Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım

md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.12.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antrasit,
Alıntı:

6.) bazı arkadaşlarımız sürekli aktif sürekli konu açıp üyelerle paylaşıyorlar

işte burda beni tarif etmişin teşekkürler Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Dans
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FasterPussyCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Neverland

MesajTarih: 29.12.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim en onemli rahatsızligim bilip bilmeden yorum ve mesaj yazan kullanicilar. Bir arkadasimiz iki tip enduro'nun kıyaslanmasını istiyor, cevap bir scooter modeli olabiliyor. Ya da iki tip cruiser karşılaştırılacaksa bu sefer 125 cc'lik bir race mutlaka cevaplarda yerini alıyor.

Detay belirtmeden marka fanatikligi yapanlara da kızıyorum icten ice. Hyosung gt250 ile Honda cbf250 kıyaslamalarında oldugu gibi...

Hyosung demisken, adam soruyor nasıldır Hyosung diye, Derbi diye ya da Kymco diye... Cevap geliyor "çin malı alma" diye. Ölür musun, öldurur musun:) Bir yerden duyulmus birseyler ama aslı nedir, astarı nedir, bir arastir once.

Memnuniyetsizliklerim sadece bazi kullanicilardan kaynaklaniyor. Bazıları şımarık, bazıları ukala, bazıları ise pek kavgacı... Ama o kadar da olur. Memleketin bir yansimasi gibi dusununce oldukca iyi bile. Yönetimden ise oldukca memnunum. Hepsi oldukca iyi niyetli ugrasiyor, gordugum kadariyla. Elleri dert gormesin...
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malına karşı çıkanlara kızmıyorum çünkü ya kendi canı yanmıştır yada bi arkadaşının..üstelik sırf motosiklette değil çinlilerin başka başka ürünleride can yakıyo..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

birde freewing le kıvançkaplan helper olunca ortam daha bir güzelleşti..
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antarist sana katılıyorum akrdesim cok doru konusmusun. bnm de basıma geldi.
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaa dostlar 35bin küsür üye 35bin küsür karakter 35bin küsür ayrı ayrı fikir demektir , kimi uyar kimi uymaz sadece saygılı olalım yeter , ilgisini çekmiyorsa bakmaz açılan topiğe , beğenmeyen yada ilgilenmeyen benimde memnun olmadığım durumlar oldu mesela , yeni üye olduğumda Ya dostlar havalar güzel giderken şöyle bi riva şile turu yapalımmı dedik (Tüm iyi niyetimizle) Aman yarabbim , ya bu arkadaş çok ateşli diyenlermi desiniz ,al bi deli daha diyenlermi dersiniz , senin üstüne vazifemi organizatörler yapar diyenlermi bu kadar sıkı kurallarımız varsa adımızı değiştirelim nerde kaldı delilik MOTOR ZEKİLERİ olsun bitsin herkes akıllı olsun Saygılar
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FasterPussyCat, Çok doğru söylüyosun arkadaşım. Bir üye en iyi 600 lük veya 1000 lik race in hangisi olduğunu soruyor, hayatında race motorun selesine oturmamış kişiler ahkam kesiyor. 18-19 yaşında adamlar şu iyi bu kötü diye kalem kırıyor.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.12.2006 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amanda aman! Pek dertliler varmış. Arkadaşlar önceden verilmişti muhabbetine takmayın, milyon sayfa dolaşalım, bu konu verildi mi diye arayalım, boşverin sevilen konularda herkes herkese mesaj yazıyor zaten.

Sevmediklerimize birşey daha ekleyeyim, kimse üzerine alınmasın, bu tür topiklere yorum yapmıyorum zaten. Vatandaş yazıyor, cbr125 mi? hyosung 250 mi? ya da klr650 mi? cbf600 mü? gibi, araştırma yok belki motorun resmini bile görmemiş, biri 125 cc biri 600 cc biri, naked, biri chopper. Uzun lafın kısası , topik açmış bulunmak için açılan topiklere uyuz oluyorum.

Saygılar, kucak dolusu sevgiler.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal