Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 11.12.2006 - 20:38 Mesaj konusu:
yaw dostum adamları hayale sevk etmeyin bende 250cc shopper var makınaya yapmadığım kalmadı banamısın demiyo...daha doğrusu gözle görülür bi değişiklik olmadı ..hayal kurmayalım güç istiyosak güçlü motor alceeeezzz ogadder. _________________ kelebek gibi uçucem ama ary gibi sokmeycem...
www.blogcu.com/shendi sendogan_oync@hotmail.com www.sendoganoksuz.com
beyaz bir koltuk kılıfı yaptır arka kişinin oturduğu bölgeyi kaplıcak şekilde kafana göre siyah renkte bi sticker yaptır koltuk beyaz kirlenmesin diye üstünü jiletinle kapla motorun renginde şerit geç tekerlere lastiklerin üstünde lastiğin markası vs. yazıyor onları beyaz kalem satıyorlar onun için o şekilde yap ön farı beyaz yap başkada bişey yapma _________________ yzf r1+crypton r+hero honda+z750s+er5+gt250r green.island35@hotmail.com
Tarih: 13.12.2006 - 23:37 Mesaj konusu:
Arkadaşlar konuyu yeni okudum ve yazmadan geçemedim. Sakın yanlış anlaşılmasın ama 125 cbr imkanı yok ve bunu kesin olarak söylüyorum hava filtresinin değiştirilmesiyle 200 km/h yapamaz. Evet hava filtresi hızı etkiler ama 5-10 km/h bilemedin 15 km/h ama yani 200 km/h hıza çıkarması imkansız.
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 13.12.2006 - 23:47 Mesaj konusu:
100 cc'lik bi motorla moto kullanmayı öğrenip daha sonra yüksek cc'li bir motorla cok sey yapabilirsin bence. önce kullan ören sonra buyuk daha buyuk CC o hak eder işte ne yaparsan yap..... hepsi yakışır emi ol _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Sevgilin varsa piknige gider gelirsin Ne güzel arada bir bahar zamanı gelincede motoru'nu durdurup sevgilinle papatya toplarsın
Hey güdü günler hey aklıma gençliğim geldi
mondialci_07,
slm kardeş sen nerdensın bendede mondial var..nerdeyse aynılarını yaptım..başka fikrin varmı...daha orginal..msnın varsa ver konşrz...adım esat.. _________________ CDS
Tarih: 01.01.2007 - 19:38 Mesaj konusu:
Şöyle bir oto ve moto aksesuarcılarını gezip, aklına yatan ışıklı veya ışıksız ekipmanları edinmen, senin hevesini biraz da olsa almana yardım edecektir. Benzer modifiyelere sitede rastlayabilir ve kendi modelini oluşturabilirsin Kolay gelsin...
shendi, 2. sayfada chopper da ''c'' yerine ''s'' kullanmışın yanlışlıkla yapmış dedim ama aynı şeyi ikinci msjındada yapmışın..demekki yanlışlıkla olmamış..shopper..''lan şopar!!! gel buraya'' der gibi...heheheh _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
arkadaş adam 100cc motor almış belki onu bile zor almış bazı arkadaşlarda tutmuşlar 600cc lik bi motor al diyorlar. adamın sanki parası çoktuda hususi 100lük almış peh peh.ayrıca ufak tefek eklemeler yapmak istemiş neden adamın hevesini kursağında bırakiyosunuzki.çin min. herkes bilir kral motora binmeyi.Dalga geçer gibi yüksek hacimler önermeyin lütfen.usulünce düşük ccli bir motordan fazla yüksek performans beklememesi gerektiğini söyleyin yeter. o da zaten topu topu 7-8 hplik motordan 300ü görmesini beklemiyor _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
arkadaş adam 100cc motor almış belki onu bile zor almış bazı arkadaşlarda tutmuşlar 600cc lik bi motor al diyorlar. adamın sanki parası çoktuda hususi 100lük almış peh peh.ayrıca ufak tefek eklemeler yapmak istemiş neden adamın hevesini kursağında bırakiyosunuzki.çin min. herkes bilir kral motora binmeyi.Dalga geçer gibi yüksek hacimler önermeyin lütfen.usulünce düşük ccli bir motordan fazla yüksek performans beklememesi gerektiğini söyleyin yeter. o da zaten topu topu 7-8 hplik motordan 300ü görmesini beklemiyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız