Kayıt: Nov 23, 2006 Mesajlar: 418 Nereden: Isparta/Gelendost
Tarih: 02.01.2007 - 17:05 Mesaj konusu:
Hakan abi gercekten ellerine saglık sende ol masan halimizden kim anlayacak dimi çok süzel olmuş hareketler ISPARTADAN sevgilerle ???* _________________ Ceza
Tarih: 03.01.2007 - 00:59 Mesaj konusu:
Bu TOPLU SÜRÜŞ kurallarına MD Kulübünün organize ettiği tüm gezilerde uymak zorunludur ..
AKSİ takdirde aşagıdaki gibi istenmeyen manzaralarla karşılaşmak istemeyiz.
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
kurallara uyulacaksa çok güzel ama bizim gurup sürüşlerinde herkesin marifetlerini göstermesi gibi lüksü mevcut.reis joker artçı gurupta herkes kendini reis zannedeceğinden eminim.hakan bey bence siz md üyelerini aralıklarla kursa tabi tutun sürücü olmak eğitimli sürücü olmak değil.herkeside yargılamak istemiyorum veya herkes de eğitimsiz demiyorum benim motora bindiğim zamanlarda böyle idi gurup çıkardık ama gurup diye bişey kalmazdı.kimisi hız derdinde kimisi virajda nasıl motoru yatırırım onun derdinde kimiside acemi bi motorcu varsa onu nasıl korkuturum onun derdinde inşallah bu proje uygulanır.birde md toplantılarında şunu görüyorum resimlerde herkes içiyor ve bu herkes gece bitince evine motoruyla dönüyor.bu konudada hakan bey başkan olarak herkese örnek olsanız iyi olur diye düşünüyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız