Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005-2006 fazer hp ??? 2007 fazer hp ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005-2006 fazer hp ??? 2007 fazer hp ???

2005-2006 fazer hp ??? 2007 fazer hp ???
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_kurt_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya/side

MesajTarih: 30.12.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sadece fazer için geçerli degil türkiyede motor beygirleri vergilerden dolayı düşük yazılıyor.

2003 SUZUKI BANDIT600S (SATILIK)
2004 KAWASAKI ZX-6R (FULL SATILIK)
Başa dön
_kurt_ Çevrimdışı _kurt_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 30.12.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_kurt_ demiş ki:
bu sadece fazer için geçerli degil türkiyede motor beygirleri vergilerden dolayı düşük yazılıyor.

Trükiye'de motor vergileri beygire göre değil motor hacmine yani cc sine göredir. O yuzden 600 cc bir motor 60 beygir de olsa 160 beygir de olsa aynı vergiyi vermekte..

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jonathan Livingston
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

summer_night, benim ruhsatımda teknik belgedeki değer olan 72kw yazıyordu. Ruhasata bunun karşılığı olan Hp değerini işletebilmek için makina mühendisleri odasından teknik belge aldım ve ruhsatta 98Hp olarak değiştirildi. Gerisi için için ise
radiohead demiş ki:
Hay allahım büyü mü yaptılar sana yahu. Benim 2005 Fazer'imin ruhsatımda 198 HP yazıyor. Eee ne olacak şimdi? hahaha

Bi koşu Korlas'a git Dyno'ya sok motorunu o kadar dert ediyorsan. Ayrıca o siteyi doğru düzgün takip ediyor olsan sanırım benimle tartışmaya devam etmezdin.
söylemiş zaten. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Jonathan Livingston Çevrimdışı Jonathan Livingston Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.01.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 fazer ve 98 bg.
rahat ol Bravo

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
frtn09
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.01.2008 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende yeni bir fazer kullanıcısıyım... bende bu konuyu çok araştırdım... ruhsatında 78 değil 72 yazıyordur... benim ruhsatta da 72 yazıyor bunun nedeninden önce şunu söyliyim;

2004-2005-2006 model FZ6 lar 98 hp

2007 de 2 versiyon var 78 hp ve 98 hp

gelelim ruhsatta neden 72 yazdığına; 72 kw cinsindenmiş yani 1 kw= 1.36hp bu da demek oluyor ki 72x1,36=97,92 yani 98 hp

daha basit anlatımla 1,7 ytl yazılacağına 1 Euro yazılmış yada 1 metre yerine 100 cm gibi... sadece birimler farklı... makinen 98 hp emin ol...
Başa dön
frtn09 Çevrimdışı frtn09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal