Tarih: 20.12.2004 - 12:34 Mesaj konusu: 19.12.04 Pazar AYHAN'nın Nikahi ve Ocakbaşi Muhabbeti
Evet bir pazar günü daha buluşma yaptık ve bizler çok eglendik ama siteye yazmadık buluşcagımızı çünkü site haricinde telefonlada olsa bırbırımızden haberimiz oluyor bir deli taş atıyor kuyuya herkes hemen orda oluyor ve resimler tabiii..........
ilk olarak AYHAN'nın Nikahına gittik 14.30 dünya evine girdiler çok kalabalıktı çok...........
Ve ilk olarak yengemiz bastı ayagına ayhan hiç caktırmıyor......
bir anı fotorafı redbull-karabiber1706(nejla)-lastsamuray-hakkan ben yokum
Ordan Çay içmeye gittik pierloti'ya gittik ve manzara süper
redbull-lastsamuray-mezar(ben) azda olsa uçuyoruz...
lastsamuray tutturdu önünü kapa üşütücen diye yok dedim çelik bu mont dedım hemen montu incelemeye başladı.......
mutlu bir çift pozu aldık.........
Almanyanın sembolu olan ayıların sergisi vardı taksimde onlarla bırkaç poz çektırdık lastsamurayın sarıldıgı ayı türkiyenin yaptıgı ayı oluyor bütün dünya ülkelerinin katıldıgı bir yarişma buuuu....
yorumsuzzz......
yorumsuz.......
yorumsuz.......
Ve ocakbaşına yenı oturduk bize toramanda katıldı arkasından ares geldi ve rakı şiş muhabbeti başlamiş oldu bu arada şişler çok iyiydiii....
toraman-ares-hakkan-lastsamuray.........
burda fotoraf makinasınında kafası güzel oldu.......
ares gene patlatıyor esprileri...
ares kendi seçti ayısını ve kedili olan ona denk gelmiş.....
mezar(ben)-nejla-ares-hakkan-lastsamuray şimdi dikkat ettim lastsamuray nerde duruyon bee müdürümmmm :-D
Gecenin yolculugu ödülünü ares'e verdik, lastsamuray bizle areslere gelmedı, O yüzden bir arabaya 6 kişi binmemiz gerekti ares'i attık 307 bagajına yol boyunca orda seyahat ettı bır ara arkadan gelen araçlarla kafayı bozdu gel istersen beraber yolculuk yapalım diye ve ares'in evinin önüne geldik arkada bırı olunca ne güzel oluyormuş gel gel yaptı rahatlıkla aracı park ettım......
Muhabbette kaldıgımız yerden aresin evinde devam ettik.......
Ayhan kardeşimize ömür boyu mutluluklar dilerim
bi yastıkta kocarsınız inşallah _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
Tarih: 20.12.2004 - 12:51 Mesaj konusu:
"Oolum bu yaptığınızı Çorumlu yapmaz." tribine getircem nuhabbeti istemeyerek. Sanırsam spontane bi buluşmaydı. Yani "önce nikaha, ordan rakıya, ordan home party..." planı başta veya bikaç gün önce yoktu. Böölesini umuyorum... :md: :md: :md: _________________ Az ama öz...
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 20.12.2004 - 12:54 Mesaj konusu:
Ayhana ömür boyu mutluluklar diliyorum ..
Mezar sizde çok güzel bir gün geçirmişsiniz! muhteşemsiniz .
Lastsamurayın bulunduğu pozisyon gerçekten ilginç _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 20.12.2004 - 15:20 Mesaj konusu:
bir yastıkta kocayın, inşallah en yakın zamanda ziyarete gelcez abicim.
bu arada bu alperde iyice yoldan çıktı ama hee bir daha onun olduğu toplantılara gelmem bundan sonra (zaman kötü) 8) _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
Kayıt: Mar 02, 2004 Mesajlar: 287 Nereden: Ystanbul/Kadyk?y
Tarih: 20.12.2004 - 15:38 Mesaj konusu:
mutlu günümde beni yanlız bırakmayan mezar,redbull ve eşi karabiber 1706,lastsamuray ve hakkan a ne kadar teşekkür etsem azdır.beni onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim.selamlar. _________________ Ynsano?lu'nun yapty?y hi?bir?eye ?a?yrmam !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız