Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sgor Ahmet'e Açık Teşekkür

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sgor Ahmet'e Açık Teşekkür

Sgor Ahmet'e Açık Teşekkür
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 30.12.2006 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol Hakan abi bi de az çakal diilsin ha Çok gülüyorum
nese hadi Göz kırpıyorum
benimde koleksiyonuma yardım edenlerin adını buraya yazcam :P Çok gülüyorumÇok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

CENKAYVAZ, abi verdiğin gibi bi site yok Çok gülüyorum
bi el at şu işe
yinede teşekkürler

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

CENKAYVAZ, abi verdiğin gibi bi site yok Çok gülüyorum
bi el at şu işe
yinede teşekkürler
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.12.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR,
Alıntı:

SGOR Mevlana tablosundan BIZ de isteriz haa ona göre...
desek ? Göz kırpıyorum
guzel bir jest olmus.degerli bir hediye.cok dusuncelisin.
sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.12.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BerkSARICA, evet o bir yeşiiiiil o bir zx10 r Göz kırpıyorum

CENKAYVAZ, kardeş inan anlayamadım İstemiyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 01.01.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Re: Sgor Ahmet'e Açık Teşekkür Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
Koleksiyonuma katkıda bulunmak isteyenlere açık adresimi verebilirim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Abi bundan varmı...İsviçreden geldi ayıptır söylemesi...Alplerden teşrif etti İstanbula...İstersen gönderiririm valla...ama kargo ücretini sana kitlerim... Gülümsüyorum ha birde bulabilirsem tabi...kızım parçalamamışsa... Gülümsüyorum

sevgili dostlarım ahanda size makina...bebeler gençler makine görsün...hayallerimi süsleyen bir motordur...lütfen nazar değirmeyiniz...çalış seninde olur ambiansı yani...hehhe...

motorum ve ben...biraz kilomu almışım ne...

şimdidde Belgrad ormanlarındayım...

afrikanın balta girmemiş ormanlarındayken...ben girdim sadece...
Gülümsüyorum

yalnız pompacılar bana girişiyolardı nedendir anlamadım...çok az yakıyor...

yaptığım test sürüşlerinden başarıyla geçti...trafiğe kapalı alan...

son fotolarımda yüksek egomun eseri abi...idare et...kendimi pek bi seviyom ben... Dans
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.01.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, eline sağlık teşekkürler hoş kareler dogrusu Bravo

En son SGOR tarafından 01.01.2007 - 21:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.01.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, kendi kendinemi teşekkür ediyon yoksa benmi yanlış görüyom..
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 02.01.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo ahmedım siyah r1 izmıre gitmiş masadada ne güzel duruyordu nese canıum yabancıya gitmemiş ama n başkan temiz motor dikkat et Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 02.01.2007 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözünüz koleksiyon görsün.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada buna bir vitrin daha eklendi...
hepsi original maisto dur.... Bravo Bravo
http://www.motordelisi.com/ftopict-23898-koleksiyon.html
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi sanırım sgor ahmetimiz nazara geldi baksana kaza yaptı. Ona bu topic den kocccaaaaman bi MAŞALLAHH diyorum. Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antrasit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.01.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kolleksiyon Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
antrasit Çevrimdışı antrasit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 04.01.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper koleksiyonlar...
Bende başliycam Gülümsüyorum
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 04.01.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten süper bunlar keşke bizde koleksiyon yapa bilsey yani hakan abi sen bizdende fazlasıyla motor hastasısın ya huu ? Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim
CENKAYVAZ
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.01.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun bir aradan sonra girebildiğim için ancak cevap yazabiliyorum. Özür dilerim.

erkill,
Söylediğim siteye bende baktım. Herhalde kapattılar.Özür dilerim kontrol etmeden sitenin adını vermişim.
Eğer gerçekten maket yapmak istiyorsan www.modelsitesi.com adresine girip ana sayfadaki Dükkanlar kısmından da bu maketleri bulabileceğin mağazaların adreslerini bulabilirsin. İstanbulda bildiğim ve gittiğim tek bir yer var oda Akmerkezdeki Toyyz Shop. Ama vermiş olduğum sitedeki dükkanları bulabilirsen oradaki kişiler sana yapım aşamasındada yardımcı olacaklardır. Boyaların ,yapıştırıcıların temini v.s

SGOR,

Açıklamaya çalışayım. Die cast denilen tarzdaki maketler aldıktan sonra direkt olarak üzerinde hiç bir işlem yapmadan evdeki kolleksiyonuna ilave edebileceğin modeller olup diğerleri ise kutusundan çıktıktan sonra yapıştırma,boyama,vernik v.s işlemlerini yaptıktan sonra kolleksiyonuna koyabileceğin modellerdir. Senin modellerinin hangi tarzda olduğunu merak ettim.
Yani şu şekilde almış olduğun modellerin

Yaptığın işlemlerden sonra şu şekle gelmesi gibi

Bu da yapmış olduğum tek motorsiklet. Oğlan doğduktan sonra bu hobiyede tiner ve yapıştırıcı kokusundan dolayı ara vermek zorunda kaldım. Biraz büyüsün devam etmeyi istiyorum.
Başa dön
CENKAYVAZ Çevrimdışı CENKAYVAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.01.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlık arkadaşlar teşekkürler Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal