Tarih: 29.12.2006 - 17:44 Mesaj konusu:
Benim en onemli rahatsızligim bilip bilmeden yorum ve mesaj yazan kullanicilar. Bir arkadasimiz iki tip enduro'nun kıyaslanmasını istiyor, cevap bir scooter modeli olabiliyor. Ya da iki tip cruiser karşılaştırılacaksa bu sefer 125 cc'lik bir race mutlaka cevaplarda yerini alıyor.
Detay belirtmeden marka fanatikligi yapanlara da kızıyorum icten ice. Hyosung gt250 ile Honda cbf250 kıyaslamalarında oldugu gibi...
Hyosung demisken, adam soruyor nasıldır Hyosung diye, Derbi diye ya da Kymco diye... Cevap geliyor "çin malı alma" diye. Ölür musun, öldurur musun:) Bir yerden duyulmus birseyler ama aslı nedir, astarı nedir, bir arastir once.
Memnuniyetsizliklerim sadece bazi kullanicilardan kaynaklaniyor. Bazıları şımarık, bazıları ukala, bazıları ise pek kavgacı... Ama o kadar da olur. Memleketin bir yansimasi gibi dusununce oldukca iyi bile. Yönetimden ise oldukca memnunum. Hepsi oldukca iyi niyetli ugrasiyor, gordugum kadariyla. Elleri dert gormesin... _________________ faster than the speed of life...
çin malına karşı çıkanlara kızmıyorum çünkü ya kendi canı yanmıştır yada bi arkadaşının..üstelik sırf motosiklette değil çinlilerin başka başka ürünleride can yakıyo..
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
birde freewing le kıvançkaplan helper olunca ortam daha bir güzelleşti.. _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
Tarih: 29.12.2006 - 18:26 Mesaj konusu:
antarist sana katılıyorum akrdesim cok doru konusmusun. bnm de basıma geldi. _________________ ben aşk delisiyim seni seviyorum a?kym yamaha:)
kawasaki:)
suzuki::::
honda:)
Tarih: 29.12.2006 - 18:35 Mesaj konusu:
Yaa dostlar 35bin küsür üye 35bin küsür karakter 35bin küsür ayrı ayrı fikir demektir , kimi uyar kimi uymaz sadece saygılı olalım yeter , ilgisini çekmiyorsa bakmaz açılan topiğe , beğenmeyen yada ilgilenmeyen benimde memnun olmadığım durumlar oldu mesela , yeni üye olduğumda Ya dostlar havalar güzel giderken şöyle bi riva şile turu yapalımmı dedik (Tüm iyi niyetimizle) Aman yarabbim , ya bu arkadaş çok ateşli diyenlermi desiniz ,al bi deli daha diyenlermi dersiniz , senin üstüne vazifemi organizatörler yapar diyenlermi bu kadar sıkı kurallarımız varsa adımızı değiştirelim nerde kaldı delilik MOTOR ZEKİLERİ olsun bitsin herkes akıllı olsun Saygılar _________________ x-max250
34 fb 7617
12.09.1965
0rh+_____
Amanda aman! Pek dertliler varmış. Arkadaşlar önceden verilmişti muhabbetine takmayın, milyon sayfa dolaşalım, bu konu verildi mi diye arayalım, boşverin sevilen konularda herkes herkese mesaj yazıyor zaten.
Sevmediklerimize birşey daha ekleyeyim, kimse üzerine alınmasın, bu tür topiklere yorum yapmıyorum zaten. Vatandaş yazıyor, cbr125 mi? hyosung 250 mi? ya da klr650 mi? cbf600 mü? gibi, araştırma yok belki motorun resmini bile görmemiş, biri 125 cc biri 600 cc biri, naked, biri chopper. Uzun lafın kısası , topik açmış bulunmak için açılan topiklere uyuz oluyorum.
Saygılar, kucak dolusu sevgiler. _________________ Free Motorcycle Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız