Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 100cc lik motora neler yapılır

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

100cc lik motora neler yapılır

100cc lik motora neler yapılır
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
shendi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / istanbul

MesajTarih: 11.12.2006 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw dostum adamları hayale sevk etmeyin bende 250cc shopper var makınaya yapmadığım kalmadı banamısın demiyo...daha doğrusu gözle görülür bi değişiklik olmadı ..hayal kurmayalım güç istiyosak güçlü motor alceeeezzz ogadder.
www.sendoganoksuz.com
Başa dön
shendi Çevrimdışı shendi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turgutlu__md
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KASABA'DAN

MesajTarih: 11.12.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyaz bir koltuk kılıfı yaptır arka kişinin oturduğu bölgeyi kaplıcak şekilde kafana göre siyah renkte bi sticker yaptır koltuk beyaz kirlenmesin diye üstünü jiletinle kapla motorun renginde şerit geç tekerlere lastiklerin üstünde lastiğin markası vs. yazıyor onları beyaz kalem satıyorlar onun için o şekilde yap ön farı beyaz yap başkada bişey yapma
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.12.2006 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar konuyu yeni okudum ve yazmadan geçemedim. Sakın yanlış anlaşılmasın ama 125 cbr imkanı yok ve bunu kesin olarak söylüyorum hava filtresinin değiştirilmesiyle 200 km/h yapamaz. Evet hava filtresi hızı etkiler ama 5-10 km/h bilemedin 15 km/h ama yani 200 km/h hıza çıkarması imkansız.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 13.12.2006 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100 cc'lik bi motorla moto kullanmayı öğrenip daha sonra yüksek cc'li bir motorla cok sey yapabilirsin bence. önce kullan ören sonra buyuk daha buyuk CC o hak eder işte ne yaparsan yap..... hepsi yakışır emi ol Gülümsüyorum
01-GS-125
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: AdAnA(01)

MesajTarih: 14.12.2006 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben 125 cc lik motoruma yaptım Gülümsüyorum

adana moto tuning...
Kanuni Hussar 125
Başa dön
01-GS-125 Çevrimdışı 01-GS-125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Aksun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.12.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgilin varsa piknige gider gelirsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Ne güzel arada bir bahar zamanı gelincede motoru'nu durdurup sevgilinle papatya toplarsın Bravo Bravo
Hey güdü günler hey aklıma gençliğim geldi
Başa dön
Aksun Çevrimdışı Aksun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.12.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende katılıyorum istediğin yaparsın valla bence hiç inme üzerinden bol bol gez en güzeli
dark_side
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: karaman

MesajTarih: 16.12.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondialci_07,
slm kardeş sen nerdensın bendede mondial var..nerdeyse aynılarını yaptım..başka fikrin varmı...daha orginal..msnın varsa ver konşrz...adım esat..
abart
Üye
Üye

Nereden: kirklareli

MesajTarih: 01.01.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar cok tesekkürler.muci arkadasım motorun markası zealsun zs 100-16 aynı mondial 110 ft gibi.bide arkadaşlar 100cc deyip geçmeyelim lütfen.motorum 120 görüyo. Bravo
Başa dön
abart Çevrimdışı abart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 01.01.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şöyle bir oto ve moto aksesuarcılarını gezip, aklına yatan ışıklı veya ışıksız ekipmanları edinmen, senin hevesini biraz da olsa almana yardım edecektir. Benzer modifiyelere sitede rastlayabilir ve kendi modelini oluşturabilirsin Bravo Kolay gelsin...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.01.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shendi, 2. sayfada chopper da ''c'' yerine ''s'' kullanmışın yanlışlıkla yapmış dedim ama aynı şeyi ikinci msjındada yapmışın..demekki yanlışlıkla olmamış..shopper..''lan şopar!!! gel buraya'' der gibi...heheheh
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 01.01.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş adam 100cc motor almış belki onu bile zor almış bazı arkadaşlarda tutmuşlar 600cc lik bi motor al diyorlar. adamın sanki parası çoktuda hususi 100lük almış peh peh.ayrıca ufak tefek eklemeler yapmak istemiş neden adamın hevesini kursağında bırakiyosunuzki.çin min. herkes bilir kral motora binmeyi.Dalga geçer gibi yüksek hacimler önermeyin lütfen.usulünce düşük ccli bir motordan fazla yüksek performans beklememesi gerektiğini söyleyin yeter. o da zaten topu topu 7-8 hplik motordan 300ü görmesini beklemiyor Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
atacolor
Üye
Üye

Nereden: manavgat

MesajTarih: 01.01.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100 lük motoru 250 lik le takas et üste biraz para vermen gerek tabii.
Başa dön
atacolor Çevrimdışı atacolor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.01.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum 100 cc lik motora hiç masraf etme bence, paran cebinde kalsın. Para biriktirip hayalindeki motora kavuşmaya bak bir an önce Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pearlbunch
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.01.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoman24 demiş ki:
arkadaş adam 100cc motor almış belki onu bile zor almış bazı arkadaşlarda tutmuşlar 600cc lik bi motor al diyorlar. adamın sanki parası çoktuda hususi 100lük almış peh peh.ayrıca ufak tefek eklemeler yapmak istemiş neden adamın hevesini kursağında bırakiyosunuzki.çin min. herkes bilir kral motora binmeyi.Dalga geçer gibi yüksek hacimler önermeyin lütfen.usulünce düşük ccli bir motordan fazla yüksek performans beklememesi gerektiğini söyleyin yeter. o da zaten topu topu 7-8 hplik motordan 300ü görmesini beklemiyor Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Alkışlıyorum
+1
Başa dön
pearlbunch Çevrimdışı pearlbunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal