Kayıt: Feb 03, 2006 Mesajlar: 212 Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON
Tarih: 04.01.2007 - 00:11 Mesaj konusu: jawa ali--2-1-2007--trodos-limasol gezisi-2. bölüm
eveeeet.nerde kalmıştık.
trodos ve limasol gezimizin 2 .bölümüne kaldığımız yerden devam ediyoruz. :lol: :lol:
trodoslardan inişe geçtiğimizde gruptan koptuğumu fark etmiştim.limasol yakınlarına kadar yalnız sürüp durakladım
bu kadar gelmiş olamazlardı çünkü diyerek geri döndüm. :oops:
geriye doğru epeyce yol aldım.bir rum benzinliğinde gurubum beni bekliyordu. :wink:
ahmet yalçın da beni arkada kaldım zannedip geride aramaya gitmişti.
bir süre sonra ahmet geldi ve limasola doğru yola koyulduk. :lol:
küp kebabı yemek için bir köye saptıkları sırada ben geçivermişim.onlarda beni geride kaldı sanarak aramaya başlamışlardı.
limasola iniyoruz-etrafta çok sayıda gölet bulunuyor
limasol göründü--kış olmasına rağmen turistik gemiler gelip gidiyor
bugün çok kopma oldu-bu seferde başka bir arkadaşı bekledik
limasolun içindeyiz--sahile ineceğiz
sahile indik
kıbrısın en güneyinde-limasoldayız-burası gemi trafiği açısından oldukça yoğun
yolda küp kebabı yiyemedik ama,mc donalds da hamburger yiyeceğiz
her zamanki gibi yoğunluk var
nihayet yemek vakti :lol:
güzelyurta 3,lefkoşa ve girneye ise 6 kişi döneceğiz--limasoldan ayrılıyoruz
lefkoşaya 71 km
larnaka yol ayrımı--biz nikosia yani lefkoşaya devam ediyoruz--birazdan akşam olacak
herhangi bir aksilik olmadan bu geziyide bitirdik :lol:
ya nasip yeni gezilere------------------------------------------------------
Tarih: 04.01.2007 - 20:44 Mesaj konusu:
cok güzel gezi abi bize yeni yerler gösteriyosunuz bende diyorum tr de eko petrol varmı eheheh _________________
MSN Adresim:devil_of_bursa_md@motordelisi.com16 FAA 37 a rh +
Tarih: 04.01.2007 - 20:54 Mesaj konusu:
turist demiş ki:
jawaali, abi çok güzel bir gezi olmuş sizin açınızdan ama biraz daha manzara resmi olsa daha memnun olurduk yinede paylaşım için sağol.
Sevgili Turist,
Genelde gezileri 2 bölüm olarak gönderiyorum.Fazla resim olduğu için tabi.
Bu izlediğin 2. bölümü,1.bölümünede bir göz at istersen _________________ Jawa Ali
Sıradışı bir gezgin
www.gezginiz.com
0533-8606640
güzel bir gezi ve resimli anlatım kıbrıs ve antalya aynı hava koşullarına sahip ohh ne iyi antalyada da superevariders'tan arkadaşlar var aynen sizin gibi her hafta bir gezi ile vakitlerini en iyi şekilde değerlendiren
Tarih: 08.01.2007 - 00:40 Mesaj konusu:
turist demiş ki:
jawaali, abi çok güzel bir gezi olmuş sizin açınızdan ama biraz daha manzara resmi olsa daha memnun olurduk yinede paylaşım için sağol.
ha ,birde grup halinde yapılan gezilerde istediğin yerde durup çok fazla doğa resim çekme şansın olmuyor maalesef,bu kadarıyla idare ediyoz _________________ Jawa Ali
Sıradışı bir gezgin
www.gezginiz.com
0533-8606640
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız