Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scooter la araba çektim bişey olurmu ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scooter la araba çektim bişey olurmu ??

scooter la araba çektim bişey olurmu ??
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TKTKR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MOTORUN OLDU?U HER YERDEN

MesajTarih: 14.01.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByManiacGNY, dikkatimi çektim abi o yüzden kaldırdım

Başa dön
TKTKR Çevrimdışı TKTKR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 14.01.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen bende benim scooterle havaalanına yolcumu götürmüştüm.. Neyse, bagajları filan indirirken scooter dan, pistte bi Boeing 737 varmış, çekicisi arıza yapmış, el filan ettiler, girdim alana, verdiler bi çelik kablo, bağlarsın arka case demirine.. Verdim gazı verdim gazı, alıverdim uçağı hangarına.. Bişey olmuşmudur arkadaşlar? ömrü azalmışmıdır benim scooterın? acil yardım lütfen..
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 14.01.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum onu bunu bırakta bu topicin burda ne işi var Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim millet gezi ve organizasyonları beklerken kafa karıştırmayalım lütfen Beğenmedim

MSN Adresim:devil_of_bursa_md@motordelisi.com 16 FAA 37 a rh +
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 14.01.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Geçen bende benim scooterle havaalanına yolcumu götürmüştüm.. Neyse, bagajları filan indirirken scooter dan, pistte bi Boeing 737 varmış, çekicisi arıza yapmış, el filan ettiler, girdim alana, verdiler bi çelik kablo, bağlarsın arka case demirine.. Verdim gazı verdim gazı, alıverdim uçağı hangarına.. Bişey olmuşmudur arkadaşlar? ömrü azalmışmıdır benim scooterın? acil yardım lütfen..

Evet bende yanındaydım. Şahidim, her kelimesini onaylıyorum. Ama abi dönüşte biraz çiğ benzin atıyodu motora bi baktır.
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 14.01.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet beyazpapağan.. sanırım bi benzin kokusu vardı.. Geleyim pazartesi de bi bakıversinler sizin serviste.. sekman mı atıcaklar? motor mu yapıcaklar? neyse artık.. Ben pilot dan aldım zaten 2000 dolar çekme parası.. Dil çıkarıyorum
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 14.01.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Geleyim pazartesi de bi bakıversinler sizin serviste..

Tamam abim her zaman bekleriz servisimiz emrine amadedir
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.01.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne var yaawww çeker tabi arabayi boşa atınca nıye cekmesınn??? Çok gülüyorum
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TKTKR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.01.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi hadi öyle olsun ama ben inanmıyorum açıkcası

Başa dön
TKTKR Çevrimdışı TKTKR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rossii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.01.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, ilahi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum zuhaaaaa
Başa dön
rossii Çevrimdışı rossii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TKTKR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.01.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossii, bencede sana katılıyorumm

Başa dön
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 14.01.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi,
Alıntı:

hocam 2000 dolar iyiymiş valla bidaha olursa haber verde bende cbr la çekeyimmm Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 14.01.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi daha çekme bişe olursa çoktan olurduu
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 14.01.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi demiş ki:

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum süperr Çok gülüyorum
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clawman, abi walla navlun parası kadar çekme parası almışsın helal sana Delirdim Delirdim
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 15.01.2007 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fantazi sonra çin mallarına bok atarsınız
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal