Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arama Butonunun Kullanılması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arama Butonunun Kullanılması
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 31.10.2006 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan sen bu topiği açarken arama yaptın mı?...
Aynısı açılmış... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Eline sağlık... Alkışlıyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kıvancım Kaplanım, son günlerde sana eline sağlık demekten yoruldum valla Gülümsüyorum
Eline sağlık kardeşim, umarım okunurda, faydasını görürüz OK

(Bu arada Ante'nin uzaylılar tarafından kaçırıldığı yolunda duyumlar aldım)
Başa dön
riko Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, hatırlatılması ve benimsenmesi ne kadar önemli bir mevzu aslında Bravo ,forumun işleyiş kalitesinin, bu ve buna benzer konuları tam olarak uygulamadığımızdan azaldığını düşünüyorum. Üzgünüm
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.12.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güncelleme...............

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 28.12.2006 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, çok saol gerçekten.sitede pek fazla topic açmışlığım yok ama şahsen şimdiye kadar bende pek kullanamıyodum arama motorunu.çok faydalı bi topic olmuş gerçekten...
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkez okusun___________________________
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FasterPussyCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Neverland

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben avatar altındaki kask ve mesaj sayısının kaldırılmasının etkili olabilecegini dusunuyorum.

Bazı genc uyelerin sadece "ben super uyeyim", "benim 10000 mesajım var sendan daha motorcuyum" gibi cumleler kurabilmek icin, ipe sapa gelmez basliklar actigini, acilan basiklara da oldukca anlamsiz mesajlar yazdiklarini goruyorum.

Anlamlandıramıyorum tabii.
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi arama butonsuz sitei olur yahuu helede 40,000 de üyesi varsa. bu eksikliği eminim herkes yaşyor ama ilgileen ve dileyen yok sanırımkivanckaplan, kardesim teşekkürler ilgine umarim ki düzelir.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Başa dön
mysugar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.12.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, Çok doğru söylemişsin dikkat ediyorumda son günlerde bir çok yeni üye bunu yapıyor aslında şöyle bir uygulama olsa kıdemli üye olana kadar topic açmak yasak olsa nasıl olurdu sizce
Başa dön
rossii Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güncelleme. Gene aynı konulardan açılmakta... Bu konuyu bir okuyun, çoğu bilgi arşivde mevcut.

[/url]
Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili kaplan abi,
whiskey e katilmiyorum:
Alıntı:

ama sunu soylemelıyımki eskilerin tadı yok kemal abim, DD amca ve...
deyip,sevgili cumoniyi,DD yi eskiler sinifina atmis Göz kırpıyorum .onlar,herzaman yeni.ama onlari aradigimiz gercek.

arama konusuna da yerinde bir tekrarlama yapilmis.tskler.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sarpedon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yerinde bir konu teşekkürler , umarım genele ve amacına ulaşır..
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir oneri:
MD uyeleri sayisinda bir yilda neredeyse % 40 bir artis olmus.yani bir yil icinde 10 000 yeni uye aramiza katilmis.yani gunde neredeyse 30 yeni uye ..
onun icin bu ve benzeri konulari mesela her 3 ayda bir ayniyle gundeme getirsek ve yeni arkadaslarimizi bilgilendirsek...
Başa dön
heyocan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.09.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan, zaten onu yapmaya çalışıyoruz. Ama bazen yetişemiyoruz.

[/url]
Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 14.09.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence şu arama butonunu kocaman bişey yapalım bi de şöle göz alıcı bi renkte olsun kırmızı,ya da turuncu gibi falan belki işe yarar.çok yerinde bi topic olmuş cidden Alkışlıyorum Alkışlıyorum .dün karşılaştığım olayı anlatayım:_Zagor_, arkadaşım sağolsun güzel bi topic açmış 2.el alırken dikkat edilmesi gereken konular hakkında.bi arkadaşda yeni bi topic açmış 2. el motor alıcam nelere dikkat etmeliyim gibi bi başlığı vardı.sorusunun cevabı açtığı topicin üstünde duruyo ama gören kim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye