Tarih: 15.01.2007 - 19:32 Mesaj konusu:
TKTKR, seni hatırladım intikam alayım dıyorsun ama gixxanın lafına bakma sen göz problemi var onun resimlerin üsyunu bi tıkla buyusun iyice bak cizimmi gecekmi anlarsın
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
gixxa, bırader gercekten sende bi problem var bunların hepsi bir steden alınma degil 600f var modıfıyeli 636 var elemanın kendi yaptıgı motor bikepickse gir uzerınde cekilmiş resimleri var elemendamı cızım bi bak istersen z1000 orjinal kawasakinin kendi sitesinden aldım cok biliyorum ayakları yapma millete sana inanacaklar bazıları
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 15.01.2007 - 20:05 Mesaj konusu:
Tarkan_600 hayir arkadas problem sende, sana dedim o resimleri cizeni tanidiyigmi haalen boyle diyorsun cunku inatin tutdu ve yanlis olamasin diye, Sana kizan yokki neden boyle ediyorsun ? aferim iki uc resim paylasmisin yani resim cizgi demdek yanlis mi ?
Kardesim bak ilahki beni konusturma, O resimler Raptor dan aldin en alt daki uc dort resimmi neyse gercek olabilir, cunku bunlar 05 ve 06 modeller.
Neyse paylasmanina tesekurler deyim bitsin, esek inadini kapida birakirsan cok iyi olur
Tarih: 15.01.2007 - 20:16 Mesaj konusu:
hepsi cizim dıyen cok bilmiş arkadaşlar z1000 kawasakinin turkiyedeki kendi öz sitesi olan özzzzz yani z motodan yani ordan resmi kaydedtim millete resimmi satıyor bu kawasaki gülünc duruma düşmeyin yaw cok biliyor ayaklarınla neyse inanmayan kawasaki bayısine gitsin ne dıyeyım başka bu motor sahtemi gercekmi dıye
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
gixxa, www.motorradonline.com kawasaki 2007 modeller dıyen bolumune gir bikepicks tede sıteye uye olan motorcuların kendi resimlerinin oldugu yerde 636 nın resimlerine bak 600f ide modıfiye yapan bir siteden buldum resmini onunda uzerınde binen kişilerle resimlerin koycam o zaman belki anlarsın bazı şeyleri ön yargılı bakma herşeye tamam kendine ıyı bak sonucta hepimiz kardeşiz kırılmam sana
tarkan_600, Videolar fotoğraflara taşıdım, yeri burası. Lütfen konu açmadan önce ilgili bölüme dikkat edelim. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
uzman motorcular hiç bişi demesin çaylaklarr photoshop desiN.. yapmayın kendinizee gelin sizz neyin tartışmasını yapıosunuzz bunların hepsi gerçek her sene markalar bööyle bir etkinlik düzenlerr ve her markaa geleceğim motosikleti diyee 1 sene 2 hatta 3 sene önceki motosiklet diyee motosikletler yaratırlarr ve kendi aralarındaa beğenilmee sözz konusuu sadece bi tane üretilirr ve sonraa açık artırmaylaa satılırr yadaa çok değerli kişileree hediyee edilirr neysee tarkan_600, evet hiç biri çizim değil fırça işi değil bu resimler için teşekkürlerr..
Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 196 Nereden: kyrykkale ankara/bilkent
Tarih: 15.01.2007 - 21:03 Mesaj konusu:
bunlar cızım kardesım neden kabullenmıyorsun bende photoshop yapıyorum mesela resımlerden bırı 600 rr la 1000 rr bırlesımı o resım 2007 600 rr cıkmadan once de 2007 600rr olarak gosterlıyodu sımdı 2008 mı oldu. bahsettıgım resımde on tarafın orantısıslıgından bırlesım oldugunu anlarsın ama dıgerlerı basarılı photoshop olmus kolay ayrılmıyo kavasakının kafa grenajı ducatı 1098 ın farından alınmıs bıraz degıstırılıp konmus mesela egzosların ne kadar egretı durdugunu da belırtmelıyım bunlar fatos oldugunun kanıtıdır _________________ [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/9711/untitled1ho3.jpg[/IMG][/URL]
leventse, kardeşim bu motorlar gerçekk avrupa yolculuğuna davet ediyorumm bir gün zengin olursan araştır photoshop diyee bişi varr bendee çok ii biliyorumm ama bunlarr değill... neysee arklar tartışmayalım herkess bilgiği gibi olsunn güzel motosiklett deyin tarkan_600, arkşımızaa resimler için teşşkürr edin ok ne güzel motosikletlerr işteee hayal kurunn ohh negüzell
arkadaşlar hepsi çok güzel ama suzi bi başka ya nerde görsem dalıp gidiyorum.güzel paylaşım ellerine sağlık.buarada uzun zamandır yoktum hepinize merhaba. _________________ stiwolf 93 suzuki gsx-r1100 99 r1
Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 196 Nereden: kyrykkale ankara/bilkent
Tarih: 15.01.2007 - 21:22 Mesaj konusu:
mesajını okudum bunlar cızım olarak yapılmıyo zaten bunlar bı kac gercek resmın bırlestırılmesı ıle elde edılıyor boyama ıle degıl adam bı motordan resım parcası kesıp dıgerıne yapıstırıyor yakında bı tane yapıp koyayım buraya belkı ınanırsın o zaman neyse ınanmassanda sen bılırsın _________________ [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/9711/untitled1ho3.jpg[/IMG][/URL]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız