Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5303 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 31.10.2006 - 21:37 Mesaj konusu:
Kıvancım Kaplanım, son günlerde sana eline sağlık demekten yoruldum valla
Eline sağlık kardeşim, umarım okunurda, faydasını görürüz
(Bu arada Ante'nin uzaylılar tarafından kaçırıldığı yolunda duyumlar aldım) _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
--MOPAR MANIA--
Tarih: 31.10.2006 - 21:48 Mesaj konusu:
kivanckaplan, hatırlatılması ve benimsenmesi ne kadar önemli bir mevzu aslında ,forumun işleyiş kalitesinin, bu ve buna benzer konuları tam olarak uygulamadığımızdan azaldığını düşünüyorum. _________________
Tarih: 28.12.2006 - 21:07 Mesaj konusu:
kivanckaplan, çok saol gerçekten.sitede pek fazla topic açmışlığım yok ama şahsen şimdiye kadar bende pek kullanamıyodum arama motorunu.çok faydalı bi topic olmuş gerçekten... _________________ drive like a devil, feel like a god...
Tarih: 29.12.2006 - 18:24 Mesaj konusu:
Ben avatar altındaki kask ve mesaj sayısının kaldırılmasının etkili olabilecegini dusunuyorum.
Bazı genc uyelerin sadece "ben super uyeyim", "benim 10000 mesajım var sendan daha motorcuyum" gibi cumleler kurabilmek icin, ipe sapa gelmez basliklar actigini, acilan basiklara da oldukca anlamsiz mesajlar yazdiklarini goruyorum.
Anlamlandıramıyorum tabii. _________________ faster than the speed of life...
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 766 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 29.12.2006 - 18:34 Mesaj konusu:
abi arama butonsuz sitei olur yahuu helede 40,000 de üyesi varsa. bu eksikliği eminim herkes yaşyor ama ilgileen ve dileyen yok sanırımkivanckaplan, kardesim teşekkürler ilgine umarim ki düzelir.. _________________ honda CBR 1100 XX..
Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Tarih: 29.12.2006 - 19:03 Mesaj konusu:
kivanckaplan, Çok doğru söylemişsin dikkat ediyorumda son günlerde bir çok yeni üye bunu yapıyor aslında şöyle bir uygulama olsa kıdemli üye olana kadar topic açmak yasak olsa nasıl olurdu sizce
Tarih: 05.08.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
bir oneri:
MD uyeleri sayisinda bir yilda neredeyse % 40 bir artis olmus.yani bir yil icinde 10 000 yeni uye aramiza katilmis.yani gunde neredeyse 30 yeni uye ..
onun icin bu ve benzeri konulari mesela her 3 ayda bir ayniyle gundeme getirsek ve yeni arkadaslarimizi bilgilendirsek...
Tarih: 14.09.2007 - 20:52 Mesaj konusu:
bence şu arama butonunu kocaman bişey yapalım bi de şöle göz alıcı bi renkte olsun kırmızı,ya da turuncu gibi falan belki işe yarar.çok yerinde bi topic olmuş cidden .dün karşılaştığım olayı anlatayım:_Zagor_, arkadaşım sağolsun güzel bi topic açmış 2.el alırken dikkat edilmesi gereken konular hakkında.bi arkadaşda yeni bi topic açmış 2. el motor alıcam nelere dikkat etmeliyim gibi bi başlığı vardı.sorusunun cevabı açtığı topicin üstünde duruyo ama gören kim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız