bugün tarihi itibariyle 21.12.2006 tarihinde saat..14.00 da aldım..bütün o sorunlarının üstüne birde yeni sorun vitesi boşa alıyorum..kendi kendine 2.vitese geçiyor..diğer topicde devam edecektim..fakat..topic ekrana gelmiyor..o yüzden devam.. yani kısacası kanuninin serviside kendi kategorisine giren işini yapamıyor..ve motorsiklet arızalı.. çalışmıyor.. bu sorunu kim çözecek..
Tarih: 21.12.2006 - 22:31 Mesaj konusu:
Bu sorunu kendin çözüceksin.Motoru satıcaksın bitane japon alıcaksın derdin sona ericek. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 22.12.2006 - 20:12 Mesaj konusu:
Abi işin şaka kısmıydı tabi o.Ama hakkını sonuna kadar ara başka servise götür,olmazsa ana bayiine git.Çözülmiicek bi problem yoktur bence.Biraz sabırlı olmak lazım,araştırmak lazım.Bazen bu şekil şanssızlıklar olur.. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Arkdaşım bu konuyla ilgili satıcının devreye girmesi gerekir servis onlara yeterli bilgiyi verirse motorsikleti değiştirmek zorunda aynı durumla bir çok arkadaşımız karşı karşıya ve bunun maddi zararını satıcı firma değil biz çekiyoruz bir önce yetkili satıcın kim ise onunla görüş derim.
Ben sattığım motorda birinde beyninde arıza çıktı motorun beynini değiştire bilirdim ama motoru değiştirdim bende hem satıcı hem servisim unutmaki tüketici hakları denen bir şey var arkadaşım kanunlar var. _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
olamdıysa nie alıyon birader olmamıs de yapsınlar sonra arıza çıkartırlar tabi parasız yapdılarsa bişi demem o zaman bişi demeyecen paşa paşa baska motora bakacan
Tarih: 28.12.2006 - 14:14 Mesaj konusu:
kendi kendine vitese geçiyo demişsin kardeş nasıl bi anlatırmı sın. _________________ GÖZÜNÜZ YOLDA,ELİNİZ GAZDA,AYAĞINIZ FRENDE,KALBİNİZDE SEVDİKLERİNİZ OLSUN.KASKKINIZI HEP TAKIN KAFANIZ BAŞINIZDA OLSUN...CRAZYBOY SAKİR...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız