Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yaptıgınız kazalar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yaptıgınız kazalar

yaptıgınız kazalar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 02.01.2007 - 14:02    Mesaj konusu: yaptıgınız kazalar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yaptığınız kazaları nerde ,nasıl, kaç km yle yaptınız .Hasarınız ne oldu. Korumalık varmıydı, üstünüzde paylaşırmısınız .
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimkine kaza denemezde önüme aniden bi araba çıkmıştı bende tam viraj alıyodum o sırada hızım 15-20 falandı..arabayı aniden önümde görünce frenlere asıldım motor altımdan kaydı ben bir iki takla yerde süründüm..baya bi gülmüştük arkadaşlarla Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaptım bır kaza 130 la gıdırken wıraja tırla beraber gırdım we ya tırın altına gırcektım yada kaldırıma kaldırımı sectım we 4 kısıyı ezdım cok kotu bır deneyım oldu benım ıcın motorumda tek hasar aynalar dı ustumde korumalı bır motosiklet montu wardı ama pert oldu bana hıc bırsey olmadı saygılar
Başa dön
ogulcan Çevrimdışı ogulcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım hangibirini yazayım sana en son yaptığım kazayı yasıyım bari 8 ay önce bostancıda r1 le ufak ufak seyir halindeykene arkamdan bişey vurdu ne oldunuda bilemedim motorun altında kaldım ve sol kaval kemiği kırılmıştı 4 ay yattım vuran kaçmıştı olan bana ve motora oldu kazalı şekilde makinayı sattım nazip olursa 2 aya kadar gsxr 1000 alacam yeni bi kazadaha yapmak için töbe töbe ya İstemiyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

korumayı unutmuşum yazmayı tabiki kazk ım vardı sürünme esnasında kask maf oldu
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cartridge
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.01.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

32 Yaşında ve 2 çocuk babasıyım.Bu güne kadar 5-6 kez kayıp düştüm.Onları kazadan saymıyorum.En büyük kazamı 1994 yılında java laser marka motosikletle yaptım.Ben motosikletin arkasında oturuyordum.Yaklaşık 100 km süratle ilerlerken,direksiyonu önümüze kıran bir arabaya çarptık.Arabanın şoförünün ifadesi çok enteresan.Arabayı geçmememiz için bizi korkutmak istemiş arkadaş.Bunun için hafif manevra yapmış ama yanlışlıkla direksiyonu fazla kırmış.Allaha çok şükür motoru kullanan arkadaşta ve bende kalıcı bir hasar olmadı.O kazanın korkusunu hala yaşarım.Bazen arabalar beni korkutmak için manevra yapacakmış gibi gelir.
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese geçmşi olsun ark.lar bende bi bayan sürücü mağduruyum sağa sinyal verince soluna geçtim oda önce sola açtı arabayı sonra sağa döndü benimde kaçıcak yerim kalmayınca (solumda minibüs vardı çünkü) arada tilt oldum bayan da sağolsun dakka durmadı Sinirlendim
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 02.01.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim ben anatolia 125 ile bir keresinde 130 km hızla 50 m uçuruma uçtum allah tan burnum bile kanamadı ama motunda sadece kafalıgı ve ön amasörler bükülmüştü banada 250 ytlye mal olmuştu Babacan .???
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.01.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangisini anlatim kardeşim anlatsam roman olur bea
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bytiamo17
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bikere seyir halindeyken 20ylefalan gidiodum araba arka sagdan vurdu ehliyetim olmadıgı için adam aylvarmıştık ark çok güldük sonrada Dans Dans Dans
Başa dön
bytiamo17 Çevrimdışı bytiamo17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GoktugBilecen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.01.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk kazam africa twin şubat ayı ormanlı yolu virajı hesaplayamadım tahminen 50 km hızla tarlaya yatarak girdim bişey olmadı botum sıyrıldı oxstar..
ikinci kazam topkapı san sitten çıktım yolunsağında bakınıyorum öndeki arabada arkadaş var oradamı falan ama duruyorum o sırada otobüsün teki sol taraftan çarptı viraj alıyordu salak beni altına aldı bişey olmadı üçüncü kazam mahmutbeyden alt geçiş var marmara san. sit. o alt geçit ters bana ama herkes oradan giriyor ilerideki yolu kapatmışlar önümde kamyonet var arkasından 40 km falan gidiyorum bir yandanda ulan ne iğrenç bu memleketin yol durumu terse vermişler yolu diyorum o sırada kamyonetçi yanlama yaparak sağa kaçıyor karşıdan düz yolundan gelen lagunaya kafadan dalıyorum motor 1400 gsx ikiye katlanıyor ben ön camdan içeri giriyorum 3-4 adet çatlak oluyor omzumda..
Bu kazaların hepsinde kafamda shoei kask eldiven korumalı revit full korumalı mont pantolon bellik dizlik dirseklik yani yok yok ayakkabılar okstar bot yani her yanım koruma o sayede hep ucuz atlattım ..
Ama nedenini yazıyorum ben çözdüm durumu.
Motorla Adres arkadaş yer aranmaz salak salak etrafa bakılmaz evde ne var işte ne oldu diye düşünülmez bi sonraki sapaktanmı sapçaz lan denmez sadece motor kullanılır ve dikkatli olunur 2 snlik dikkatsizlik adamı yere yapıştırır...
Motor çok bencil bir alet ondan başka hiç birşey düşünmemizi istemez sadece yola ve ona bakmamız lazım. Birde DD derki motor baktığın yere gider..
Başa dön
GoktugBilecen Çevrimdışı GoktugBilecen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 02.01.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkollüydüm,artçım da vardı,allahtan cok hızlı bi makinayla degil scooterla yaptım kazayı,yani daha hızlı makina olsa alkolün de verdigi gazla daha fazla basıp allah korusun daha kötü sonuçlara sebep olabilirdim
normal kafayla rahat döneceginiz bi virajı alkollü kafayla dönemedim,refleksler o kadar yavaşlamış ki farkında bile degilim,viraja girdim ama hızı yeteri kadar düşürmedigim için dışına dogru kaydım ve ön teker kaldırıma deyince zaten film koptu Gülümsüyorum insanoglunun uçmayı az da olsa tattıgı andır Gülümsüyorum
uzun lafın kısası allah şükür ciddi bi hasar almadık ama alkollü olarak kesinlikle kullanmayın arkadaşlar,ne oldugunu anlamıyosunuz bile gözünüzü seveyim kullanan kullanmasın
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de geçtiğimiz yaz Ağustos ayında Diyarbakır-Ergani yolunda kaza geçirdim. Artçım da vardı. Ybr 125 le 100 km hızla çift şeritli yolda önümde arabayla giden dayımı sollamaya çıktım, sollamayı bitirip kendi şeridime doğru kapanırken dayımın arabasıyla benim aramdan makas atıp geçmeye çalışan bi araba arkadan egsozuma vurdu bi anda bi ses duyup havaya uçtuk ve metrelerce sürüklendik. Kask ve mont vardı ama montun kolları sıyrılmıştı kollarım çok kötü olmuştu kotum parçalanmıştı dizlerim bacağım falan kötü olmuştu. DAyım arabayı zamanında durdurmasa beni eziyodu Ağlıyorum Çarpan araba kaçıp gitti hiç durmadı. Benim tek hatam YBr güçsüz olduğundan sollama zamanının biraz uzun sürmesiydi. Motorun fiyatı 3200 YTL idi ama o kazadan sonra motora 1000 YTL lik yedek parça alıp kendimiz tamir etmiştik Dil çıkarıyorum
Başa dön
EMRE21 Çevrimdışı EMRE21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 02.01.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GN125, aşağıdaki linke bir göz at

http://www.motordelisi.com/ftopic-21207-0-days0-orderasc-irrfun.html
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 02.01.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de 3-4 ay önce ışıkta durdum kaltım hangi dersler var bugün diye düşürürken birden önüme otobüs atladı bende fren yaptım kaydım düştüm. çok kötü deildim ama kaskım olmasaydı. yüzüm parçalanmıştı.
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 02.01.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bnm bisanı ilk aldıktan 1 hafta sonra felan ilk motorum du bisiklet gibi ön freni sıkıyodum hep arka ya alışamamıştım eğri büğrü bi yol vardı tümsek gibi bişi ilersi fazla görünmüyo du bende 2 den 3 e verdim vitesi bi baktım önümde 3-4 cm derinliğinde bayağı geniş bi çukur... bi fren (ön fren) cızt yerdeyim Üzgünüm çok üzülmüştüm motor yeni pırıl pırıl parlıo baktım yanlar çizilmiş eyvah dedim km. 30-40 arası bişiydi üstümde hiç ibşi yoktu zaten bizim buralarda öle kask mont giyen birini bulamazsın

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal