Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***MD grup gezisi kuralları.***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***MD grup gezisi kuralları.***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 02.01.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi gercekten ellerine saglık sende ol masan halimizden kim anlayacak dimi çok süzel olmuş hareketler ISPARTADAN sevgilerle ???*
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 02.01.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper hazırlamısın ellerine salık herkesin uyması gereken bi bildirim uyacaklarınada inanıyorum
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 02.01.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiki varsın hakan abi allah razı olsun süper bilgiler
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.01.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu TOPLU SÜRÜŞ kurallarına MD Kulübünün organize ettiği tüm gezilerde uymak zorunludur ..
AKSİ takdirde aşagıdaki gibi istenmeyen manzaralarla karşılaşmak istemeyiz.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 03.01.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline saglık reis. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
1991mehmet
Üye
Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 03.01.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım gerçekten çok saol faydalı oldu hem bilenler hemde bilmeyenler içinn teşekkür ederim
Başa dön
1991mehmet Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 03.01.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah yakın zamanda guzel bır hava yakalarız da bunu uygulamalı yasayarak keyfını cıkarırız Bravo
Başa dön
allcay Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ertanozkan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 04.01.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık başkan büyük bir eksiği tamamladın
bundan sonra bizlere kurallara uymak düşüyor
Başa dön
Ertanozkan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 04.01.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uygulama süper grup halinde herkez kurallara uysa dediğiniz gibi olur inşallah herkez kurallara uyar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.01.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet çok güzel bir olay elinize sağlık kötü sonuçlar doğurabiliyor uymak lazım mantıklı teşekkkürler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 04.01.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten güzel olmuş hakan abi eline saglıkkk ?
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.01.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

profesyonelce düşünülmüş kurallar elinize sağlık. OK Alkışlıyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fight_racer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.01.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelimeyle harika düşünülmüş teşekkürler

Kony@ MD Te@m
Başa dön
fight_racer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 05.01.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi eline sağlık cok süper olmuş bizleri bilgilendirdigin için tşkr ederiz Alkışlıyorum
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antrasit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 05.01.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kurallara uyulacaksa çok güzel ama bizim gurup sürüşlerinde herkesin marifetlerini göstermesi gibi lüksü mevcut.reis joker artçı gurupta herkes kendini reis zannedeceğinden eminim.hakan bey bence siz md üyelerini aralıklarla kursa tabi tutun sürücü olmak eğitimli sürücü olmak değil.herkeside yargılamak istemiyorum veya herkes de eğitimsiz demiyorum benim motora bindiğim zamanlarda böyle idi gurup çıkardık ama gurup diye bişey kalmazdı.kimisi hız derdinde kimisi virajda nasıl motoru yatırırım onun derdinde kimiside acemi bi motorcu varsa onu nasıl korkuturum onun derdinde inşallah bu proje uygulanır.birde md toplantılarında şunu görüyorum resimlerde herkes içiyor ve bu herkes gece bitince evine motoruyla dönüyor.bu konudada hakan bey başkan olarak herkese örnek olsanız iyi olur diye düşünüyorum
Başa dön
antrasit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye