bu güzel bayram günü böyle bir konu açmak istemezdim ama çok sinirlendim sinirlendiğim olay cuma günü karaköyde bankalar caddesinin karşısında beşiktaş istikametine doğru gidiyorum önümde siyah renkli arn keeway tramway yoluna dönüyor ön tekerleği girmiş o sırada sagına soluna bakıyor ve arkasında beni görünce panikliyor ve zınk diye freni sıkıp duruyor bende önü boş oldugu için fren sıkacagını düşünmüyorum arka çamurluguna vurup yere düşüyorum burada her şey normal o haklı yada haksız sorun o değil ben yerde iken kaçıp gitti insan bi durup yardım eder(tabi insan olan)adam öldümü kaldımı diye zaten motor agır altında kaldım yardım etmeseler tek başıma kaldırayacaktım motoru bilmiyorum niye böyle bişey yapma gereği duydu anlam veremedim muhtemelen ehliyeti yoktu ama ne olursa olsun böyle yapmaması lazımdı... Eğer o kişi MD ye üyeyse o kişi bendim diye çıksın ortaya gerçi sanmıyorum ama neyse
Lütfen başlığı değiştirin.Şimdilik bu şekilde değiştirdim.Küfürlü başlık ya da yazı yazmıyoruz. Freewing
ben ce sen fren sıkıpta düşmüşün yanlışmıyım.sıkmasaydın beraber düşerdiniz ama gerenk yok.geçmiş olsun sende bi hata yok o paniklemiştir _________________
Tarih: 31.12.2006 - 16:46 Mesaj konusu:
Alıntı:
...sagına soluna bakıyor ve arkasında beni görünce panikliyor ve zınk diye freni sıkıp duruyor bende önü boş oldugu için fren sıkacagını düşünmüyorum arka çamurluguna vurup yere düşüyorum...
Allah akıl fikir versin! Ne diyeyim artık...? Neyse, usulen geçmiş olsun diyeyim bari... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 31.12.2006 - 21:15 Mesaj konusu:
celaha, sana nazar değiyor olm.Hocaya git okusun seni Sana kaç kere dedim Karaköyde dolaşma _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
geçmiş olsun arkadaşım..artık bu zamanda en yakın arkadaşın bile yardım etmiyor......bazıları yani hepsi değil tabi.......o kişininde ehliyeti yoktur birde korktuysa ondan kaçmıştır:........... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
heheheh komik olmuş olay..bende aynen böyle düşmüştüm iki gün boyunca arkadaşlarla beraber anlatıp anlatıp gülmüşdük.. _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız