Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor aski kar kis dinlemiyor.. (resim)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor aski kar kis dinlemiyor.. (resim)

Motor aski kar kis dinlemiyor.. (resim)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 11.01.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Motor aski kar kis dinlemiyor.. (resim) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dun bizim buraya kar yagdi bir iki resim cekiyim dedim. surmedim tabi motoru. karda guzel resim cekiliyo bir deniyim dedim umarim beyenirsiniz.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 11.01.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerle oynama yaptın sanırım.süper resimler olmuş valla.paylaşım için saol
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 11.01.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu ben size zincirsiz cımayın demiyor muyum Gülümsüyorum
ama zaten sürmemişsin olsun
iyi resimler mavi R1 haa seninkindede ibrede 299 yazınca arkana seytan biniyo mu Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YaGoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YsT

MesajTarih: 11.01.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler gusel olmus
Bu zeminde yanlıcaksn Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
maniak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 11.01.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo ah bide kasklar buğulanmasa Gülümsüyorum paylaşım için teşekkürler gerçekten güzel fotolar
hingindin
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 11.01.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O zeminde R1 in gazına dokunamazsın...kafana geçer anında o motor..Gülümsüyorum ama iyi fantazi seninki YaGor... Alkışlıyorum
Başa dön
hingindin Çevrimdışı hingindin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 11.01.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaww havamı öle photo shop mu... paylaşımın için tşk wildturkey,
wildturkey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Seattle US, Konya

MesajTarih: 11.01.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni ogrendim fotograf makinesinin ozelligi. nasil yapiyo bilmiyorum ama heryeri aydinlik gosteriyo boyle. gece cektim o fotolari normalde cok daha karanlik.
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.01.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wildturkey, eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş Bravo bende bekliyorum karın yağmasını İstemiyorum
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 11.01.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, abi ne karı yavv biz bu gidişle anca aç kalırız. afyonda çok sis war 10 mt yi anca görüyon. keşke yağsa karrr.
yağsın artık şu kar diyorum başak bişi demiom. Ağlıyorum
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 11.01.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun ve sen çok yakışıklısın abi Bravo yalnız o teller neden öyle örümcek ağı gibi ?sanki birbirine dolanmış gibi Şok oldum birde evlere bağlantısı var sanırım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 12.01.2007 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buralarda da kar yok bizde kara hasret kaldık
wildturkey, resim süper olmuş Bravo
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 12.01.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuuuuuuşşş rsim orgınal oyna falan yok arkadaşlar
Başa dön
kawasaki_46_46 Çevrimdışı kawasaki_46_46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.01.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efektsiz olanlari yok mu Bravo
Dev_Adam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale_çan

MesajTarih: 12.01.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora bınen akıllı oldugunu ıddea edemez payulasım ıcın tesekkurler Dans
Başa dön
Dev_Adam Çevrimdışı Dev_Adam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal