abiler bana biraz bilgi verin honda600rr mı yamaha r1 mi yosa suzuki600 mü hangisini tercih etmeliyim benim motorum gösterişli ve güçlü olmalı hangisi sizce
Tarih: 30.12.2006 - 20:08 Mesaj konusu:
Alıntı:
benim motorum gösterişli ve güçlü olmalı hangisi sizce
Hayabusa al bunları geçer o..hem daha güçlü ve gösterişli kızlar bayılıyooo.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
iyiki bu motosikletler hakkında bi bilgim yok..yoksa abartısız hergün buna benzer bi topic açılıyo ve hepsine yaz yaz yaz yaz.... _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
Tarih: 30.12.2006 - 20:20 Mesaj konusu:
evt arkadasım sen once ne ıstedigınıe karar ver butcenı bızımle paylas elbette bu sıte ıcınde bıle sana yardımcı olacak bırılerı cıkar suan karsılastırdıgın motorlar bırbırıyle denk degıl zaten... _________________ !!!!!şeytan bunun neresinde:))))))
kadiRR_delisi, artık kızlar ona bakmıyomuş bence zx14 almalısın o daha havalı en büyük ccli alet çok hızlı tipide güzel bir yoldan onla geçtinmi arkanda sıra oluşur valla
Tarih: 30.12.2006 - 21:32 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi demiş ki:
Alıntı:
benim motorum gösterişli ve güçlü olmalı hangisi sizce
Hayabusa al bunları geçer o..hem daha güçlü ve gösterişli kızlar bayılıyooo..
evt bööle bi topic e bööle bi cevap bence en iyi cevap bu kardeş Kadir abimin dediğini dinle _________________ _-anadolu racing kings of the races-_ ghost rider türkiye temsilcili?i
2006model 110cc (2006-2006)
2007 model cbf 150 (2007 - .....)
senin daha once kullandıgın motor neydı nereden nereye atlıyorsun??
sen bundan haber ver derdıne derman olur bu MD merak etme sen _________________ gökhan çaliskan - izmir / KARSIYAKA
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1134 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 31.12.2006 - 17:21 Mesaj konusu:
arkadasöar arkadasimiza niye böyle cikisiyorsunuz anlamiyorummm??!!!
sanki bu sitedeki herkez ilk önce motorsikletlerin görünüsüne bakarak ,motosikletlere tutkulu olmadi?!!
sanki herkez anasinin karnindan tork ve silindir hacimlerini bilerek dogdu...
bosunami o kadar paralar harcanip motorlar bu kadar gösterisli hale getiriliyor?...
biraz objektif olunmali diye düsünüyorum..
arkadas motor tiplerinden hangisini begendiginizi soruyor..polemige girmeden niye begendiginiz tipteki motoru ve nedenini yazip insanlari bu siteden sogutma cabasindan vazgecmiyorsunuz?anlamis degilim... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 31.12.2006 - 17:38 Mesaj konusu:
kaya sana katılıyorum
Alıntı:
insanlari bu siteden sogutma cabasindan vazgecmiyorsunuz?anlamis degilim
bunlardann çok var dostum danke _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Ben artık bu tür başlıklardan gercekten sıkıldım.Arkadaşlar lütfen ARAMA BUTONUNU kullanın , tamam arama düğmesi pek işe yaramıyor gibi gözüksede bu başlıktan eminimki 100 tane bulur.Onun için kilitliyorum. _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız