Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "MDTK buluşması ve Turgut arkadaşımızı ziyaret"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"MDTK buluşması ve Turgut arkadaşımızı ziyaret"

"MDTK buluşması ve Turgut arkadaşımızı ziyaret"
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.01.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç birinizi tanımıyorum ama inanın turgut arkadaşımızın resimlerine göz yaşları işçinde baktım...Bu kadar değermi bu hız tutkusu diye düşünüyorum ..Biran önce acil şifalar diliyorum . Annesi olmasa ne yapardı allah annesine güç kuvvet versin.Anne gibi karşılıksız dost yok.Lütfen arkadaşlar kendinizi ve sevdiklerinizi düşünüm motorun üzerindeyken...
Başa dön
rosemoon şimdi Çevrimiçi rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alone_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 08.01.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, MDTK provalarında eğlendiğinizi görüyorum. İnşallah bu eğlencenizi oyun sahnede iken bizlerde paylaşacağız. Gülümsüyorum

Turgut Kardeşimizi ziyaret için organizatör arkadaşlardan biri, benim açmış olduğum topic te yazmıştı. Bizde o saatte buluşup gittik. Bizim katılımımız azdı, 5 kişiydik. Ama önemli olan ziyaret etmekti. Sizlerinde Turgut Kardeşimiz için yapmış olduğunuz ziyaretinize çok sevindim.
Başa dön
alone_wolf Çevrimdışı alone_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antrasit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.01.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok anlamlı ziyaret teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 08.01.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok iyi yapmışsınız arkadaşlar... Alkışlıyorum Pazarları çalışmak zorunda olmasam ben de gelmeyi ben de çok isterim... Üzgünüm Gerçi sevgili Hulkağbimin de dediği gibi gidemesek de kalbimiz sizinle ve de Turgut arkadaşımızla... Zaten hepimizin yerine gidiyorsunuz... Turgut'a acil şifalar diliyorum... Bravo

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sirindede, Umarım daha büyük bir sorun yoktur. Durumları iyidir. Yapacağımız birşey var mı ? Geçmiş olsun üzüldüm İstemiyorum
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 08.01.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben karar verdim her boş zamanımda turgutun yanına gidip onunla vakit geçirmek istiyorum hayata tekrar tutunması geri gelmesi için bunun iyi bi fikir olduğunu düşünüyorum..zaten sırf benden ve benim çenemden kurtulmak için çok daha hızlı iyileşicene eminim Gülümsüyorum Çoook seviyorum
Başa dön
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj, Haftaya gidelim ozaman.Olur mu? Senin çenen olmadan olmas Bravo
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 08.01.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sirindede,
Alıntı:

c.tesi günü shendi ve eniştem ciddi bir trafik kazası geçirdiler.

Dostum çok geçmiş olsun, senin arabanla kaza yapmışlar sanrım kazayı da ve umarım şimdi sağlıkları yerindedir Ağlıyorum
Çok geçmiş olsun shendi ve eniştene..
Kazasız, belasız sürüşler dilerim hepimiz için. Çoook seviyorum
sevgiler.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal