ALPER200, evet vardı airbrush-tr nicki ile forumumuzda mesaj atıyordu ama uzun bir süredir kendisi yok forum menüsündenden airbrush'a tıkladığınızda onun web sitesine ulaşabiliyordunuz onun yerine bu arkadaş öneriliyor artık
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 07.01.2007 - 21:06 Mesaj konusu:
Alıntı:
airbrush-
tıkladıgım zaman bu arkadas cıkıyor zaten birileri mehmet usta dedi felan filan ama kimse bir şey yaptırmamıs kafadan söylüyor
daha önce yaptırmıs olsa biri memnun kaldıgı birini yönlendirse _________________ hayal mayayel ben memnunum
Tarih: 07.01.2007 - 21:09 Mesaj konusu:
Çok harika çalışmalar. Bu arada çoşkun bey de forma mesaj atmış. Görünce daha bir hoş oldu. Yani işin umanına direk danışabiliriz. İstanbul dan ulaşmak zor ama vardır bi çaresi. Direk kendisine sorim. Çoşkun bey acaba motorun deposunu kapladığımız aksesuara yapılsa yine aynı derinlik ve gerçekçilik olur mu? Olursa diyorum size ulaşana kadar onunla idare ederiz. Veya sticker tarzı (çamurluk vs için).
Tarih: 07.01.2007 - 21:38 Mesaj konusu:
discoverry channalda hayranlıkla izlerim mu mesleğin ustalarını.ülkemdede böyle güzel işlerle uğraşanları bilmek çok büyük zevk.
hatta izlediğim bir programda helikoptere alevli airbrush yapılıyordu.gerçekten görülmeye değerdi.sahibinin bir anısıda şöyleydi" o kadar gerçekci olmuşki alevler,helikopteri havada görenler yanıyor diye 911 e haber vermişler.S O S çağrısı yapılmış
başarılarınızın devamı dilerim.fiyat konusuna gelince,kaskımı düşünüyorum,tahmini maliyeti ne olurdu? _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
slcan7091, depoyu kapladıgın materyele baglı aynı göruntuyu alıp alamamak..sert bır malzeme ise olabılır..2move, kask fıyatı sorulmuş..bunun bir standartı yok ama şun yapılan işe göre cok komık rakamlar emın olun.bu tabıkı sadece M.D. ÜYELERİ İÇİN GECERLİ!!uğrayın yardımcı olurum en geç 3 gunde hazır olur bır kask..
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
kimi9vale46, arkadasım begenın için sagol..adanadan bır astra daha geldı önceki bayram..bagaj yapıldı polyester desteklı..fotoları yollamaya calışıcam..bu arada tr tunıng ocak sayısına cıkacaktı cıkmış olabilir.. _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 07.01.2007 - 22:06 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, başkanım eyvallah mükemmel bir olay hayal gibi görürdüm bir zamanlar artık hayal oldu değerlendirilir mantıklı çok teşekkürler _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
taboostudio, baba bu işler için sırf yazın sana gelecegim;kask +dövme belki motorada yaptırabilirimde aşagı yukarı biraz fiyat konusunda bilgilenip ona göre tedarikli gelelim.kredi kartıylada gelebiliriz tabi özellikle yaz olması motorla gelebilmek ,yoksa bi dövme ve kaska airbrus için bi hafta sonu otobüslede geliriz _________________
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 08.01.2007 - 13:22 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, abi bu arada senin dövmenidemi bu arkadaş yaptı.
Çünkü senin dövmende inanılmaz güzel _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
slcan7091, yumuşak malzeme uygun değil çünkü uygulanan resmin üzerine vernik şart..yumuşak birmalzemedede çatlama yapabilir..fakat depoyu yollayabılırsın kısa surede döner sana hatta resmını yollarsan yan ve ustten,bır ıkı tasarımla ön göruntu verebılırım sana... _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Tarih: 08.01.2007 - 15:31 Mesaj konusu:
Siteni inceledim taboostudio, Gerçekten çok şahane çizimler yapmışsın. Ülkemizde senin gibi yeteneklerin sayısı çok değil. Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. MD olarak her zaman arkandayız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız