Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bayram ve Yeniyıl mesajları buraya !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bayram ve Yeniyıl mesajları buraya !!!

Bayram ve Yeniyıl mesajları buraya !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
E_C_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yılbaşınız mutlu..Bayramınız kutlu olsun..
Başa dön
E_C_E Çevrimdışı E_C_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 31.12.2006 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 yılı krizsiz ve sağlıklı bir yıl olsun.Yeni yılın gerek Türkiye gerek dünya açısından bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum ve umutlu olmak istiyorum.Tüm Motordelisi ailesinin Kurban Bayramı Kutlu olsun. Dans
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hekezin yeni yılı ve kurban bayramı kutlu olsun kazasız belasız 2007 dileklerimle Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 31.12.2006 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı seneler hayırlı bayramlar....
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun..herkes sevdiğine kavuşsun,işleri açılsın bol para kazansın ama bol parayı görüp sapıtan olmasın,öğrenciler bir an önce okullarını bitirebilsin,savaş olmasın,ahlaksızlıklara çocuklar alet edilmesin,teröristlere barındıkları dağlar mezar olsun,büyük küçüğü sevsin küçük te büyüğü saysın,benzine zam gelmesin,MD daha da büyüsün genç yaşlı daha da çok insana ulaşsın.ben burdan çok şey öğrendim çok şey kazandım benim gibi daha çokları faydalansın..
deli_kral
Üye
Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aşk mekkeden hicret etmekti.ask uhutta can wermekti .ask muhammeti sewmekti .ask ölürken ümmetim demekti bende bu askla bayramınızı kutlarım..
Başa dön
deli_kral Çevrimdışı deli_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 31.12.2006 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm delilerin bayramlarını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim... Gülümsüyorum
mc_np
Üye
Üye

Nereden: istanbul kartal

MesajTarih: 31.12.2006 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese hayırlı bayramlar iyi seneler Bravo 2007 de allah bana hyos gt 250r yi nasip etsin İstemiyorum
Başa dön
mc_np Çevrimdışı mc_np Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meral
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.12.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba!
Yeni bir yılın kapısındayız yine. Binbir umutla, heyecanla yeni yılın
getireceği serüvene hazırlanıyor insanlar. “Her yeni yılda bir güzellik, bir
ümit ve heyecan vardır” derler. Bu söz herkes için mi geçerli bilmiyorum…

Her yeni yıl savaş, acı, hüsran, gözyaşı, sevinç, sevda, ümit, hasret, doğum
ve ölümlerle geride bırakılır.

Umarım yeni gelen ve gelecek olan tüm yeni yıllar, savaşlardan, acılardan,
felaketleden uzak dünyamıza ve insanlığa huzur, sevinç, neşe, barış, sevgi,
dostluk, mutluluk ve fazlasıyla da umut getirir...

Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni başlangıçlar ve yeni
beklentileri içerisinde besler, her yeni yıl, yeni yenilikler, dilekler,
yeni umutlar yılıdır, gerçekleşmese de...

Umudum odur ki, yeni yılın sadece bir kısım insan ve bazı ülkeler için
değil, tüm dünya insanının mutlu olup yüzünün güldüğü yıl olmasıdır...

Unutmayalım ki; Dünya bir sahneden ibarettir. Herkes rolünü oynadıktan sonra
çekip gidecektir bu dünyada..

Her yeni yıl, yeni bir gelecek sunar bize, taze bir kan ve yeni bir
başlangıç, dilerim yeni yılın getireceği huzur ve mutluluk, geçmiş yılların
tüm kötülüklerini, acılarını unutturur bize ve bir daha tekrarlanmaz…

Yeni yılda da hiç kimsenin ümitsiz kalmaması, herkesin hayallerinin,
dileklerinin ve umutlarının gerçekleşmesi, sağlık ve mutluluk dolu, masal
kadar güzel yeni yıllar dileğiyle beraber sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum
herkese…....

Masal kadar güzel yeni bir yıl ve mutlu bayramlar dileğiyle...
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gonül isterdi ki ailedeki herkezle tek tek kucaklas ve bayramlas ama bu imkansız.motordelisi.com yönetimine buradan birkez daha tesekkür etmek istiyorum bizi tek catı altında topladıgı ve sesimizi duyurabilme imkanı sagladıkları için. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
TÜM AİLEMİN BAYRAMINI VE YENİ YILINI KUTLUYORUM.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN Bravo Bravo Bravo
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum yeni yılınızın hergünü bayram gibi olsun Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrarını yaşamak dilegiyle... tüm nin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun..... Bravo
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nice bayramlara, yeni yıllara hep birlikte sağlık, mutluluk, başarıyla, kazasız belasız, dileklerimle.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm ailemizin Mubarek Kurban Bayramını kutlar 2007 yılının da Bayram sevinci ile geçmesini dilerim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal