Tarih: 08.01.2007 - 15:47 Mesaj konusu:
taboostudio, dostum ben ankarada olduğum için yanına uğrama gibi şansım yok.kaskım shoei,ortalama(tahmini)bi fiyat söylersen ona gore kendımı ayarlar gerekırse sana kargo yaparım
bırde aklıma gelmişşken şunu sormak isterim,,kaska zararı olurmu?koruma özelliğini kaybetmesi gibi _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 08.01.2007 - 17:57 Mesaj konusu:
Mükemmel tasarımlar ben de ozel kask yaptırmak ıstıodum sorularıma cevap oldu.Gördüüm kadarıyla sadece chopperlara brush yapmış racinglerede böle şeyler yapılabilirmi?racinglerin genelde kısıtlı alanları oluoda _________________
evet gerçektende çok güzel çalışmalar.hakkaten adam araçları sanat eserlerine dönüştürüyo _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Tarih: 08.01.2007 - 19:42 Mesaj konusu:
2-3 saat sonra ekliyecegim Coşkun ŞAKRE çalışmalarını görünce inanamıyacaksınız..
Bunlar daha bişey degil..
Bekleyin.... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 08.01.2007 - 19:49 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, abi hatta İstanbulda görüştügümüzde hatırlıyosan sormuştuk sana bu dövmeyi nerede yaptırdın diye...
Ben canlı canlı gördügüm için Hakan abideki dövmeleri gerçekten süper yani _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
memomoto, aklına gelebılecek her alana yapılabılır AİRBRUSH!
önemli olan tek unsur komposizyon..uygun model secilmeli,chopper a yapılan bır modeli racing e uygulamak yanlış olur..racınglere genelde yırtıcı ve hıza uygun şekiller yapılır.. _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 08.01.2007 - 20:52 Mesaj konusu:
opel astraya bayıldım çok güzel olmuş acayip bir havası olmuş arabanın _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Tarih: 08.01.2007 - 20:56 Mesaj konusu:
Çoşkun abiyi ne kadarda tanımasam ona Mersinden teşekkürlerimi iletiyorum.Başkanım sizede bu güzel şaheserleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Herkese saygılar. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız