Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 262 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 11.01.2007 - 18:50 Mesaj konusu: Motor aski kar kis dinlemiyor.. (resim)
dun bizim buraya kar yagdi bir iki resim cekiyim dedim. surmedim tabi motoru. karda guzel resim cekiliyo bir deniyim dedim umarim beyenirsiniz.
_________________ www.turkphotos.com
yahu ben size zincirsiz cımayın demiyor muyum
ama zaten sürmemişsin olsun
iyi resimler mavi R1 haa seninkindede ibrede 299 yazınca arkana seytan biniyo mu _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 262 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 11.01.2007 - 22:33 Mesaj konusu:
yeni ogrendim fotograf makinesinin ozelligi. nasil yapiyo bilmiyorum ama heryeri aydinlik gosteriyo boyle. gece cektim o fotolari normalde cok daha karanlik. _________________ www.turkphotos.com
SGOR, abi ne karı yavv biz bu gidişle anca aç kalırız. afyonda çok sis war 10 mt yi anca görüyon. keşke yağsa karrr.
yağsın artık şu kar diyorum başak bişi demiom. _________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 11.01.2007 - 22:58 Mesaj konusu:
motorun ve sen çok yakışıklısın abi yalnız o teller neden öyle örümcek ağı gibi ?sanki birbirine dolanmış gibi birde evlere bağlantısı var sanırım _________________
efektsiz olanlari yok mu _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız