Tarih: 31.12.2006 - 11:54 Mesaj konusu:
2007 yılı krizsiz ve sağlıklı bir yıl olsun.Yeni yılın gerek Türkiye gerek dünya açısından bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum ve umutlu olmak istiyorum.Tüm Motordelisi ailesinin Kurban Bayramı Kutlu olsun.
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun. _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun..herkes sevdiğine kavuşsun,işleri açılsın bol para kazansın ama bol parayı görüp sapıtan olmasın,öğrenciler bir an önce okullarını bitirebilsin,savaş olmasın,ahlaksızlıklara çocuklar alet edilmesin,teröristlere barındıkları dağlar mezar olsun,büyük küçüğü sevsin küçük te büyüğü saysın,benzine zam gelmesin,MD daha da büyüsün genç yaşlı daha da çok insana ulaşsın.ben burdan çok şey öğrendim çok şey kazandım benim gibi daha çokları faydalansın.. _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
Tarih: 31.12.2006 - 14:49 Mesaj konusu:
Merhaba!
Yeni bir yılın kapısındayız yine. Binbir umutla, heyecanla yeni yılın
getireceği serüvene hazırlanıyor insanlar. “Her yeni yılda bir güzellik, bir
ümit ve heyecan vardır” derler. Bu söz herkes için mi geçerli bilmiyorum…
Her yeni yıl savaş, acı, hüsran, gözyaşı, sevinç, sevda, ümit, hasret, doğum
ve ölümlerle geride bırakılır.
Umarım yeni gelen ve gelecek olan tüm yeni yıllar, savaşlardan, acılardan,
felaketleden uzak dünyamıza ve insanlığa huzur, sevinç, neşe, barış, sevgi,
dostluk, mutluluk ve fazlasıyla da umut getirir...
Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni başlangıçlar ve yeni
beklentileri içerisinde besler, her yeni yıl, yeni yenilikler, dilekler,
yeni umutlar yılıdır, gerçekleşmese de...
Umudum odur ki, yeni yılın sadece bir kısım insan ve bazı ülkeler için
değil, tüm dünya insanının mutlu olup yüzünün güldüğü yıl olmasıdır...
Unutmayalım ki; Dünya bir sahneden ibarettir. Herkes rolünü oynadıktan sonra
çekip gidecektir bu dünyada..
Her yeni yıl, yeni bir gelecek sunar bize, taze bir kan ve yeni bir
başlangıç, dilerim yeni yılın getireceği huzur ve mutluluk, geçmiş yılların
tüm kötülüklerini, acılarını unutturur bize ve bir daha tekrarlanmaz…
Yeni yılda da hiç kimsenin ümitsiz kalmaması, herkesin hayallerinin,
dileklerinin ve umutlarının gerçekleşmesi, sağlık ve mutluluk dolu, masal
kadar güzel yeni yıllar dileğiyle beraber sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum
herkese…....
Masal kadar güzel yeni bir yıl ve mutlu bayramlar dileğiyle... _________________ beni yollar de?il,yyllar yorar!!!....
gonül isterdi ki ailedeki herkezle tek tek kucaklas ve bayramlas ama bu imkansız.motordelisi.com yönetimine buradan birkez daha tesekkür etmek istiyorum bizi tek catı altında topladıgı ve sesimizi duyurabilme imkanı sagladıkları için.
TÜM AİLEMİN BAYRAMINI VE YENİ YILINI KUTLUYORUM.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN _________________ gökhan çaliskan - izmir / KARSIYAKA
tekrarını yaşamak dilegiyle... tüm nin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun..... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Nice bayramlara, yeni yıllara hep birlikte sağlık, mutluluk, başarıyla, kazasız belasız, dileklerimle. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tüm ailemizin Mubarek Kurban Bayramını kutlar 2007 yılının da Bayram sevinci ile geçmesini dilerim _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız