Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - modifiye

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

modifiye

modifiye
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 28.12.2006 - 01:41    Mesaj konusu: modifiye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar ben bir racing motor hasretiiyle tabiri caizse cayır cayır yanan birisiyim.Hani derler ya her yiğidin gönlünde bir aslan yatar diye işte benimde gönlümün aslanıda kawasaki zx10.fakat bende o motoru alacak para nerde.ama madem motorcuyuz bir yerden başlamak gerek değilmi.o yüzden bende kısmetse bu bahara kanuni racer 200 yada iyi kötü racinge benzeyen bir motor alacam.durun yaw hemen kızmayın çin malı diye.elbette onlara orjinal halleriyle binmeyecem.motor aksamında adi olan herşeyi değiştirmeyi düşünüyorum.marşa bastığımda motor saat gibi çalışacak anlayacağınız.tabi bunun yanında hava filtresidir eksoz sistemidir her bişeyi güzelce değişecem.üstünede adam gibi bi boya attırdımmı oldu bitti.bu düşüncelerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum.lütfen yardım edin.ancak şunuda unutmayın!çok param olsa daha iyisini almayı bende bilirim.SAYGILAR Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 28.12.2006 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoman24, racer ı o hale getirene kadar eski model zx-7r alırsın.

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crunch,yok kardeş senin eski model zx7r dedigin motorların en kötüsü 6 bin ytl ister.benim alacağım motor 3 bilemedin 3500ytl lik motor.kaldıki taksit imkanı olmasa o motoru gene almam.maksat taksitle motor sahibi olmak ve bunun yanında küçük ilavelerle motoru ÇİN ibaresinden kurtarmak Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİREM.HADİİİ Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
groundzero
Üye
Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vaktin, bilgin paran ve sabrın bolsa uğraşmaya değer:) Yapmayı düşündüğün modifikasyonlar için harcayacağın miktar da çok az olmayacak kanımca.
Başa dön
groundzero Çevrimdışı groundzero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 28.12.2006 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoman24 demiş ki:
maksat taksitle motor sahibi olmak ve bunun yanında küçük ilavelerle motoru ÇİN ibaresinden kurtarmak Bravo

Eşşeğe altın semer vursan, eşşek yine eşşektir Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar anlatamıyorum sanırım.ben motoru modifiye edecem derken güçlendirmekten ziyade daha sağlam ve uzun omürlü hale getirecem.yüksek maliyetten bahsetmişsiniz dikkatinizi çekerim bu motor tek silindir ve diğer aksamıda ona göre.yani ben tutupta turbo taktıracam(taksan nolacak sanki)yeni motor attıracam vs. gibi şeyler söylemiyorum.burda modifiyeden kastım sağlamlığı arttırmak
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 28.12.2006 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah gönlüne göre versin.inşallah zx10da binersin dostum.yalnız azmedip çalışman lazım.işten değil dişten artar
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sorcy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.12.2006 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoman24, Motora yapabileceginden fazlasini vermek herzaman ömrünü kisaltir. Zaten motor kisminda saglamlastirabilcegin bisey yok. En iyi ihtimalle bakimlarini cok iyi yaparsin özenerek. Bence en mantiklisi, alcaksin butcene uygun bi motosiklet. Hic ellemicek, bozmicaksin onu ve binceksin bi süre. Yavas yavas birikim yapip kaynak yaratacaksin ve ilk firsatta satip biraz daha üst seviye bi motosiklet alacaksin. Maceraya girmeye gerek yok derim Bravo
Sorcy Çevrimdışı Sorcy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ScaMp_BoY
Üye
Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa kredi çekme imkanın warsa hiç düşünmeden kredi al we 2. el japon motoru bak hiç bulaşma çinliye başın çok ağrır sana md tawsiyesi
Başa dön
ScaMp_BoY Çevrimdışı ScaMp_BoY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hukasRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş dedine göre alıcan motora diyosun en fazla 3500ytl veriçem bence madem alıcan en azından her zaman para eden markalardan al mesala cbr125 neden olmasın oparaya alına bilir bi dünya var piyasada.hem senin ne hissetini iyi biliyorum bende ilk motorumu alana kadar 7 sene bekledim ilk aldıgım makina 97 zx6rdaha sonra arkası geldi modeller yükseldi cc hacmi büyüdü.bende alabilirdim küçük haçimli makina ama bekledim sabrettim calıştım daha iyisini aldım.yüce rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize :-)inşallah en kısa zamanda hayallerine kavuşursun....
Başa dön
hukasRR Çevrimdışı hukasRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SORCY,doğru diyosun arkadaşım snırım motoru yıpratmadan kullanıp bakımlarını aksatmamakta buna çözüm olabilir aslında.
ScaMp_BoY,kardeş kredi durumları biraz zor benim için.en başta ailem izin vermiyo.ama buda mantıklı bir yol aklıma gelmedi değil hani!!
hukasRR,abi ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.ayrıca hayabusada yakışmışşş Bravo
Başa dön
sakirusta
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2006 - 13:40    Mesaj konusu: çin malını alma!!.. kardeşine darılma. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alıncan makinayını benden iyi kimse bilemez çunku ben kanuni servisinde ustayım racer öyle ahım şahım bir makine degil .ama arkadaşın dedigin dedigi gibi başlangıç için guzel .onda pişipde daha sonra buyulteceksen tamam.ama sana benden acizane tavsiye japonuda7 yaşından buyukse alma
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence kanuni yerine CBR125 al en azından yaptıklarına degsin,hemde yakışsın.. Bravo
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 28.12.2006 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanuni racer çin malı dio Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 28.12.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede 2.el bi cbr 125 al dostum kanuninin her yerini modifiye etsende bi ..ka benzemez Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal