Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***MD grup gezisi kuralları.***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***MD grup gezisi kuralları.***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uygulamalı anlatım, anlama açısından büyük bir rahatlık sağlıyor. Teşekkürler
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 05.01.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkan eline sağlık,bilgiler hepimiz için önemli. Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 05.01.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok iyi olmuş, özellikle de uygulamalı olması... Bravo Teşekkürler... Bravo

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
afnopha
Üye
Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık. inşallah uygulama fırsatı buluruz da havada kalmaz ögrendiklerimiz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
afnopha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 05.01.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi emeğine ve ellerine sağlık.gerçekten uygulamalı olarak,çok güzel bir anlatım olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ama asıl sorun,bunların teorik olarak anlatımı değil de,uygulamalı olarak bire bir şekilde izah edilip,her sürücünün(bilen bilmeyen dahil)dahda bilinçlendirilmesini sağlamak.bu konuda herhangi bir aktivite yapmak gibi bir girişim olabilirmi ileriki tarihlerde diye soracaktım...
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.01.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, bir "egitim günü" planlamalarımız arasında var,tarih belli degil ama bu ve benzeri önemli bilgilerin aktarılcagı teorik-pratik egitim günleirmiz olacak.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.01.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta yan, 13 ocakta yapacagım toplantımızda bundan söz edeceğim inş. çok faydası olucak çoook Bravo
antiochos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.01.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kurallardan hep bahsedilir de uygulamaya gelince işler sarpa sarar hep umarım burda da öye olmaz grup sürüşüne katılanların bu kurallara uyması gerçekten çok önemli. hatta bence ehliyet ruhsat gibi evrakların bulundurulması zorunluluğu bile olmalı grup sürüşleri için

cbr 125r
Başa dön
antiochos Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.01.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Bu bilgileri PRINT edip toplantıda anlatırsan sanırım daha anlaşılır olacaktır. Bravo

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi kurallara uymayana napacağız?? bu arada güzel olmuş abi.
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a_g_g_r_o, kurallara uymayan arkadaşlar olacagını sanmıyorum..Zaten eger "ben grup içinde degil,tekbaşıma varış noktasına gidecegim" diyenler elbet olabilir,mola ve varış yeri belli..Grup dışında gitmek isteyenlere Hayırlı Yolculuklar dileriz..
ANCAK ŞUNU UNUTMAMAK GEREK; Grup sürüşleri eger bir düzen yoksa çok tehlikelidir hem maddi hemde manevi olarak büyük zarar görülebilir,hiç kusuru olmayan birisi bir digerinin hatası yüzünden zarar görebilir..
Herşey bir kenera DIŞARDAN GÖZLE bakıldıgına 10 larca motosikletin bir düzen içinde olması MÜKEMMEL bir görüntü verecektir,bu aynı zamanda bizim bu işe olan sevgimizi,saygımızı gösterir,
AMA yinede gezilerde GRUP dışında münferit olarak sürüş yapmak isteyenler olursa Mola ve VARIŞ noktalarında yine beraberiz ama sorumlu olamayız.
Sevgiler.

SAGOPA
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, evet abicim hazır suan aynen yaptım Bravo teşekkürler abicim Bravo
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet tüm MD kurallara uyacaktır.Zaten uyulmadıgı taktirde neler oldugu ortada..
Hakan abi teşekkürler Göz kırpıyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antiochos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki zeki müren de bizi görecek mi Gülümsüyorum ben hala ehliyet konusunda ısrarcıyım çünkü daha önce bu konuda bir sorun yaşamıştım katıldığım bir grup sürüşünde o yüzden bu uyarıyı tekrarlamak istiyorum

cbr 125r
Başa dön
antiochos Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
user001
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 09.01.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Bilgi her zaman iyidir. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgi her zaman iyidir.Ama pratik daha iyidir.Yeni başlayan biri olarak bu anlatılanları grubu aksatmadan yapmanın okadar da kolay olduğunu zannetmiyorum. Motordelisi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye