Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kiralık motor!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kiralık motor!!!

kiralık motor!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.12.2006 - 20:57    Mesaj konusu: kiralık motor!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar daha öncede yazmıştım 2. motoru aldığım için elimdeki honda cbr 600 ü kiraya vermeye karar verdim ilgilenen arkadaşlar bana 05552370169 nolu telefon veya altayebru@hotmail.com adresinden ulaşabilirler bir tek ricam lütfen ciddi anlamda kiralamak isteyen arkadaşlar olursa arasın ayrıca fiyat ve şartları telefonda konuşabiliriz...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mevsimi değilki kardeş...........
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isteyen arkadaş oluyor abi ya hafta sonu gezileri için falan hem izmirde kar buzda olmuyor o yüzden yazdım...
35CBR70
Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başın çok agrır gıbıme gelıyor.gercekten cesaret ısteyen birşeye kalkışmışsın,tebrik ederim..
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil_sulanc, sen eminmisin Şok oldum conan81, abim sankı hakı gibi Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu mevsimde uzun yol perişan ediyor. Kiralik için yanlış zaman dostum..

Dün 200 km yaptım.. Full koruma tabii ki, fazla üşümedim. Aslında üşüdüm de işte eski toprak ayakları. Veya acı kırağıya bir şey olmaz gibi.. Neticede gecenin ardından full gündüz yatakta dinlenerek geçirdim v ancak yeni gelebildim..

Yani bu mevsim uygun değil. Neticede yüzünüz ve kafanız üşüyor.. Gizliden gizliye üşüyorsunuz aslında..
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben daha motorun üstünden inmedim ayrıca zorlada kiralamıyorumki belki ihtiyacı olan olur diye verdim ilanı hem ben hemde ihtiyacı olan arkadaş faydalansın diye...
35CBR70
Başa dön
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ben hatayda okuyorum burda 4 mevsim biniliyo motora.burda olsaydın ben hergün kiralardım walla.şans yokki bizde...
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende hatay dört yolda askerlik yaptım her mevsim yaz gibi çok sıcak soğuk olmuyor akrepler çirit atıyor yerlerde orda olsa kiralanırdı ama her malın müşterisi çıkar Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asil_sulanc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gidişle motor hataya gidecek Gülümsüyorum
35CBR70
Başa dön
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi yapmışsın boylece cbr600 tatınada bakma ımkanı bulur millet ama bana fazla 250lık olsaydı
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 29.12.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende izmir liyim burda kar fazla soğuk yoktur.her mevsim motor kullanıır.........
racingdelisi şimdi Çevrimiçi racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil_sulanc demiş ki:
bu gidişle motor hataya gidecek Gülümsüyorum

izmire geldim geçen sene sordum soruşturdum bulamamıştım..teşekkür ederim..burada bilgi verip yayınladığın için tekrar gelmeyi düşünüyorum gelirsem yardımcı olursan sevinirim.. Bravo Gülümsüyorum motorsiklet kullanmak çok güzel olur izmirde.. Gülümsüyorum
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tunagr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım peki adam gitti birine vurdu öldürdü. araç sahibininde çeşitli sorumlulukları olduğunu biliyorsun değilmi?

sen bir kiralama şirketi değilsin. kiralama üzerine bir kaskon'da yok. başın çok ağrır. maden bu motoru kiraya verecek kadar gözden çıkardın sat gitsin.
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 30.12.2006 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar dun babam eve geldi 21:30 gibi merterden ümraniye

4 tane kaza görmüş ve 1 kerede ucuz atlatmış bu havada bu yolda ne motoru ne 4 mevsimi istanbul burası yawww izmirle karıstırmayın Öfkeliyim belki çok tecrübelisiniz ama o da bir yere kadar gerek yok 2 3 ay binmeyin yaw
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal