Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR ki ne YBR... (şiddetle önerilir)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR ki ne YBR... (şiddetle önerilir)

YBR ki ne YBR... (şiddetle önerilir)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 02.01.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cirkin olmus motosikeltin agarligi gitmis cocouk bisikletine benzemis . tabi kendi fikrim
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 02.01.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş ya evet bencede güzell cantlar bile ayrı renk ama motorun ana renklerinden iyi düşünmüşler Alkışlıyorum

Ölümüne Gankayızzz...!
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 02.01.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de pes valla Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 02.01.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce verilmesi
imkansız değil bende gördüm daha önce yinede saol güzel yapmış

MSN Adresim:devil_of_bursa_md@motordelisi.com 16 FAA 37 a rh +
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.01.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Modifiye demek aynaları sökmek değil dimi , yola çıkınca napıyosun bir elinde ayna bir elinlede gidonumu tutuyosun Sinirlendim
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leturc01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA

MesajTarih: 02.01.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla dostum ne denir ki güzelim motorları böyle saçma sapan renklerle rezil ediyorlar doğal olarak ne kadar güzel halbu ki neyse tercih meselesi ama benim tercihim bu değil Göz kırpıyorum

BRh +
Başa dön
leturc01 Çevrimdışı leturc01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 02.01.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi olmuş paylaşım için saol
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede kötü kırılmasın ark. emek harcamış ama renkler çok janjanlı bana bedava versen binip gezmem mesela
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 02.01.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bnm en beğendiğim ybr lerden bitanesidir kendisi bi diğeride aşağıda Delirdim

buda war tabi

_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emre25
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli-gebze-bayramo?lu

MesajTarih: 02.01.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hııım baya güzel olmuş Bravo Bravo
Başa dön
emre25 Çevrimdışı emre25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.01.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok ben beğenmedim Üzgünüm yazık olmuş motora
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tuhaf olmuş demekten başka bir şey gelmedi içimden. Beğenmedim CrazyDriver81'in resimlerinde bordo olanl YBR ise gerçekten hoş olmuş.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 02.01.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendi zevkine göre yapmış güzel ama cırtlak renkler motorda güzel durmuyor oyuncak gibi:) bi 1000rr da güzel duruyor Gülümsüyorum

ama genede güzel Alkışlıyorum
gak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.01.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah ya da visne curugu ya da gumus ya da gece mavisi o ejderhalarla daha bi guzel olurdu yav ama eglenceli bi motor olmus Bravo
Başa dön
gak Çevrimdışı gak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 03.01.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha öncedende gösterildi bu motor
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal