Klibi yeni izleme fırsatım oldu.. bence mantıksız. kimse yapmaz böyle bir şeyi. bırakın kız arkadaşınızı, kardeşinize bile yapılmayacak bir iyilik bu .. sadece motosikletten degil hayattanda vazgecmek bu çünkü.
hem hangi kadın kendi başına yeterli olmayan bir erkegi isterki. bir gün 2 gün.. sonra. kendi yanlızlıgınız ve karanlıgınızla basbasa kalırsınız..
klip hakikaten süper tam beni anlatıyor desem yalan olmaz bende fotoğrafçıyım ve motora ve nişanlıma aşığım.onsuz asla yapamam bende olsam aynısını yapardım.şimdi sizlerden bir ricam olacak eğer bu klipteki arka fonda çalan şarkıyı bilenlerden yardım istiyorum düğünümde açılış parçası yapacam kısmet olursa teşekkürler. lütfen yardım özellikle halilRR _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 26.12.2006 - 14:22 Mesaj konusu:
neydi bu ya böyle aşk varmı varsa bulan yazsın gerçek sevgi gerçek aşk bu olsa gerek günümüzde paran varsa aşkta var _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
gerçekten çok ama çok duygusal bir video.hayatımda izlediğim en etkileyici videolardan biridir diyebilirim.işin içine hem aşk hemde motorculuk girince dahada etkileyici bir video olmuş.ben böle yapar mıydım bilmiyorum.ama bu dünyada istediğim iki şeyden biri burcum biride zx10um _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Tarih: 05.01.2007 - 03:26 Mesaj konusu:
Çok enteresan son ana kadar çözemedim ne olduğunu ama cidden çok güzel ve duygu yüklü bi klip. Ama 1 ini verseydi yeterdi beaa.. hem adamın gözünde gözü vardı hatırlarsanız saçlarını yıkarken adamın gözüne sabun kaçırmıştı.
Bu arada klipte ilk dikkatimi çeken Japonların altlarındaki BMW'ler oldu. Ne işi var bunların bu aletlerle.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
hakikaten etkileyici vede çok duygusal bir video.ben böyle yaparmıydım bilmem ama adam harbi sevmiş arkadaş.hele filmin sonu bitiriyo olayı..
benimse en çok istediğim iki şeyden biri burcum diğeride zx10um hayırlısı..Allah herkesi sevdiklerine ve sevdiği şeye kavuştursun _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
FENA oldum yaaaa....sagol halıl kardes.etkıleyıcı bır vıdeo gercekten _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 07.01.2007 - 12:08 Mesaj konusu:
halilRR, eger gerçekten her şeyden vazgeçmeye deyecek biri ise o benden degerlidir zaten ve onun için herşeyiyaparım ama bundan sonra motosikletten kimse vazgeçiremez bunu tekrar tekrar izlemek çok güzel teşekkürler
çoook süper bunu baya oldu izleyeli kız arkdaşım göstermişti dünyanın en duygusal klibi diyorlar öyle duydum saygılar... _________________ sonsuzluksangel@hotmail.com
Şu japonlar harbiden çoook güzel insanlar yaw; adamların motorları da sağlam, yaşadıkları aşkları ve yaptıkları fedakarlıkları da .............Çok zor bi durum tabi, aşk için iki gözünü birden feda edebilmek, takdire değer. _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız