Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.01.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda, avatardaki komando galiba senmisin o.....o sensen alışıksındır zaten.silat taşımak,dışarda yatmak filan.....süper gezi yapmışsın valla.....benimde istediğim otellerde filan yatmak değil hava güzelse dışardaa bir köşede yatmak güzel olur....... Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 03.01.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım icin tesekurler Alkışlıyorum
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 03.01.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi köşede Şok oldum Delirdim Çok gülüyorum Dans
sofuoglu Çevrimdışı sofuoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
afnopha
Üye
Üye

MesajTarih: 03.01.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla yazılan yorumları iki sayfa okuyabildim. Sonrası zaten aynı. Ama şu yanımdaki motorumun "ah benim de böyle bir delim olsaydı, verseydik kendimizi yollara, gideydik buralardan" Sinirlendim dediğini duyar gibiyim. ben nasıl bakacam şimdi onun yüzüne İstemiyorum İstemiyorum
Allahtan hala azcık da olsa ümidim var bişeyler yapmak için. Bravo Bravo Bravo
Başa dön
afnopha Çevrimdışı afnopha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bytiamo17
Üye
Üye

MesajTarih: 06.01.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık abi harika olmuş sanki belgesel gibi bende istiorum böyle bi gezi ama motorum yokkkk Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
bytiamo17 Çevrimdışı bytiamo17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
garfieldxxx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.01.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle işte MD budur abicim +100000000000000 Alkışlıyorum Delirdim Dans Bravo Çok gülüyorum Şok oldum

2i + 4C = gözümsün Gülümsüyorum
Başa dön
garfieldxxx Çevrimdışı garfieldxxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 06.01.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal kardeş sana mükemmel bir gezi tekerine taş değmez inşallah
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jackpot
Üye
Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 06.01.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Super olmus. Tebrikler... Resimlere bakarken sunu dusundum. Iyi bir motora sahip olabilirsin , gidecek guzel yol da zor degil ama iyi bir yol arkadasi bulmak cok zor. Kayseriden gecerken gorebilseydim seni tanismis olurduk. Bu teklif herkese....
Başa dön
jackpot Çevrimdışı jackpot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
artayt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 06.01.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanada CBR 125 Hondayada tebrikler...tek kelimeyle harikasınız bizede alkışlamak düşer...
Başa dön
artayt Çevrimdışı artayt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 06.01.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi mükemmel olmuş paylaşım için sağol
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 06.01.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi helal olsun walla.kutluyorum seniii her yere gaz açıyon walla.bir sorum war.istoçta durmuşun ya motoru tamir ettirmek için o honda bayisinin ismi ne??.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
akdenizli07
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 07.01.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper bir geziiii manyaaaaaaaaaaaaakkkkk olmuşşşş...
eğer yolun düşerse antalya taraflarına uğramadan geçme...
msn: blackdungeon1@msn.com
bilgintaneRR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇAYELY

MesajTarih: 08.01.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok harika olmuş ellerine sağlık
bilgintaneRR1 Çevrimdışı bilgintaneRR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 09.01.2007 - 04:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda, kardeşim motoruna sağlık çok güzel gezi olmuş ve bana da inanılmaz cesaret verdi işin açıkcası bende yaza doğru konya adana arası gitcem allahtan bişe çıkmazsa ve şimdiden kara kara düşünüyürdum cbr 125 yermi yemezmi diye ama seni görünce tüm korkularım uçtu gitti çünkü benim gıdecegım mesafenın nerdeyse 3 katını gıtmıssın ben haydı haydı gıderım Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 09.01.2007 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşıma teşekkürler.yüreğine sağlık yaaaaaaa.sen neler yapmışsın böyle.çoğu motorcunun bu yolu daha hızlı motorlarla yapıcağını sanmıyorum.eyvallah resimler için Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum devamı gelsin dicem ama gidicek yer kalmadı herhalde
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal