Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.01.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taboostudio, dostum ben ankarada olduğum için yanına uğrama gibi şansım yok.kaskım shoei,ortalama(tahmini)bi fiyat söylersen ona gore kendımı ayarlar gerekırse sana kargo yaparım
bırde aklıma gelmişşken şunu sormak isterim,,kaska zararı olurmu?koruma özelliğini kaybetmesi gibi
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.01.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazpapagan, eyvallah kardeşim teşekkur ederım..yeni işler benım web sıtesıne yakında konulacak ve burayada sakın kaçırmayın fena şeyler var Bravo
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.01.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama bunlar süper ötesi birşey ya ben çok beğendim bende istiyorummm hepsinden Alkışlıyorum
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 08.01.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel tasarımlar ben de ozel kask yaptırmak ıstıodum sorularıma cevap oldu.Gördüüm kadarıyla sadece chopperlara brush yapmış racinglerede böle şeyler yapılabilirmi?racinglerin genelde kısıtlı alanları oluoda Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.01.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2move, kadesım yaptıracagın modele göre fıyat değişir fakat suan uylere %50 fiyat Bravo minumum 100 maksum 250 tlyi geçmez
kaskın koruma özellinide kaybetmez endişen olmasın
coskunsakre@hotmail.com ekle konuşuruz kardesım
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.01.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperr çalışmalar ya emeğine sağlık harbiden hepsi harika olmuşş ellerine sağlık
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.01.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gerçektende çok güzel çalışmalar.hakkaten adam araçları sanat eserlerine dönüştürüyo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 08.01.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, gerçektten mükemmel ben o opeli bi kaç kere gördüm zaten bizim buralarda falan gerçekten mükemmel
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.01.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2-3 saat sonra ekliyecegim Coşkun ŞAKRE çalışmalarını görünce inanamıyacaksınız..
Bunlar daha bişey degil..
Bekleyin....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 08.01.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi hatta İstanbulda görüştügümüzde hatırlıyosan sormuştuk sana bu dövmeyi nerede yaptırdın diye...
Ben canlı canlı gördügüm için Hakan abideki dövmeleri gerçekten süper yani Göz kırpıyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 08.01.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
2-3 saat sonra ekliyecegim Coşkun ŞAKRE çalışmalarını görünce inanamıyacaksınız..
Bunlar daha bişey degil..
Bekleyin....

Sabırsızlıkla bekliyorum. İyi fikir Bravo
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.01.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazpapagan, sagol arkadasım...yenıler yolda..

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

memomoto, aklına gelebılecek her alana yapılabılır AİRBRUSH!
önemli olan tek unsur komposizyon..uygun model secilmeli,chopper a yapılan bır modeli racing e uygulamak yanlış olur..racınglere genelde yırtıcı ve hıza uygun şekiller yapılır..
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 08.01.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

opel astraya bayıldım çok güzel olmuş acayip bir havası olmuş arabanın

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 08.01.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoşkun abiyi ne kadarda tanımasam ona Mersinden teşekkürlerimi iletiyorum.Başkanım sizede bu güzel şaheserleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Herkese saygılar.
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.01.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende sabırsızlanıyorum fotoları görmek için.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 31, 32, 33  Sonraki
3. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal