emre591, teşekkürler emre katılımın ve neşe verdigin için cracky,orhan ve alişah iyi gezmişsiniz güzel fotolar
Son Mesajdan 41 saniye:
emre591, teşekkürler emre katılımın ve neşe verdigin için cracky,orhan ve alişah iyi gezmişsiniz güzel fotolar _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 24.12.2006 - 22:13 Mesaj konusu:
onu falan boşverinde şehir içindeki turlar manyaktı ben önde mustiyle giderken verdim çoşkuyu kolonlara koydum tiestoyu bi baktım arkaya herkes tekere kalkmış bida hayatta koymam
En son cracky tarafından 24.12.2006 - 22:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
en baştaaa s_ciceks
mclarty
kaufh
crazyrabbit
peri
tanerfrezeci
caner rx zed
samet zealsun tek yıldız
ümit abimiz bws 100
must cbr 125
ayazar adem abimiz
birolbirinc
digiburak ahmet abi
zx recep
tarık cbr
murat bobcat
evet listemize bunlarda eklendi mi bursa md yi kim durdurucak bilmiyorum _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 25.12.2006 - 00:08 Mesaj konusu:
sercatım kankam güzel bi buluşma olmuş aranızda olmayı çok isterdim hem sen beni niye o listeye yazdın bakiim çalıştığımı bilmiyomusun _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Hadi bakalım hayırlısı olsun Bursa MD için.
Bundan sonra Bursa yada geldiğimizde arayabileceğimiz birileri var artık
Devamını bekliyoruz mutlaka.Sakın ipin ucunu bırakmayın arkadaşlar.
Bir anda ne kadar çoğaldığınızı anlayamayacaksınız bile
Hayırlı ugurlu olsun!
Organize eden ve katılan herkesi tebrik ederim!..
Benim KT 125 in akusunde bi sorun var.. Gemlikten Hunkara kadar koştururdu buyuk ihtimalle çalışmak için =)
Bir daha ki buluşmaya inşallah bende katılmak isterim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız