Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Beklenen BURSA MD Toplantısı( resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Beklenen BURSA MD Toplantısı( resimli)

İşte Beklenen BURSA MD Toplantısı( resimli)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre591, teşekkürler emre katılımın ve neşe verdigin için Bravo
cracky,orhan ve alişah iyi gezmişsiniz güzel fotolar Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 41 saniye:

emre591, teşekkürler emre katılımın ve neşe verdigin için Bravo
cracky,orhan ve alişah iyi gezmişsiniz güzel fotolar Göz kırpıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 24.12.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu falan boşverinde şehir içindeki turlar manyaktı ben önde mustiyle giderken verdim çoşkuyu kolonlara koydum tiestoyu bi baktım arkaya herkes tekere kalkmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bida hayatta koymam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son cracky tarafından 24.12.2006 - 22:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 24.12.2006 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oram süpermiş gerçekten , iyi eğlenmişiniz paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo

Son Mesajdan 22 saniye:

oram süpermiş gerçekten , iyi eğlenmişiniz paylaşım için teşekkürler
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 24.12.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla super olmus devamını sizlerden beklıyoruz OK

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 24.12.2006 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, tebrikler
bursanın cok daha büyük olması lazım zamanla büyürsünüz umarım
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayliner, inş zamanla daha iyi olucak Göz kırpıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mclarty
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.12.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yawwww bi ben yokum Dil çıkarıyorum güzel olmuş hemde çok güsel Alkışlıyorum
Başa dön
mclarty Çevrimdışı mclarty Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gelemeyenler listesini yazıyorum aklınız durucak İstemiyorum

en baştaaa s_ciceks
mclarty
kaufh
crazyrabbit
peri
tanerfrezeci
caner rx zed
samet zealsun tek yıldız
ümit abimiz bws 100
must cbr 125
ayazar adem abimiz
birolbirinc
digiburak ahmet abi
zx recep
tarık cbr
murat bobcat

evet listemize bunlarda eklendi mi bursa md yi kim durdurucak bilmiyorum Delirdim Delirdim
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 24.12.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum valla aga yaa onlarda gelseydi motorları koycak yer bulamazdk İstemiyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama sonraki buluşmalarda tabiki gelecekler Dans Dans Dans

aga bu arada bişey dikkatimi çekti bizim motorların hepsinin cc ' lerini toplasan bitane hayabusa bitane r 6 motoru oollur Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 25.12.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercatım kankam güzel bi buluşma olmuş aranızda olmayı çok isterdim Üzgünüm hem sen beni niye o listeye yazdın bakiim çalıştığımı bilmiyomusun Sinirlendim

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
ŞaFaK çifte düştü Çok gülüyorum
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 25.12.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım hayırlısı olsun Bursa MD için.
Bundan sonra Bursa yada geldiğimizde arayabileceğimiz birileri var artık Bravo
Devamını bekliyoruz mutlaka.Sakın ipin ucunu bırakmayın arkadaşlar.
Bir anda ne kadar çoğaldığınızı anlayamayacaksınız bile Bravo
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 25.12.2006 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar.İnşallah bi dahaki sefere bende katılacağım. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.12.2006 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sertaç. kardesım bende gelmek cok ıstıyordum ama ıslerım yuzunden gelemedım malum ısım konfeksıyon bayram ustude olunca Üzgünüm malesef gelemedım Üzgünüm inş . bıdakıne Bravo
Honda TYTAN
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
McA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 25.12.2006 - 05:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun!
Organize eden ve katılan herkesi tebrik ederim!..
Benim KT 125 in akusunde bi sorun var.. Gemlikten Hunkara kadar koştururdu buyuk ihtimalle çalışmak için =)
Bir daha ki buluşmaya inşallah bende katılmak isterim.

Listede yokum çaktırmayın..

*mondial kt 125
Başa dön
McA Çevrimdışı McA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.12.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazyrabbit, karaliste degil nazcım gelemeyenlerin listesi yanlış anlama Çok gülüyorum

digiburak, gözlerimiz sizleri cook aradı ama bidahakine inş Göz kırpıyorum

motorcucgl125, evet mustafa olsun digerkilerinde aramızda senide görürsek seviniriz Bravo grubumuzda cbr 125 kardeşligi olucak Çok gülüyorum

McA, mertcan listedesin kacırmışım seni yaw Çok gülüyorum bidahakine senide bekliyoruz Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal