Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Star tv dizisindeki Motorlu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Star tv dizisindeki Motorlu

Star tv dizisindeki Motorlu
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RedStar, tamamen hak verıyorum sana Bravo Öfkeliyim Öfkeliyim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.12.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet arkadaşlar diziyi bende izledim herşey bir yana motorun sesi dikkatimi çektide ona çok güldüm tarif edemiyeceğim ama resmen iki silindir bunu sadece bu dizide değil birçok filmde ve dizide yapıyorlar zamanında bir motor sesi kaydedilmiş herkez onu kullanıyor hondaya resmen hakeret edilmiş Çok gülüyorum Beğenmedim
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 31.12.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Medya beni senaristle görüştürmene gerek yok eyer sende bir motor tutkunuysan gerekli açıklamayı sende yapabilirsin yada en olmazsa burda bu konuyu göstere bilirsin .
Tek bir kişinin tepkisinin olmadığını göstermek açısından.
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bnce kımsenın bılınclendıgı falan yok bu ulkede motorun warsa serserı oluyorsun ne yaparsak yapalım bu degısmıcek Ağlıyorum
Başa dön
ogulcan Çevrimdışı ogulcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 31.12.2006 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama arkadaşlar dikkatinizide çekmek isterim o dizide 1 sahnesinde valide diyor ''benimde zamanında motosikletim vardı ama seninki gibi fiyakalı değildi'' artı öyle serseri bi tipde değil motor kullanan arkadaş mühendis rolünde ve eşi terk etmiş diye kendini içkiye vermiş bu sahneler yalnızca 2 bölümde yaşandı ama insanlarımızda ters tepki yapacağını zannetmiyorum...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

MEDYA, ayrıca mühendisin motosikleti bmw di Dil çıkarıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.12.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RedStar,mail atmakla çok iyi yapmışın şuan bence herkez yollasın adımız çıkmız dokuza inmez sekize nin hesabı böyleleri yüzünden her zaman kötü bi imaj "serseri degilmi"bu ibareden kurtulmamız zor...bu tip şeylere deli oluyorum ya allaalla Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 31.12.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323
Senin bahsettiğin KÖPRÜ adlı dizi benim burda bahsettiğim dün yayına merhaba diyen YOLCU adlı dizi .
1 inçi dizideki rol gene nispeten daha güzel
Ama yolcu adlı dizideki motorcu rolündeki adam esrarkej hapcı alkolik rolünde ve alından honda cbr 600 ve üstünde motor montu olan arkadaş.
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEDYA,
Alıntı:

Ona bakarsak dün akşam da özel bir kanal'da köprü adlı bir dizi vardı Suziki Enduro V-Strom kullanan bir mühendis vardı

bence kotu bır ornek olmus o muhendıste alkollu motor kullanıyor dızıyı seyredenler farketmıstır Çok gülüyorum
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RedStar" demiş ki' Medya beni senaristle görüştürmene gerek yok eyer sende bir motor tutkunuysan gerekli açıklamayı sende yapabilirsin yada en olmazsa burda bu konuyu göstere bilirsin.
Ben burada da çalıştığım kanal'da da yaptığım haberlerdede elimden geldiğince motor sevgisini ve bir çok insanın bilinç altına yerleşmiş kötü imajı silmeye çalışıyorum. Hatta bu MD site'sine takip edenleriniz varsa yaptığım haberleri açmış olduğum topiklerde iletmişimdir. Elimden geldiğince imkanlarım doğrultusunda iletmeye devam da edeceğim.
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten star tv her zman motorcuları kötülüyo hemen hemen her akşam ana haber bültenlerinde
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her motorcunun içinde serserilik vardır zaten..yoksa motora binmezdi dört teker üstünde tin tin dolaşırdı..
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya klasik olcak ama her toplumdan her cins insan çıkabilir sanmayınki yok böyle tipler
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serpico
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 31.12.2006 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her insan kendinden sorumludur.
başkasının yaptığı yanlışları sırf "motor kullanıyor" diye üstlenemem. böyle bir suçlamayı bana yapsalar cevabını veririm. bu gibi durumlardan dolayı da kendimi ezik hissetmem.

dizilere, filmlere özenip kendini kaybedenler zaten bir hiç olamayanlardır. kendi çocuğuna sözü geçmeyen, eğitemeyen suçu dizilerde aramasın....
"gençler için;herkes polat oldu başımıza diyorlar"
size bir soru o zaman: dünyanın en eski mesleklerinden birisi olan hayat kadınlığı, sinemada, dizilerde, tiyatrolarda hep karşımıza çıkabilen bir roldür, fakat; işin traji-komik yanı, hiçbir kişinin "benim çocuğum şu roldeki kişiye özenip de hayat kadını oldu, dediğini ben duymadım ve görmedim....

arkadaşlar sizin aranızdan bu konu da bir şikayeti olanı gören, duyan veya bilen var mı?
sanmıyorum....

bizim halkımızın çok kötü bir karakteristik özelliği var: iyiyi kendinin yaptığını kötüyü ise başkasının yaptığını savunmasıdır"

içimizdeki kötülük iyiliği, vicdanımızı bastırabilmişse zaten biz kötüyüz demektir. gerisini anlatmaya ve "medya" ya yüklenmeye gerek yok....
medya'ya 1 not: senaristle görüşsek ne değişecek.!!!
hayatta iyi ve kötü hep vardır ve var olmaya da devam edecektir. önemli olan bizim hangi tarafta yer aldığımızdır.

"insano?lunun en güzel icady motorsiklettir"
Başa dön
serpico Çevrimdışı serpico Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 31.12.2006 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serpico, çok afedersin ama bi misafirlerin yanına gidiyorum bi pc basına kaçıp içiyorum seni kırcaksam özür dilerim

ama verdigin örnek hayat kadını ne abi ya saçma sapan konuyu dagıtıyorsun emin ol Öfkeliyim bi dizi çeksinler hayat kadınları'nı övsünler sürekli onları el üstünde tutsunlar (polata reis misali) iyi yasadıklarını göstersinler bak sayıları nasıl artıyor insanları teşvik eder böyle şeyler emin ol Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ALPER200, tv de izlediklerin tv yi kapatınca aklından gitmiyor kestinmi ( sonu nu düşünen kahraman olamaz ) aaaaahahahha
a.q ne sonu ne kahramanı yaw
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2006 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ark.lar biz yarılsak 24 saat boyunca motor ii dir die dizi izletsek halkın motora ve motorcuya bakışını deiştiremeyiz bugüne kadar dizilermi çekildide motorcular kötü oldu hayır motor tehlikeli herkes çoluunu çocuunu uzak tutmaya çalışmak için motorcular hep aklı bi karış havada sorumsuz içkici kötü insanlar olarak tanıtılıyor hiç boşuna takılmayalım dizilere mizilere sıkmayalım canımızı
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal