Koleksiyonuma katkıda bulunmak isteyenlere açık adresimi verebilirim
Abi bundan varmı...İsviçreden geldi ayıptır söylemesi...Alplerden teşrif etti İstanbula...İstersen gönderiririm valla...ama kargo ücretini sana kitlerim... ha birde bulabilirsem tabi...kızım parçalamamışsa...
sevgili dostlarım ahanda size makina...bebeler gençler makine görsün...hayallerimi süsleyen bir motordur...lütfen nazar değirmeyiniz...çalış seninde olur ambiansı yani...hehhe...
motorum ve ben...biraz kilomu almışım ne...
şimdidde Belgrad ormanlarındayım...
afrikanın balta girmemiş ormanlarındayken...ben girdim sadece...
yalnız pompacılar bana girişiyolardı nedendir anlamadım...çok az yakıyor...
yaptığım test sürüşlerinden başarıyla geçti...trafiğe kapalı alan...
son fotolarımda yüksek egomun eseri abi...idare et...kendimi pek bi seviyom ben... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1134 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 02.01.2007 - 02:02 Mesaj konusu:
gözünüz koleksiyon görsün..
bu arada buna bir vitrin daha eklendi...
hepsi original maisto dur.... http://www.motordelisi.com/ftopict-23898-koleksiyon.html _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Uzun bir aradan sonra girebildiğim için ancak cevap yazabiliyorum. Özür dilerim.
erkill,
Söylediğim siteye bende baktım. Herhalde kapattılar.Özür dilerim kontrol etmeden sitenin adını vermişim.
Eğer gerçekten maket yapmak istiyorsan www.modelsitesi.com adresine girip ana sayfadaki Dükkanlar kısmından da bu maketleri bulabileceğin mağazaların adreslerini bulabilirsin. İstanbulda bildiğim ve gittiğim tek bir yer var oda Akmerkezdeki Toyyz Shop. Ama vermiş olduğum sitedeki dükkanları bulabilirsen oradaki kişiler sana yapım aşamasındada yardımcı olacaklardır. Boyaların ,yapıştırıcıların temini v.s
SGOR,
Açıklamaya çalışayım. Die cast denilen tarzdaki maketler aldıktan sonra direkt olarak üzerinde hiç bir işlem yapmadan evdeki kolleksiyonuna ilave edebileceğin modeller olup diğerleri ise kutusundan çıktıktan sonra yapıştırma,boyama,vernik v.s işlemlerini yaptıktan sonra kolleksiyonuna koyabileceğin modellerdir. Senin modellerinin hangi tarzda olduğunu merak ettim.
Yani şu şekilde almış olduğun modellerin
Yaptığın işlemlerden sonra şu şekle gelmesi gibi
Bu da yapmış olduğum tek motorsiklet. Oğlan doğduktan sonra bu hobiyede tiner ve yapıştırıcı kokusundan dolayı ara vermek zorunda kaldım. Biraz büyüsün devam etmeyi istiyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız