Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Duyarsız motorcu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Duyarsız motorcu

Duyarsız motorcu
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.12.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Duyarsız motorcu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu güzel bayram günü böyle bir konu açmak istemezdim ama çok sinirlendim sinirlendiğim olay cuma günü karaköyde bankalar caddesinin karşısında beşiktaş istikametine doğru gidiyorum önümde siyah renkli arn keeway tramway yoluna dönüyor ön tekerleği girmiş o sırada sagına soluna bakıyor ve arkasında beni görünce panikliyor ve zınk diye freni sıkıp duruyor bende önü boş oldugu için fren sıkacagını düşünmüyorum arka çamurluguna vurup yere düşüyorum burada her şey normal o haklı yada haksız sorun o değil ben yerde iken kaçıp gitti insan bi durup yardım eder(tabi insan olan)adam öldümü kaldımı diye zaten motor agır altında kaldım yardım etmeseler tek başıma kaldırayacaktım motoru bilmiyorum niye böyle bişey yapma gereği duydu anlam veremedim muhtemelen ehliyeti yoktu ama ne olursa olsun böyle yapmaması lazımdı... Eğer o kişi MD ye üyeyse o kişi bendim diye çıksın ortaya gerçi sanmıyorum ama neyse

Lütfen başlığı değiştirin.Şimdilik bu şekilde değiştirdim.Küfürlü başlık ya da yazı yazmıyoruz. Freewing
Başa dön
celaha Çevrimdışı celaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 31.12.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ayıp ya erkekmi kaldı ortada.geçmiş olsun kardeş...
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun kardesım.
carptıgın motoru kullananın ınsan olduguna emınmısın??
sırkten fırar eden bır maymun falan olmasın sakın,boyle bırseyı ınsan yapmazda garıbıme gıttı?
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık cevrede fazla insan kalmamış. gecmiş olsun
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ce sen fren sıkıpta düşmüşün yanlışmıyım.sıkmasaydın beraber düşerdiniz ama gerenk yok.geçmiş olsun sende bi hata yok o paniklemiştir Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
celaha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gecmıs olsun kardesım.
carptıgın motoru kullananın ınsan olduguna emınmısın??
sırkten fırar eden bır maymun falan olmasın sakın,boyle bırseyı ınsan yapmazda garıbıme gıttı?
Yok emin değilim bende merak ettim ne oldugunu... eywallah saol
Alıntı:

ben ce sen fren sıkıpta düşmüşün yanlışmıyım.sıkmasaydın beraber düşerdiniz ama gerenk yok.geçmiş olsun sende bi hata yok o paniklemiştir
yok dostum adamın(hala adam diyorum neyse dilim sürçtü) çamurlugu yerdeydi
Başa dön
celaha Çevrimdışı celaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

...sagına soluna bakıyor ve arkasında beni görünce panikliyor ve zınk diye freni sıkıp duruyor bende önü boş oldugu için fren sıkacagını düşünmüyorum arka çamurluguna vurup yere düşüyorum...

Allah akıl fikir versin! Ne diyeyim artık...? Neyse, usulen geçmiş olsun diyeyim bari... Beğenmedim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 31.12.2006 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun kardesım.............
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.12.2006 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celaha, sana nazar değiyor olm.Hocaya git okusun seni Gülümsüyorum Sana kaç kere dedim Karaköyde dolaşma Göz kırpıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2006 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun kardeşim
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.01.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim

titi,
Alıntı:

celaha, sana nazar değiyor olm.Hocaya git okusun seni

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.01.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu insan yapar kardeşiim normaldir rüzgarı yiye yiye dengesi bosulmuştur sana geçmiş olsun diyorum Üzgünüm
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 01.01.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

!geçmiş olsun! Üzgünüm .
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.01.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım..artık bu zamanda en yakın arkadaşın bile yardım etmiyor......bazıları yani hepsi değil tabi.......o kişininde ehliyeti yoktur birde korktuysa ondan kaçmıştır:...........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.01.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heheheh komik olmuş olay..bende aynen böyle düşmüştüm iki gün boyunca arkadaşlarla beraber anlatıp anlatıp gülmüşdük..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal