Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - viteslimi scoter mı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

viteslimi scoter mı

viteslimi scoter mı
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.01.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 150 lik mondial al çok sağlam bir kasa var onda
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.01.2007 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323 demiş ki:
bende2.el japon almanı öneririm ybr senin için biçilmiş kaftan 2 2.5 arası bulabilirsin çin alı başını derde sokma nacizane görüşümdür
Saygılar...

dinlesen ıyı olur Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar mecbur cin malı alacagım diger markalar beni asıyor ben motor aldım heryere gitmeliyim daha once mopedim vardı yenialmıstım 6 ay içinde 25bin kılometre falan yaptım şimdi bi iyisini alırsam 100 bini falan geçiririm siz bana çin mallarından ne önerirsiniz bi tercihim scooter yarı otamatikten büyük gosteriyo ama oteki de vitesli o da ufak gozüküyo hangisi daha iyi gider 100lük mü 150lilik mi arkadaslar Üzgünüm
Başa dön
efsane87 Çevrimdışı efsane87 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.01.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, arkadaşın fikirine katılıorum çin malı başına iş açar Gülümsüyorum
çin malına hayıRR Beğenmedim
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence vitesli motor al OK OK yada honda beat 2.el falan
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 10.01.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım..
illakide çin alacam diyosun da!
unutmaki japon'un ölüsü çin'linin dirisini 10 defa öldürür.
1-1.5 binytl ye ikinci el honda titan lar var.
onlardan al. istediğin yere git.
istediğin gibi gaz çek.
yolun durumuda önemli değil.
japon al hiç düşünme...
çin alacaksa 10 defa düşün derim.
bineceğin motorda vitesli olsunki zevk alasın.
Şimdiden hayırlı olsun diyim.
SAYGILARIMLA..
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 10.01.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skooter al ben kullanıyorum zevklı ama çınmalı alma honda al Delirdim
honda hayat onda
efsane87
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu durumda 150 bi scoterun tekeri ufak ama 100 lük yarı otamatigin tekeri buyuk yanı rampa da falan hangisi gecer daha cok dayanır teker fafkı oplarak 100lük 150ii gecer mi teker farkın dan ben bunu merak ediyorum ben 100lük alsam 150ii yokusta falan gecebilirmiyim
Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 10.01.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi tabiki de yarı otomatik olanın teker çapı büyük olduğu için torku yüksektir ama kendi hacmine göre. 150 cc scooterla kıyaslamak için ikisinin de teknik bilgilerine bakmak lazım, ya boşver scooter u ya da yarı otomatiği, zaten çin alcam diyon bari vitesli al, cidden bak pişman olursun. yok sadece bu iki motordan birini seç dersen ben scooter derim hiç yoktan biraz daha oturaklı yarı otomatiğe göre. süraat üç aşağı 5 yukarı aynı olur scooterla otoyolda daha hızlı ve rahat ilerlersin tabi bu söylediklerim bu iki motor için geçerli.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsane87
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yani haya busascooter daha mı iyi ben motorumu la hem daga hem uzun yola hem sehir içinde gezmek miçin bi motor önersene 2000bin ytl ye kadar simdiden tesekkürler
Başa dön
r1guray_59
Üye
Üye

Nereden: hayraboLu

MesajTarih: 10.01.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

japonun ölüsünü al ama çin alma benim çektiğimi çekme
Başa dön
r1guray_59 Çevrimdışı r1guray_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Motoboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.01.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acaba 2.el bir innovamı alsan?
Başa dön
Motoboy Çevrimdışı Motoboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al bitane mondial 125kt vitesli keyfine bak ..bozulursa bitane daha alırsın Gülümsüyorum
Başa dön
kanpara Çevrimdışı kanpara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal