Muhteşem resimler bunlar.İnanılmaz bir hayal gücü ve yetenek.Sanat diye işte buna denir ve bize de düşer.. _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Tarih: 08.01.2007 - 22:21 Mesaj konusu:
gerçekten sanat eseri yapıyor tebrık edmekten başka birde ağzımız açık kalıyor tabi vaaaooovv demekten kendını alamıyor ınsan çalışmalarının başarılarını dılerım nedıyım umarım bır gun benım de motoruma yapar _________________ Herkesin Etiket Olduğu Yerde Ben Fiyat Söylerim
vahsikedi, daha yapılacak ve ögrenilecek çok şey var..sonu yok yolun başında sayılırım..yeniler yolda hakn baskan yakında atacak sitemize yenı resımleriiduman7, kuşadası cok uzak değil bak almanyadan gelecek var _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Tarih: 09.01.2007 - 03:05 Mesaj konusu:
Yaklaşık 4 saat sürdü ama Coşkun ŞAKRE ye ait yeni çalışmaların görsellerini ekledim..
Bu topicin ilk sayfasındada görebilceksiniz ama merak edenler için son eklenen çalışmalar şunlar:
İnturuder çalışması..
Opel ASTRA çalışması *Yeni!
İşte bu airbrush çalışması,yaratıcılıgın,profosyonelliğin bir yansıması.
Aşagıdaki parça çalışma bittiğinde göz kamaştıran bir görünüm kazanacak.
Aracın arka cam kısmına yapılan bu çalışma çok iyi düşünülmüş
Peki bittiğinde nasılmı görünüyor? Mükemmel...
Birde gece karanlıgındaki görünüme bakalım..
Bagaj kısmındaki müzik sitemleri AİRBRUSH çalışmasıyla bu görünümü kazanmış..
Neon ışıklar yandıgında dahada bir güzel hal alıyor.
Bu Airbrush çalışmasının videosunu eklemeden olmaz
Tarih: 09.01.2007 - 13:41 Mesaj konusu: Tebrikler
Ülkemde airbrush yapilmiyor diyen dostlarimiza güzel eserlerinizle cevap veriyorsunuz. yüreginize ve bileginize saglik. Tek problem ince detay isciliginiz zayif bunu da zamanla kapatacaginiza cani gönülden inaniyorum. Bende acizane 25 yildir airbrush yapiyorum bazen el calismasi olduguna insanlari inandirmakta güclük cekiyorum. Bu calismalar sizin örneklerde oldugu gibi halis mulis el emegidir. dostlar. biz adanalardan italya ya, hollandaya motor boyuyoruz suracikta izmirde, adana da bu isi yapan sanatkarlar var bilesiniz hemde uluslararasi taninan sanatkarlar.... saygi dolu sevgi ile. iyiki varsiniz.
AirbrushUstasi, tesekkur ederım ustad..yol uzun öğrenecek cok fazla şey var hatta bence sonu yok..
tanıtmak gerek dediğiniz gibi insanlar inanmıyor baskı yada şablon sanıyorlar ,bılırsınızkı el emeği ayaklar altında..insanlara bunu tanıtıp işin zorluğunu anlatmaya çalışıyorum...çalışmalarınızda başarılar dılıyorum.. _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Tarih: 09.01.2007 - 15:06 Mesaj konusu:
onlar nasıl bişeylerdi yaaaaaa? inanılmaz güzel çalışmalar olmuş. bende hep merak ederdim nasıl yapılıyor diye. eğer desensiz bi kask alırsam soluğu izmir de alacağım sanırım _________________ Be Yourself No Matter What They Say
Bu sanatı değerlendirebilecek kadar sanatkar değilim. Ama halk lisanıyla harika dememe de müsade edin... _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
Tarih: 09.01.2007 - 19:44 Mesaj konusu:
SuperSport B yarışçısı Hakan KOPAN a ait motosikletin yapım aşamasındayken oradaydım..
Bittiği zaman görsellerini yayınlıyacagız.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
çalışmalarınız harika bemde bu işe özendim ama ticari amaçlı değil benim yaptıklarım mat oluyor soluk duruyor vernik ne kadar canlandırsada benim istediğim gibi değil sana ziyarette bulunmak isterim. _________________ özgürlüğü motosikletinde yaşa.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız