Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 07.01.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi bu işi istanbulda hakkını vererek yapalilen varmı yaw ?????
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.01.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, evet vardı airbrush-tr nicki ile forumumuzda mesaj atıyordu ama uzun bir süredir kendisi yok forum menüsündenden airbrush'a tıkladığınızda onun web sitesine ulaşabiliyordunuz onun yerine bu arkadaş öneriliyor artık
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 07.01.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

airbrush-

tıkladıgım zaman bu arkadas cıkıyor zaten Şok oldum birileri mehmet usta dedi felan filan ama kimse bir şey yaptırmamıs kafadan söylüyor
daha önce yaptırmıs olsa biri memnun kaldıgı birini yönlendirse
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.01.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok harika çalışmalar. Bu arada çoşkun bey de forma mesaj atmış. Görünce daha bir hoş oldu. Yani işin umanına direk danışabiliriz. İstanbul dan ulaşmak zor ama vardır bi çaresi. Direk kendisine sorim. Çoşkun bey acaba motorun deposunu kapladığımız aksesuara yapılsa yine aynı derinlik ve gerçekçilik olur mu? Olursa diyorum size ulaşana kadar onunla idare ederiz. Veya sticker tarzı (çamurluk vs için).
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.01.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

discoverry channalda hayranlıkla izlerim mu mesleğin ustalarını.ülkemdede böyle güzel işlerle uğraşanları bilmek çok büyük zevk.
hatta izlediğim bir programda helikoptere alevli airbrush yapılıyordu.gerçekten görülmeye değerdi.sahibinin bir anısıda şöyleydi" o kadar gerçekci olmuşki alevler,helikopteri havada görenler yanıyor diye 911 e haber vermişler.S O S çağrısı yapılmış Bravo
başarılarınızın devamı dilerim.fiyat konusuna gelince,kaskımı düşünüyorum,tahmini maliyeti ne olurdu?
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Astra'yı goruyorum hep İzmir'de super bi airbrush aklım basımdan gidiyor o astra'yı gorunce muhteşem olmus tek kelimeyle muhteşem
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.01.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slcan7091, depoyu kapladıgın materyele baglı aynı göruntuyu alıp alamamak..sert bır malzeme ise olabılır..2move, kask fıyatı sorulmuş..bunun bir standartı yok ama şun yapılan işe göre cok komık rakamlar emın olun.bu tabıkı sadece M.D. ÜYELERİ İÇİN GECERLİ!!uğrayın yardımcı olurum en geç 3 gunde hazır olur bır kask..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kimi9vale46, arkadasım begenın için sagol..adanadan bır astra daha geldı önceki bayram..bagaj yapıldı polyester desteklı..fotoları yollamaya calışıcam..bu arada tr tunıng ocak sayısına cıkacaktı cıkmış olabilir..
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.01.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Coşkun bey, ilginize teşekkürler. Kapladığımız malzeme minulex olur oda yumuşak bir malzeme. Yani olmaz diyorsunuz. Neyse bi yol bulunur.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.01.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, başkanım eyvallah mükemmel bir olay hayal gibi görürdüm bir zamanlar artık hayal oldu değerlendirilir mantıklı çok teşekkürler
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.01.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın Coşkun Şakre'nin studyosuna giderek yaptıgı mükemmel Airbrush çalışmalarının resimlerini-videolarını alıp buraya ekliyecegim...
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 07.01.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi bunu ögrendigimiz iyi oldu yaptıracak olursan uygun adres burada Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, baba bu işler için sırf yazın sana gelecegim;kask +dövme belki motorada yaptırabilirimde aşagı yukarı biraz fiyat konusunda bilgilenip ona göre tedarikli gelelim.kredi kartıylada gelebiliriz tabi özellikle yaz olması motorla gelebilmek ,yoksa bi dövme ve kaska airbrus için bi hafta sonu otobüslede geliriz Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 08.01.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi bu arada senin dövmenidemi bu arkadaş yaptı.
Çünkü senin dövmende inanılmaz güzel Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.01.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slcan7091, yumuşak malzeme uygun değil çünkü uygulanan resmin üzerine vernik şart..yumuşak birmalzemedede çatlama yapabilir..fakat depoyu yollayabılırsın kısa surede döner sana hatta resmını yollarsan yan ve ustten,bır ıkı tasarımla ön göruntu verebılırım sana...
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 08.01.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siteni inceledim taboostudio, Gerçekten çok şahane çizimler yapmışsın. Ülkemizde senin gibi yeteneklerin sayısı çok değil. Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. MD olarak her zaman arkandayız...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Sonraki
2. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal