arkadaslar mecbur cin malı alacagım diger markalar beni asıyor ben motor aldım heryere gitmeliyim daha once mopedim vardı yenialmıstım 6 ay içinde 25bin kılometre falan yaptım şimdi bi iyisini alırsam 100 bini falan geçiririm siz bana çin mallarından ne önerirsiniz bi tercihim scooter yarı otamatikten büyük gosteriyo ama oteki de vitesli o da ufak gozüküyo hangisi daha iyi gider 100lük mü 150lilik mi arkadaslar
Tarih: 10.01.2007 - 12:32 Mesaj konusu:
anicik, arkadaşın fikirine katılıorum çin malı başına iş açar
çin malına hayıRR _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Hayat bana o kadar uzun olmadığını belli etti veRR abi çoşkuyu veRR gazııı
Kayıt: Jan 10, 2007 Mesajlar: 194 Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR
Tarih: 10.01.2007 - 13:47 Mesaj konusu:
Arkadaşım..
illakide çin alacam diyosun da!
unutmaki japon'un ölüsü çin'linin dirisini 10 defa öldürür.
1-1.5 binytl ye ikinci el honda titan lar var.
onlardan al. istediğin yere git.
istediğin gibi gaz çek.
yolun durumuda önemli değil.
japon al hiç düşünme...
çin alacaksa 10 defa düşün derim.
bineceğin motorda vitesli olsunki zevk alasın.
Şimdiden hayırlı olsun diyim.
SAYGILARIMLA..
bu durumda 150 bi scoterun tekeri ufak ama 100 lük yarı otamatigin tekeri buyuk yanı rampa da falan hangisi gecer daha cok dayanır teker fafkı oplarak 100lük 150ii gecer mi teker farkın dan ben bunu merak ediyorum ben 100lük alsam 150ii yokusta falan gecebilirmiyim
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 10.01.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
şimdi tabiki de yarı otomatik olanın teker çapı büyük olduğu için torku yüksektir ama kendi hacmine göre. 150 cc scooterla kıyaslamak için ikisinin de teknik bilgilerine bakmak lazım, ya boşver scooter u ya da yarı otomatiği, zaten çin alcam diyon bari vitesli al, cidden bak pişman olursun. yok sadece bu iki motordan birini seç dersen ben scooter derim hiç yoktan biraz daha oturaklı yarı otomatiğe göre. süraat üç aşağı 5 yukarı aynı olur scooterla otoyolda daha hızlı ve rahat ilerlersin tabi bu söylediklerim bu iki motor için geçerli. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
nasıl yani haya busascooter daha mı iyi ben motorumu la hem daga hem uzun yola hem sehir içinde gezmek miçin bi motor önersene 2000bin ytl ye kadar simdiden tesekkürler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız