Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.01.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem resimler bunlar.İnanılmaz bir hayal gücü ve yetenek.Sanat diye işte buna denir ve bize de Alkışlıyorum Alkışlıyorum düşer..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 08.01.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten sanat eseri yapıyor tebrık edmekten başka birde ağzımız açık kalıyor tabi vaaaooovv demekten kendını alamıyor ınsan Bravo çalışmalarının başarılarını dılerım nedıyım umarım bır gun benım de motoruma yapar Gülümsüyorum
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vahsikedi, daha yapılacak ve ögrenilecek çok şey var..sonu yok yolun başında sayılırım..yeniler yolda hakn baskan yakında atacak sitemize yenı resımleriiduman7, kuşadası cok uzak değil bak almanyadan gelecek var Bravo
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.01.2007 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaklaşık 4 saat sürdü ama Coşkun ŞAKRE ye ait yeni çalışmaların görsellerini ekledim..
Bu topicin ilk sayfasındada görebilceksiniz ama merak edenler için son eklenen çalışmalar şunlar:

İnturuder çalışması..

Opel ASTRA çalışması *Yeni!

İşte bu airbrush çalışması,yaratıcılıgın,profosyonelliğin bir yansıması.
Aşagıdaki parça çalışma bittiğinde göz kamaştıran bir görünüm kazanacak.

Aracın arka cam kısmına yapılan bu çalışma çok iyi düşünülmüş

Peki bittiğinde nasılmı görünüyor? Mükemmel...

Birde gece karanlıgındaki görünüme bakalım..

Bagaj kısmındaki müzik sitemleri AİRBRUSH çalışmasıyla bu görünümü kazanmış..

Neon ışıklar yandıgında dahada bir güzel hal alıyor.

Bu Airbrush çalışmasının videosunu eklemeden olmaz

Link

Link

İntruder Kapakları YENİ!

KAPUT AIRBRUSH ÇALIŞMASI YENİ!

Şuna bakarmısınız,neredeyse canlı gibi

Bu airbrush çalışmasının yapılırken çekilen bir videosu.

Link

DRAG STAR Airbrush çalışması YENİ!

EN 500 Airbrush çalışması YENİ!

Honda Civic Airbrush çalışması YENİ!

VN 1500 Airbrush çalışması YENİ!

KASKLAR YENİ!

Kask!a airbrush yapılırken çekilen video

Link

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 09.01.2007 - 03:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel güzel vede çok güzel Bravo
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AirbrushUstasi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA/TÜRKiYE

MesajTarih: 09.01.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Tebrikler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ülkemde airbrush yapilmiyor diyen dostlarimiza güzel eserlerinizle cevap veriyorsunuz. yüreginize ve bileginize saglik. Tek problem ince detay isciliginiz zayif bunu da zamanla kapatacaginiza cani gönülden inaniyorum. Bende acizane 25 yildir airbrush yapiyorum bazen el calismasi olduguna insanlari inandirmakta güclük cekiyorum. Bu calismalar sizin örneklerde oldugu gibi halis mulis el emegidir. dostlar. biz adanalardan italya ya, hollandaya motor boyuyoruz suracikta izmirde, adana da bu isi yapan sanatkarlar var bilesiniz hemde uluslararasi taninan sanatkarlar.... saygi dolu sevgi ile. iyiki varsiniz.
Başa dön
AirbrushUstasi Çevrimdışı AirbrushUstasi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AirbrushUstasi, tesekkur ederım ustad..yol uzun öğrenecek cok fazla şey var hatta bence sonu yok..
tanıtmak gerek dediğiniz gibi insanlar inanmıyor baskı yada şablon sanıyorlar ,bılırsınızkı el emeği ayaklar altında..insanlara bunu tanıtıp işin zorluğunu anlatmaya çalışıyorum...çalışmalarınızda başarılar dılıyorum..
taboostudio Çevrimdışı taboostudio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.01.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlar nasıl bişeylerdi yaaaaaa? inanılmaz güzel çalışmalar olmuş. bende hep merak ederdim nasıl yapılıyor diye. eğer desensiz bi kask alırsam soluğu izmir de alacağım sanırım
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 09.01.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sanatı değerlendirebilecek kadar sanatkar değilim. Ama halk lisanıyla harika dememe de müsade edin... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 09.01.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tutmayın beni Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.01.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok etkileyici ve mükemmel. Ellerinize sağlık. Hakan bey e de paylaştığı için ayrıca teşekkürler.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ilginiz için teşekkür edıyorum..bu arada izmirli arkadaşlara söylüyorum;
Hakan Kopan ın gsxr1000 motorunu boyuyorum şuan, grenejda yırtıklar , içinde dalgalı damalı bayrak ve dışta depoda ise krom görunumlu trıbal desenler yapılıyor 3-5 gune sıtede yayınlarız...fena oldu Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.01.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SuperSport B yarışçısı Hakan KOPAN a ait motosikletin yapım aşamasındayken oradaydım..
Bittiği zaman görsellerini yayınlıyacagız..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla cok guzel ellerınıze saglık
Başa dön
ogulcan Çevrimdışı ogulcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalışmalarınız harika bemde bu işe özendim ama ticari amaçlı değil benim yaptıklarım mat oluyor soluk duruyor vernik ne kadar canlandırsada benim istediğim gibi değil sana ziyarette bulunmak isterim. Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 30, 31, 32  Sonraki
4. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal