VEEEEEEE ! Şok oldum

Çoook seviyorum SİSSY-BAR HEDİYEMİZ Çoook seviyorum

TEKNİK ÖZELLİKLER

Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 249 cm3
Silindir Çapı ve Strok : Ø 72 X 61,2mm
Sıkıştırma Oranı : 8,9:1
Maksimum Güç : 20HP / 8000rpm
Maksimum Tork : 18Nm / 5500rpm
Şanzuman : 5 Vites
Soğutma : Hava Soğutmalı
Çalıştırma : Elektrikli
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi :
Yağ pompalı
Ateşleme : Elektronik CDI
Akü : 12V / 8 Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Hid. Tek Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 18 lt.
Ön Lastik : 110/90-16
Arka Lastik : 130/90-15
Boyutları (mm) :
2180x800x1210
Ağırlığı :
185kg
Renk seçenekleri :
Kırmızı / gri

Kuralkan ürün ve ürün özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar
Aksesuarlar standart donanıma dahil değildir.
*Tavsiye edilen KDV+ÖTV dahil fiyatlardır
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 02.12.2006 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

renk seçenekleri değişmiş grisini merak ettim doğrusu...
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.12.2006 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.12.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ocak 2007 'den itibaren Tiger lara büyük zam geliyor İlgilenlerin dikkatine.Almak isteyenlerin bu kampanyalardan yararlanmasını önemli tavsiye ediyorum,MD li arkadaşlarıma sevgilerimle
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.12.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne kadar BÜYÜK ? Gerçi motor da bayağı bir büyük ama ben zammı kast etmiştim!

GaleriSayan, bak DeLiMiYiZzZ ne diyor? Zam gelecekmiş! Bence satma elindekileri (şunun şurasında ocak 2007 ye ne kaldı), daha çok kazanmak varken yani...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.12.2006 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güzl fırsat ama benım tarzım değil bu yinede alıcak arkadaşlar hayırlı olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.12.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ha, aklıma gelmişken... Hiç binip sürmedim ama geçenlerde HULK beni artçı olarak aldı (tiyatro dönüşü evime kadar bıraktı sağolsun). Bu aleti hiç sürmedim ama Tiger 'da artçı olmak bayağı bir keyifli imiş, tavsiye ederim (artçı olacaklara tabi)!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.12.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili,Cumoni
Hulk abimin artçısı olduğunu kendisi bana söyledi memnun kaldığınıda duydum çok sevindim..
Galeri Sayan Konusuna gelince zamlarla alakası olsa gerek ,geçen hafta fabrikadan stoklu Tiger çektiler, ilgili arkadaşların dikkatine sunarım onun için Tiger 250 almayı düşünenler hızlı davransınlar şuanki fırsatlar gerçekten güzel...
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hediye
Başa dön
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 24.12.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malımı bu motorlar ?
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.12.2006 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bsa, Kanuni türk malıdır
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 24.12.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bsa demiş ki:
çin malımı bu motorlar ?

Kanuni Türk markası, Tiger Made in China Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.12.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kanuni Türk markası, Tiger Made in China
Katılıyorum
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jawa350
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DeLiMiYiZzZ demiş ki:

Ocak 2007 'den itibaren Tiger lara büyük zam geliyor

honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nasıl iş anlamadıki kanuninin sitesinde aynı fiyat gösterilmiş.bunlar yalan konular lütfen böyle konularla zamanımızı çalmayınız.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

çok ilginç ya!!! Delirdim [/url]
Başa dön
honda_kawa Çevrimdışı honda_kawa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal