Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benim Motosikletlerin En Son Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benim Motosikletlerin En Son Fotoğrafları

Benim Motosikletlerin En Son Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
polenay
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mert tufan ben yazdıklarına hiçbir anlam veremedim. güçlü yü kötülüyomusun yoksa övüyomusun. parası olupta sonradan görme gibi davrananlar var. parası olup harcamaya kıyamayanlar var.(mezara götürcek cinsten.)
güçlü abinin hem parası var hemde zevki. harcamasını biliyo. kişilik olarakta çok iyi bi insan burnu havada birideğil. kişileri tanımadan değerlendirmen çok yanlış bence. saygılar
Başa dön
polenay Çevrimdışı polenay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 09.01.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mert tufan ben yazdıklarına hiçbir anlam veremedim. güçlü yü kötülüyomusun yoksa övüyomusun. parası olupta sonradan görme gibi davrananlar var. parası olup harcamaya kıyamayanlar var.(mezara götürcek cinsten.)
güçlü abinin hem parası var hemde zevki. harcamasını biliyo. kişilik olarakta çok iyi bi insan burnu havada birideğil. kişileri tanımadan değerlendirmen çok yanlış bence.

Aynen güçlü abinin parası var almış adam kim ne diyebilir çok saçma yani kötülemeniz adamın zevki bu ayrıca 4 motoru var neden sergiliyosun ne demek ya bi MD aldığı motorun resimlerini koymayıp sevincini ve motorunu bizimle paylaşmayacak mı saçma sapan onuşmayalım lütfen adamın parası var alıyo maymun iştahlı falan demek ayıp oluyo (ayrıca sizde çalışın kazanın alın bi şey diyen mi var )
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 09.01.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mert_tufan, Sen yenisin galiba!!!!
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
murat116
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mert_tufan demiş ki:
sayın Guclu bu motorların toplam fiyatı 100 bin liranın üstünde...sana bişe söliimmi parayla imanın kimde olduğunu bilemezsin belki pk bişe anlamadın ama onlar anladı...eğer hayatını turbodan daha çok seviyorsan gaz elinde....anladın sen

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

hocam bu kadar israfa da gerek yok bi tane hayabusa alırdın (bizim için hayalbuysa)100 milyar para harcardın ama neden böyle 4 tane motor alıpta bize sergiliosunki...bişe söliimmi çok maymun iştahlıymışsın eğer hayatını turbodan daha çok seviorsan gaz elinde(ANLADIN SEN)

Kardeş senin bayaa bi sıkıntın var.burası motor sitesi herkes motorunun fotosunu gönderiyor.Sorun sende olmamasımı?Kimseye nispet yapmak için gönderilmiş fotolar değil onlar,şunuda düşün herkes istediği gibi harcar parasını kimseye hesap vermeden.Anlaşılan senin baya bi gücüne gitmiş ama ben olsam bu kadar belli etmezdim,sadece kendini küçük duruma düşürüyorsun.Ne demişler nazar etme ne olur çalış seninde olur.Sende çalış kazan 15 tane al bizde buradan fotolarına bakalım. Bravo
Başa dön
murat116 Çevrimdışı murat116 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.01.2007 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guclu, motosikletlere nazar degmesin..Hepside çok güzeller..Allah kaza bela vermesin,hep güle güle kullan..
Parasını harcamayı bilen zevkli bir kişiliğe sahip olmanda ayrı bir güzel..
Nerdeyiz biz? MOTORDELİSİ 'nde..
O zaman bu delilik çok normal..
Ben asıl parası olupda aynı ayakkabıyı 3 sene giyen adamlara HAYRET ederim..
Sanki parayı mezara götürecekmiş gibi..
Oysaki "Guclu" arkadaş,hayatta zevk aldıgı şeylere yatırım yapıyor,

OK OK OK OK OK OK
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.01.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kimseye kaza bela vermesin Bravo
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 10.01.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben asıl parası olupda aynı ayakkabıyı 3 sene giyen adamlara HAYRET ederim..
Sanki parayı mezara götürecekmiş gibi..

+100000000000 Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
mec
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesinde kardeş senin sırtın yere gelmez bir sürü avukatın var...gerçi varlıklı olduğunda belli....yalnız bu formda mal beyanı yapmak herkesin hoşuna gidiyorda inşallah kulakları ,motor alamayan ama içi giden arkadaşlar tarafından çınlatılmıyordur....
Başa dön
mec Çevrimdışı mec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat116
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mec demiş ki:
allah kaza bela vermesinde kardeş senin sırtın yere gelmez bir sürü avukatın var...gerçi varlıklı olduğunda belli....yalnız bu formda mal beyanı yapmak herkesin hoşuna gidiyorda inşallah kulakları ,motor alamayan ama içi giden arkadaşlar tarafından çınlatılmıyordur....

Niye kulak çınlatılıyorki,kimse mal beyenı yapmıyor ayrıca.Değiştir kardeş bu kafayı burası motosiklet için yapılmış forum sitesi tabiki herkes motosikleti veya motosikletleri paylaşacak.Kimse acı çekmesin diye iki motorum varsa birinin resmini göndereyim bu nasıl iş.Çalışsın oda alsın yada otursun ağzının suyu akarak hasetinden çatlasın.
Başa dön
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat116, sen nasıl konuşuyosun öyle yaa??..mesela ben şu anda ne hasetimden çatlıyorum ne ağzımın suyu akıyor ne de o kadar param olsa bile 4 tane motor alırım..hele iki tane hayabusa hiç almam..insanlar bir terslik görüyoki eleştiri yapıyor sen kimsin kimi savunuyosun sözlerinede dikkat et..kimsenin ağzının suyu akmıyodur burda..
mec
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın murat116,kardeşim bu formdaki amaç dostluk sevgi ve tabiki paylaşım..Yalnız gerçekleride bu memlekette göz ardı etmemeliyiz.allahım her kardeşime motor almayı binmeyi nasip etsin.ama lütfen formda sadece 125 lik motor alabilmek için ter döken kardeşler var.Eee sen kalkar bilmem kaçtane motorum var yok fuardan aldım yok bayiden aldım diye reklam yaparsan düzen ve formun tadı kaçar..o senin tabirinle ağzının suyu akan arkadaş o zaman öyle bi kulak çınlatırki....
Başa dön
mec Çevrimdışı mec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ummet
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 10.01.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim sen sorması ayıp ne maas alıyorsun motorlarin gercekten güzEL yada miras mi kaldı:? Ben 600rr yi nasıl alacam die hesap yapmaktan ruh halim degisti: Gülümsüyorum Allah kazasiz belasiz sürüsler nasıp etsin.
Başa dön
ummet Çevrimdışı ummet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte kapitalizm malesef bu..Kesinlikle güçlü arkadaşımızı kötülemiyorum belki benimde maddi durumum iyi olsaydı bende 4 tane motor alırdım bilemiyorum ama problem bazı şanslı insanların kendi kişisel zevklerine dilediği gibi para harcarken bazı insanların(ülkemizde büyük bir çoğunluk) ancak karnını doyuracak parayı bulabilmesi,(bu noktada kimse bana çalış seninde olur demesin) ücret dağılımının çok farklı olması kısaca gelir adaletsizliğinin ülkemizde tavan yapması.Durum böyle olunca 4 tane motorunu sergileyen bir insana diğer insanlar kardeşim Allah gözünü doyursun diyebiliyor.Burada suç kimsede değil parası olan istediğini yapmakta özgür ama dediğim gibi problem gelir adaletsizliği insanların gelirleri arasındaki uçurum bence...Biraz politik oldu sanki ama olaya birde böyle bir yorum getirmek istedim ...saygılar..

Son Mesajdan 22 saniye:
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat116
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ysrdnc demiş ki:
murat116, sen nasıl konuşuyosun öyle yaa??..mesela ben şu anda ne hasetimden çatlıyorum ne ağzımın suyu akıyor ne de o kadar param olsa bile 4 tane motor alırım..hele iki tane hayabusa hiç almam..insanlar bir terslik görüyoki eleştiri yapıyor sen kimsin kimi savunuyosun sözlerinede dikkat et..kimsenin ağzının suyu akmıyodur burda..

Bunun nesi ters onu anlamadım,niye dört motoru var diye eleştirilsin kimi ilgilendirir ki.Benim kim olduğuma gelince Güçlü'nün arkadaşı oluyorum ki konu o değil tanımadığım birinide böyle eleştirseniz yine tepki gösterirdim.Herkes bütçesi ölçüsünde motor biner parası olan koleksiyon bile yapar ve kimseyi ilgilendirmez.Kimi insan için bazı şeylere ulaşmak zordur kimisi için kolaydır bu zaten doğanın kanunu isyan etmek veye suçlamak çözüm değil.Ayrıca şunu bil diye söylüyorum bu arkadaşımız işinde çok profosyonel namusu ile çalışan hatta gece gündüz çalışan biridir parasını nasıl harcayacağı ona kalmış bir konudur.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ysrdnc demiş ki:

Bunun nesi ters onu anlamadım,niye dört motoru var diye eleştirilsin kimi ilgilendirir ki.Benim kim olduğuma gelince Güçlü'nün arkadaşı oluyorum ki konu o değil tanımadığım birinide böyle eleştirseniz yine tepki gösterirdim.Herkes bütçesi ölçüsünde motor biner parası olan koleksiyon bile yapar ve kimseyi ilgilendirmez.Kimi insan için bazı şeylere ulaşmak zordur kimisi için kolaydır bu zaten doğanın kanunu isyan etmek veye suçlamak çözüm değil.Ayrıca şunu bil diye söylüyorum bu arkadaşımız işinde çok profosyonel namusu ile çalışan hatta gece gündüz çalışan biridir parasını nasıl harcayacağı ona kalmış bir konudur
Başa dön
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ohooo gerçektende Atalarımız doğru söylemiş. "Zenginin malı züğürtün çenesi"

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki
8. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal