Tarih: 05.01.2007 - 22:36 Mesaj konusu:
hakan abi emeğine ve ellerine sağlık.gerçekten uygulamalı olarak,çok güzel bir anlatım olmuş
ama asıl sorun,bunların teorik olarak anlatımı değil de,uygulamalı olarak bire bir şekilde izah edilip,her sürücünün(bilen bilmeyen dahil)dahda bilinçlendirilmesini sağlamak.bu konuda herhangi bir aktivite yapmak gibi bir girişim olabilirmi ileriki tarihlerde diye soracaktım... _________________
Tarih: 06.01.2007 - 19:35 Mesaj konusu:
_poseidon_, bir "egitim günü" planlamalarımız arasında var,tarih belli degil ama bu ve benzeri önemli bilgilerin aktarılcagı teorik-pratik egitim günleirmiz olacak. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 07.01.2007 - 22:09 Mesaj konusu:
bu hafta yan, 13 ocakta yapacagım toplantımızda bundan söz edeceğim inş. çok faydası olucak çoook _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 07.01.2007 - 22:35 Mesaj konusu:
kurallardan hep bahsedilir de uygulamaya gelince işler sarpa sarar hep umarım burda da öye olmaz grup sürüşüne katılanların bu kurallara uyması gerçekten çok önemli. hatta bence ehliyet ruhsat gibi evrakların bulundurulması zorunluluğu bile olmalı grup sürüşleri için _________________ herkes delirmi? yaw...
Tarih: 07.01.2007 - 22:56 Mesaj konusu:
SGOR, Bu bilgileri PRINT edip toplantıda anlatırsan sanırım daha anlaşılır olacaktır. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 07.01.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
a_g_g_r_o, kurallara uymayan arkadaşlar olacagını sanmıyorum..Zaten eger "ben grup içinde degil,tekbaşıma varış noktasına gidecegim" diyenler elbet olabilir,mola ve varış yeri belli..Grup dışında gitmek isteyenlere Hayırlı Yolculuklar dileriz..
ANCAK ŞUNU UNUTMAMAK GEREK; Grup sürüşleri eger bir düzen yoksa çok tehlikelidir hem maddi hemde manevi olarak büyük zarar görülebilir,hiç kusuru olmayan birisi bir digerinin hatası yüzünden zarar görebilir..
Herşey bir kenera DIŞARDAN GÖZLE bakıldıgına 10 larca motosikletin bir düzen içinde olması MÜKEMMEL bir görüntü verecektir,bu aynı zamanda bizim bu işe olan sevgimizi,saygımızı gösterir,
AMA yinede gezilerde GRUP dışında münferit olarak sürüş yapmak isteyenler olursa Mola ve VARIŞ noktalarında yine beraberiz ama sorumlu olamayız.
Sevgiler. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 07.01.2007 - 23:32 Mesaj konusu:
peki zeki müren de bizi görecek mi ben hala ehliyet konusunda ısrarcıyım çünkü daha önce bu konuda bir sorun yaşamıştım katıldığım bir grup sürüşünde o yüzden bu uyarıyı tekrarlamak istiyorum _________________ herkes delirmi? yaw...
Tarih: 09.01.2007 - 15:56 Mesaj konusu: Bilgi her zaman iyidir.
Bilgi her zaman iyidir.Ama pratik daha iyidir.Yeni başlayan biri olarak bu anlatılanları grubu aksatmadan yapmanın okadar da kolay olduğunu zannetmiyorum. _________________ user
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız