Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005 YAMAHA R6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005 YAMAHA R6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2005 YAMAHA R6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 18.12.2004 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@DOUBLE_R_750

Hele hele söyle Akrapovic carbon tüpü olursa!!! Şok oldum ;-)
Sadece bu tüp dynoda 7 bg getirdi motora !!
Akrapovicin özelligi bu !! Dyno belgeleride var tabiki!!
Hem orijinal Egzozla hemde Akrapovic ile ölcüldü motor!

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orange
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 19.12.2004 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino rearsetlerin (ayaklik kiti) konusuyor... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
orange Çevrimdışı orange Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BikerBoyzz
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6 gerçekten harika binip sürmek lazım Göz kırpıyorum
Başa dön
BikerBoyzz Çevrimdışı BikerBoyzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.12.2004 - 04:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orange demiş ki:
sino rearsetlerin (ayaklik kiti) konusuyor... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Orange sagol !! Dil çıkarıyorum :-D

Ben gilles tooling'lerden hic sasmam istedigin sekilde ayar verebiliyorsun!!Hem cok hafif hem güzel duruyor Şok oldum ;-)

Bu kis ön ve arka camurluk carbondan, ramair borularini carbondan birde sayaci tutan aluminyumlari atip onlarida carbondan takiyorum..Birde radial fren pompasi aldim!! Simdi yazi bekliyorum sabirsizlikla Şok oldum :-D ;-)

Sayaci tutan da su iste!!

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 20.12.2004 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino hararet yaptırmısın motora yapma bak tüp borusu bile dayanamamıs sararmaya baslamıs kardeşim. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum.verme ayarı o kadar....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.12.2004 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Sino hararet yaptırmısın motora yapma bak tüp borusu bile dayanamamıs sararmaya baslamıs kardeşim. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum.verme ayarı o kadar....

Dabil R Çok gülüyorum Ne yapayim yaa cazibime dayanamiyor egzoz borusuda!! :-D ;-)

Haa sana bir sey diyeyimmi senin zxr750 RR varya havayi motorun oldugu sicak yerde cektigi icin nerdeyse 10-15 beygir gücü kaybediyor !! Radyötörün üstünden lambalarin altindan Hava filtresinin borusunu rüzgara karsi cikarabilirsen al sana 10-15 bg daha !!! Şok oldum :-D ;-)
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.12.2004 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim makina 95 model onda tekli direk önden ram air var eskiler gibi değil anlıcan.Bide biz özel şase deliklerinden boruyla ayrıca bir ram air daha yaptık oldu 2 kanal.Makina tekerlekte 165 ps kuvvet veriyo yeter be sino daha naapsin makina yaa.1. vites uzadmı 160 e buda cogunu 2 ye koymadan yediriyo bana.2 desen bir afet .Virajda görmedim daha dengeli savrulmayanını desem yalan olmaz.95 modeldende anca bu olur be dimi sino.Yalnız power packin daha büyügünü arıyorum.Onuda takarsam ne olsun ..

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2004 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

NeiTH demiş ki:
inşallah koç... Kazasız belasız atlatırsak... Bide şu GS500 ü satarsam....

Gs500 den R6 ya gecersen kendini cok disiplinli tutman lazim..Yoksa kazalari daha önceden programlarsin !!Aman dikkat

bu yine iyi benim ilk motorum zx6r idi inanması güç ama bende sasırdım alınca
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.12.2004 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki nasıl motordu madida kardeşim zx6r.Güzeldi dimi...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
orange
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 20.12.2004 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino

Sen, bence bu yaz motorla turkiyeye gelmelisin..
yaris zamaninda gel ki hem antremanlarda beraber doneriz...
orange Çevrimdışı orange Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 20.12.2004 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zx6r basmad1ysan sorun yok ama basarsan sakat... Kaza yaptn m1 o aletle ?
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.12.2004 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hangi aletle kaza yaptığında ? değilki

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
hayabusa1300
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alet canavar gibi olmuş,tabi şimdilik görünüşte.malum daha bizim deliler kullanıp fikir belirtmedi
vcorvetttte
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.12.2004 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eminmisiniz bunun 2005 olduğundan ben underseat diye biliyordun neyse bende gerçekten çok üzülmdün hayırlısı seneye o zaman
Başa dön
vcorvetttte Çevrimdışı vcorvetttte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.12.2004 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Benim makina 95 model onda tekli direk önden ram air var eskiler gibi değil anlıcan.Bide biz özel şase deliklerinden boruyla ayrıca bir ram air daha yaptık oldu 2 kanal.Makina tekerlekte 165 ps kuvvet veriyo yeter be sino daha naapsin makina yaa.1. vites uzadmı 160 e buda cogunu 2 ye koymadan yediriyo bana.2 desen bir afet .Virajda görmedim daha dengeli savrulmayanını desem yalan olmaz.95 modeldende anca bu olur be dimi sino.Yalnız power packin daha büyügünü arıyorum.Onuda takarsam ne olsun ..

Dabil R Gülümsüyorum Kardesim 165 bg diyorsun olmasi zor cok !!Ama dynonun sayfasi varmi dynoda test yaptirdinmi!! Varsa dyno sayfasi eklede göreyim .... Motorda neler yapildi anlatsana ;-)
99 senesinde zx7RR superbike yarislarinda en fazla motor gücü 185 bgücüydü..Ama motor alt üst edilerek hemde cift ramair hemde kit parcalari ile ... Şok oldum :-| ;-)

@orange

Kardesim bu sene daha yeni geldim ancak Allah kismet ederse 2006 gelebilirim..Bakalim motorlami ,arabaylami? ;-) Cok isterdim ama yaa... Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal