Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaslar lutfen dikkat"Motosiklet kazasında kafası ko

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaslar lutfen dikkat"Motosiklet kazasında kafası ko

Arkadaslar lutfen dikkat"Motosiklet kazasında kafası ko
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 03.01.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acı bır haber, allahtan yakınlarına sabır dılerım Üzgünüm
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 03.01.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl bi kazadır ya.motor devrildi ve kask var ama kafası koptu.. Ağlıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 03.01.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne biçim anlatış tarzı var hem kullanımı yanlış hemde olayı yaşamış gibi ANLATIYOR koskoca hürriyet bunuda yapmışsa.... pes doğrusu
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 03.01.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah korusun arkadaslar boynu kooptuguna gore hızlı carpmıs demekkı allah rahmet eylesın
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 03.01.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesinn. Üzgünüm
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.01.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf nasıl bir kaza bu ya kafası kopmuş......içimde bişeyler olmaya başladı valla.....tam boyun kısmı bariyerlere gelmişse kopmuştur valla.......ALLAH rahmet eylesin ne diyelim geri kalanlar dikketli olsun hep diyoruz ama motor başka......ama kullanmaya devam tabi.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blntarslan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 03.01.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesın ınsallah bırdaha boyle kotu kazalar gerceklesmez.ama bılıyorsunuzdur kopruden gecerken bogazdakı hava akımı surusu zorluyor dıkkat..
Başa dön
blntarslan Çevrimdışı blntarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben internette bi motosiklet kazası resmi gördüm adam tıra çarpmış belinin aşağısı bi tarafta üst kısmı dğer tarafta..
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 03.01.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci demiş ki:
ne biçim anlatış tarzı var hem kullanımı yanlış hemde olayı yaşamış gibi ANLATIYOR koskoca hürriyet bunuda yapmışsa.... pes doğrusu

yahu kardeşim sadece bunu belirtmek için mi yazı yazdın bu topic e Sinirlendim yanlış Beğenmedim çok yanlış hem de insan bi ALLAH rahmet eylesin der koyun can derdin de kasap et derdinde tövbe töbe

kardeş paylaşımın için tşkler bunları örnek alıp hal ve haraketlerimizi düzeltmeliyiz ALLAH rahmet eylesin belli ki çok acılı bi kaza olmuş Üzgünüm
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 05.01.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çpk üzücü allah ahmet eylesin Ağlıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing şimdi Çevrimiçi motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 05.01.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle şeyleri okuyinca sinirim ozuluyor artı hürriyet e de bi tebrik etmek lazım kaza haberini korku filimi gibi anlatmış Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahrahmet eylesin kardeş motor camiası alışkın bu olaylara Üzgünüm
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok kötü bişey ya allah kimsenin başına vermesin Ağlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
hediye Çevrimdışı hediye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.01.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.acil şifalar
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal