Valla yazılan yorumları iki sayfa okuyabildim. Sonrası zaten aynı. Ama şu yanımdaki motorumun "ah benim de böyle bir delim olsaydı, verseydik kendimizi yollara, gideydik buralardan" dediğini duyar gibiyim. ben nasıl bakacam şimdi onun yüzüne
Allahtan hala azcık da olsa ümidim var bişeyler yapmak için.
Super olmus. Tebrikler... Resimlere bakarken sunu dusundum. Iyi bir motora sahip olabilirsin , gidecek guzel yol da zor degil ama iyi bir yol arkadasi bulmak cok zor. Kayseriden gecerken gorebilseydim seni tanismis olurduk. Bu teklif herkese....
abi helal olsun walla.kutluyorum seniii her yere gaz açıyon walla.bir sorum war.istoçta durmuşun ya motoru tamir ettirmek için o honda bayisinin ismi ne??.
_________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 09.01.2007 - 04:23 Mesaj konusu:
blackhawk_honda, kardeşim motoruna sağlık çok güzel gezi olmuş ve bana da inanılmaz cesaret verdi işin açıkcası bende yaza doğru konya adana arası gitcem allahtan bişe çıkmazsa ve şimdiden kara kara düşünüyürdum cbr 125 yermi yemezmi diye ama seni görünce tüm korkularım uçtu gitti çünkü benim gıdecegım mesafenın nerdeyse 3 katını gıtmıssın ben haydı haydı gıderım _________________
Tarih: 09.01.2007 - 07:10 Mesaj konusu:
paylaşıma teşekkürler.yüreğine sağlık yaaaaaaa.sen neler yapmışsın böyle.çoğu motorcunun bu yolu daha hızlı motorlarla yapıcağını sanmıyorum.eyvallah resimler için devamı gelsin dicem ama gidicek yer kalmadı herhalde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız