Hele hele söyle Akrapovic carbon tüpü olursa!!! ;-)
Sadece bu tüp dynoda 7 bg getirdi motora !!
Akrapovicin özelligi bu !! Dyno belgeleride var tabiki!!
Hem orijinal Egzozla hemde Akrapovic ile ölcüldü motor!
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Ben gilles tooling'lerden hic sasmam istedigin sekilde ayar verebiliyorsun!!Hem cok hafif hem güzel duruyor ;-)
Bu kis ön ve arka camurluk carbondan, ramair borularini carbondan birde sayaci tutan aluminyumlari atip onlarida carbondan takiyorum..Birde radial fren pompasi aldim!! Simdi yazi bekliyorum sabirsizlikla :-D ;-)
Sayaci tutan da su iste!!
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Sino hararet yaptırmısın motora yapma bak tüp borusu bile dayanamamıs sararmaya baslamıs kardeşim. .verme ayarı o kadar.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Sino hararet yaptırmısın motora yapma bak tüp borusu bile dayanamamıs sararmaya baslamıs kardeşim. .verme ayarı o kadar....
Dabil R Ne yapayim yaa cazibime dayanamiyor egzoz borusuda!! :-D ;-)
Haa sana bir sey diyeyimmi senin zxr750 RR varya havayi motorun oldugu sicak yerde cektigi icin nerdeyse 10-15 beygir gücü kaybediyor !! Radyötörün üstünden lambalarin altindan Hava filtresinin borusunu rüzgara karsi cikarabilirsen al sana 10-15 bg daha !!! :-D ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Benim makina 95 model onda tekli direk önden ram air var eskiler gibi değil anlıcan.Bide biz özel şase deliklerinden boruyla ayrıca bir ram air daha yaptık oldu 2 kanal.Makina tekerlekte 165 ps kuvvet veriyo yeter be sino daha naapsin makina yaa.1. vites uzadmı 160 e buda cogunu 2 ye koymadan yediriyo bana.2 desen bir afet .Virajda görmedim daha dengeli savrulmayanını desem yalan olmaz.95 modeldende anca bu olur be dimi sino.Yalnız power packin daha büyügünü arıyorum.Onuda takarsam ne olsun .. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 20.12.2004 - 16:06 Mesaj konusu:
Sino
Sen, bence bu yaz motorla turkiyeye gelmelisin..
yaris zamaninda gel ki hem antremanlarda beraber doneriz... _________________ Yollarda de?il; pistte yari?alym...
48
Benim makina 95 model onda tekli direk önden ram air var eskiler gibi değil anlıcan.Bide biz özel şase deliklerinden boruyla ayrıca bir ram air daha yaptık oldu 2 kanal.Makina tekerlekte 165 ps kuvvet veriyo yeter be sino daha naapsin makina yaa.1. vites uzadmı 160 e buda cogunu 2 ye koymadan yediriyo bana.2 desen bir afet .Virajda görmedim daha dengeli savrulmayanını desem yalan olmaz.95 modeldende anca bu olur be dimi sino.Yalnız power packin daha büyügünü arıyorum.Onuda takarsam ne olsun ..
Dabil R Kardesim 165 bg diyorsun olmasi zor cok !!Ama dynonun sayfasi varmi dynoda test yaptirdinmi!! Varsa dyno sayfasi eklede göreyim .... Motorda neler yapildi anlatsana ;-)
99 senesinde zx7RR superbike yarislarinda en fazla motor gücü 185 bgücüydü..Ama motor alt üst edilerek hemde cift ramair hemde kit parcalari ile ... :-| ;-)
@orange
Kardesim bu sene daha yeni geldim ancak Allah kismet ederse 2006 gelebilirim..Bakalim motorlami ,arabaylami? ;-) Cok isterdim ama yaa... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız