Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000 RR kopmuş gidiyor...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000 RR kopmuş gidiyor...

1000 RR kopmuş gidiyor...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.01.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamlar sol şeridi sadece sollamak için kullanıyorlar. Bizde ise ne kadar kamyonet. panelvan(özellikle transporter) ve KARTAL varsa sol şeritte devamlı.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 04.01.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt adam güzel kullanı yor paylaşım için tşkler Bravo
Başa dön
kawasaki_46_46 Çevrimdışı kawasaki_46_46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 04.01.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

954 rulezzz Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum

burak,olm hakıkaten farklı gıdıyor makına Bravo

baksana,adam redlıne ıda bıtırıyor,kesici iptal edilmiş..
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.01.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok beğendim valla paylaşım için tşk ederim arkadaşım
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 04.01.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden çok güsel videoo ellerine sağlıkk almakk lazım bitane bundan Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.01.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için sağol.gerçekten güzeldi
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.01.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş gerçekten insan seyrederken kullanıyormuş gibi bir hisse kapılıyor .....gerçekten 299 km hızla gitmekte cesarat ister biz türklerden bu hızı deneyen arkadaşlar varmıdır ...
her an kazayla burun buruna insan hoş bu bizim ülkemizde karşıdan karşıya geçenle ayni riski taşıyordur ...Ne açı sabah araba yaya kaldırımına kadar çıkmıştı eee bu rası
Türkiye....
Başa dön
rosemoon Çevrimdışı rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

299 km hızla gitmekte cesarat ister biz türklerden bu hızı deneyen arkadaşlar varmıdır

rosemoon, evet tam karşında duruyor Gülümsüyorum ama ben 5. vitesde gördüm bu hızı 6. attığımda hızım sanırım 320-325 di 299 dan sonra göstermiyor mağlum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Yok be baba 330-335 flndır o sen yanlıs hesapladın Delirdim

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rosemoon, evet 2.ncide burdaaaa her turlu ıspat ( zx12) Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor gerçektende süper gidiyom paylaşım için sağolun
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR, yok be baba 330-335 km hızı R1 görür ama 1000RR ı sevsen görmez Gülümsüyorum dediğim gibi 6. vitese taktığımda 10500 dev/dk 12500 devire kadar gitti ibre heralde 320 kafadan görmüştür... Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Ama At sahibine göre kişner dimi, sen üstünde olduktan sonra 350 de görür yani Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen kankaaa stace3 turboyu takıp arka çatalıca biras uzatırsak neden görmesin Bravo hatta 400 bile görebilir Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
subcommander
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde de böle yağ gibi yol olsa bizde çekeriz aynısından Göz kırpıyorum
dive dive dive!!!
Başa dön
subcommander Çevrimdışı subcommander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal