Tarih: 15.01.2007 - 17:37 Mesaj konusu: Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu
Motordelisi Spor Kulübü-Dernegi DUYURUSUDUR.
Kulübümüzün olaganüstü GENEL KURUL u 14 Ocak 2007 tarihinde saglanan çogunlukla yapılmıştır.
Resmi üyelerin katıldıgı,ve yeni yönetimin seçildiği toplantıda Divan Kurulu nunda tutanagı ile oluşan yönetim kurulu listesi şu şekilde.
YÖNETİM KURULU
Hakan Dinçer - Başkan
Mehmet TAN - .As Başkan-Sayman
Halil Akkaşoglu - Gezi ve Etkinlik Org.-Yön.Kur.Üys.
Arif Kandillioğlu - Genel Sekreter.-Yön.Kur.Üys.
Ertan Özkan - Basın ve Halkla İlş.-Yön.Kur.Üys
Savaş Bakay- Spor organizasyonları Yön.Kur.Üys
İbrahim KAYMAZ- Yön.Kur.Üys
DENETİM KURULU Üyeleri
Hasan Edip Bulguoglu
Ali İhsan Uguz
Arzu Dinçer
Yedek YÖNETİM KURULU
Berhan Aybar
Raziye Kandillioğlu
Murat Tan
Yedek DENETLEME KURULU
Yasemin Özkan
Sevgi küçük
Tugba Tan
KULÜP ANTRÖNÖRÜ
Barış TOK
Yapılan Genel Kurulda geçmiş döneme ait Gelir-GİDER tablosu okunmuş ve ibra edilmiştir.
Gelecek dönem FAALİYET RAPORU okunmuş ve resmi üyeler tarafından ibra edilmiştir.
MOTORDELİSİ Spor Kulübü nün federasyon delegelerinin belirlenmesiyle ilgili Yönetim kurulunun karar almasıda oy çokluguyla ibra edilmiştir.
MOTORDELİSİ Kulübünü Bölge ve İllerde Temsil edecek Resmi Yöneticiler kulübümüze kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra listede yer alacaklardır
En son HakanDincer tarafından 09.01.2008 - 16:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2050 Nereden: bayramoğlu -soma :))
Tarih: 15.01.2007 - 17:55 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, tüm delilere hayırlı olsun .
yönetim buraya
yönetim buraya
birde fotolu bir tanıtma yapsaydık yeni üyleremizde ;yönetim kurulumuzu tanıma imkanı bulurdu. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
PERT TEAM
Hakan lisans verir duruma geldik mi? Lisansı Motordelisinden almak istiyorum...Arayacağım seni bu konu hakkında... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6092 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.01.2007 - 19:22 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun. Burada resmi yönetimde kim olduğu nerede olduğu önemli değildir.
Başta Hakan olmak üzere biz hep birlikte MD yi buralara getirdik.İstanbulda Ankara da ,Konya da , Antalya da ve saymadığım pek çok ilde en az bizim kadar koşan uğraşan MD ye gönül vermiş arkadaşlarım var.Ve ben hepsiyle aynı isim altında birşeyler yapmaktan çok mutluyum.İyiki sizlerle birlikteyiz.Hepinize MD için verdiğiniz her şey için sonsuz teşekkürler _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız