Tarih: 11.01.2007 - 13:05 Mesaj konusu: Elektrik motorlu race (GPR)
Motosikletimiz tamamiyle elektrik motoruyla çalışan 15 HP bir makine görüntü iyi ama hız biraz düşük kalmış 65 mil yaklaşık 104 km civarı üstelik kullanmadan önce 3,5 saatte şarjda kalması gerekiyor 3460 devir çevirebiliyor klasik elektrik motoru verileri 25 yada daha yüksek KW bir motor hızı kesinlikle dahada arttıracaktır diye düşünüyorum makine Amerikada standart olarak üretiliyor ve 8600 $ fiyat etiketine sahip
yok be arkadaşlarr.benzin benzin benzin derim.gerisi fıss.
öyleyse buna depoyu görüntü olsun diye koymuşlar.ben şahsen binmem _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
böle bi motorla psikolojik olarak hayatın yalan olur... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Tarih: 13.01.2007 - 12:12 Mesaj konusu:
yahu bu benzinden fazla yakıyordur. Kaak elektrik kullananlar için iyi seçim. Ama 8600 dolar amerikadatsa burda 25000 ytl olur. Kaçak elektriğe bile kurtarmaz. Senede 10000 km yapsam cıbırla, 250 litre benzin eder o da 700 lira filan, 80 senede anca çıkarırım verdiğim parayı
ya benim anlamadığım.elektirikli motora nasıl eegzos takılacak. takılsa bile egzosdan ne kokusu çıkacak.alla alla. hem o para verilmez bu motora.bu anca dünya elektirikli bisiklet şampıyonası olur.
_________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
Tarih: 13.01.2007 - 13:07 Mesaj konusu:
artayt, emeğine sağlık.çok güzel bilgiler.teşekkürler.
104 kmh az bir sürat değil.ileride çok daha iyileri olucaktır. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız