Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - jawa ali--2-1-2007--trodos-limasol gezisi-2. bölüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

jawa ali--2-1-2007--trodos-limasol gezisi-2. bölüm

jawa ali--2-1-2007--trodos-limasol gezisi-2. bölüm

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
jawaali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON

MesajTarih: 04.01.2007 - 00:11    Mesaj konusu: jawa ali--2-1-2007--trodos-limasol gezisi-2. bölüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveeeet.nerde kalmıştık.
trodos ve limasol gezimizin 2 .bölümüne kaldığımız yerden devam ediyoruz. :lol: :lol:

trodoslardan inişe geçtiğimizde gruptan koptuğumu fark etmiştim.limasol yakınlarına kadar yalnız sürüp durakladım
bu kadar gelmiş olamazlardı çünkü diyerek geri döndüm. :oops:

geriye doğru epeyce yol aldım.bir rum benzinliğinde gurubum beni bekliyordu. :wink:

ahmet yalçın da beni arkada kaldım zannedip geride aramaya gitmişti.

bir süre sonra ahmet geldi ve limasola doğru yola koyulduk. :lol:

küp kebabı yemek için bir köye saptıkları sırada ben geçivermişim.onlarda beni geride kaldı sanarak aramaya başlamışlardı.

limasola iniyoruz-etrafta çok sayıda gölet bulunuyor

limasol göründü--kış olmasına rağmen turistik gemiler gelip gidiyor

bugün çok kopma oldu-bu seferde başka bir arkadaşı bekledik

limasolun içindeyiz--sahile ineceğiz

sahile indik

kıbrısın en güneyinde-limasoldayız-burası gemi trafiği açısından oldukça yoğun

yolda küp kebabı yiyemedik ama,mc donalds da hamburger yiyeceğiz

her zamanki gibi yoğunluk var

nihayet yemek vakti :lol:

güzelyurta 3,lefkoşa ve girneye ise 6 kişi döneceğiz--limasoldan ayrılıyoruz

lefkoşaya 71 km

larnaka yol ayrımı--biz nikosia yani lefkoşaya devam ediyoruz--birazdan akşam olacak

herhangi bir aksilik olmadan bu geziyide bitirdik :lol:
ya nasip yeni gezilere------------------------------------------------------

------------------------------s---o---n------------------------------------------

izlediğiniz için teşekkürler :lol: :lol:
0533-8606640
Başa dön
jawaali Çevrimdışı jawaali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezdiğğiniz yerler çok güzel paylaşım için sağolun
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 04.01.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawaali, abi çok güzel bir gezi olmuş sizin açınızdan ama biraz daha manzara resmi olsa daha memnun olurduk yinede paylaşım için sağol.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 04.01.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel gezi abi bize yeni yerler gösteriyosunuz Alkışlıyorum Alkışlıyorum bende diyorum tr de eko petrol varmı eheheh İstemiyorum

MSN Adresim:devil_of_bursa_md@motordelisi.com 16 FAA 37 a rh +
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jawaali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.01.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turist demiş ki:
jawaali, abi çok güzel bir gezi olmuş sizin açınızdan ama biraz daha manzara resmi olsa daha memnun olurduk yinede paylaşım için sağol.

Sevgili Turist,
Genelde gezileri 2 bölüm olarak gönderiyorum.Fazla resim olduğu için tabi.
Bu izlediğin 2. bölümü,1.bölümünede bir göz at istersen Gülümsüyorum
0533-8606640
Başa dön
jawaali Çevrimdışı jawaali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 06.01.2007 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reis yine güzelbir gezi yapmişsin saol tekerine sağlik Alkışlıyorum
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi ve resimli anlatım kıbrıs ve antalya aynı hava koşullarına sahip ohh ne iyi antalyada da superevariders'tan arkadaşlar var aynen sizin gibi her hafta bir gezi ile vakitlerini en iyi şekilde değerlendiren

geziniz ve fotolar için teşekkürler
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.01.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawaali, tekrar tekrar teşekkürler mükemmel olmuş Alkışlıyorum
jawaali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.01.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turist demiş ki:

ha ,birde grup halinde yapılan gezilerde istediğin yerde durup çok fazla doğa resim çekme şansın olmuyor maalesef,bu kadarıyla idare ediyoz Gülümsüyorum
0533-8606640
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal