Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kesinlikle görmedıginiz motorlar mesela cbr xx1200

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kesinlikle görmedıginiz motorlar mesela cbr xx1200

kesinlikle görmedıginiz motorlar mesela cbr xx1200
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
musa1978
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Danimarka / Helsingör / Konya

MesajTarih: 15.01.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gixxa sana katiliyorum..
Ama yine resimler cok güzel paylasim icin tskt ler..
musa1978 Çevrimdışı musa1978 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 15.01.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bir photoshop harikası bunlar yaw Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 15.01.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TKTKR, seni hatırladım intikam alayım dıyorsun ama gixxanın lafına bakma sen göz problemi var onun resimlerin üsyunu bi tıkla buyusun iyice bak cizimmi gecekmi anlarsın

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

gixxa, bırader gercekten sende bi problem var bunların hepsi bir steden alınma degil 600f var modıfıyeli 636 var elemanın kendi yaptıgı motor bikepickse gir uzerınde cekilmiş resimleri var elemendamı cızım bi bak istersen z1000 orjinal kawasakinin kendi sitesinden aldım cok biliyorum ayakları yapma millete sana inanacaklar bazıları
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TysonPit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: City Of Angels

MesajTarih: 15.01.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi çizim ama yinede güzeller. Göz kırpıyorum
Başa dön
TysonPit Çevrimdışı TysonPit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 15.01.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarkan_600 hayir arkadas problem sende, sana dedim o resimleri cizeni tanidiyigmi haalen boyle diyorsun cunku inatin tutdu ve yanlis olamasin diye, Sana kizan yokki neden boyle ediyorsun ? aferim iki uc resim paylasmisin yani resim cizgi demdek yanlis mi ?

Kardesim bak ilahki beni konusturma, O resimler Raptor dan aldin en alt daki uc dort resimmi neyse gercek olabilir, cunku bunlar 05 ve 06 modeller.

Neyse paylasmanina tesekurler deyim bitsin, esek inadini kapida birakirsan cok iyi olur
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 15.01.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi cizim dıyen cok bilmiş arkadaşlar z1000 kawasakinin turkiyedeki kendi öz sitesi olan özzzzz yani z motodan yani ordan resmi kaydedtim millete resimmi satıyor bu kawasaki gülünc duruma düşmeyin yaw cok biliyor ayaklarınla neyse inanmayan kawasaki bayısine gitsin ne dıyeyım başka bu motor sahtemi gercekmi dıye

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

gixxa, www.motorradonline.com kawasaki 2007 modeller dıyen bolumune gir bikepicks tede sıteye uye olan motorcuların kendi resimlerinin oldugu yerde 636 nın resimlerine bak 600f ide modıfiye yapan bir siteden buldum resmini onunda uzerınde binen kişilerle resimlerin koycam o zaman belki anlarsın bazı şeyleri ön yargılı bakma herşeye tamam kendine ıyı bak sonucta hepimiz kardeşiz kırılmam sana
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.01.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, Videolar fotoğraflara taşıdım, yeri burası. Lütfen konu açmadan önce ilgili bölüme dikkat edelim.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzman motorcular hiç bişi demesin çaylaklarr photoshop desiN.. yapmayın kendinizee gelin sizz neyin tartışmasını yapıosunuzz bunların hepsi gerçek her sene markalar bööyle bir etkinlik düzenlerr ve her markaa geleceğim motosikleti diyee 1 sene 2 hatta 3 sene önceki motosiklet diyee motosikletler yaratırlarr ve kendi aralarındaa beğenilmee sözz konusuu sadece bi tane üretilirr ve sonraa açık artırmaylaa satılırr yadaa çok değerli kişileree hediyee edilirr neysee tarkan_600, evet hiç biri çizim değil fırça işi değil bu resimler için teşekkürlerr.. Bravo
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar cızım kardesım neden kabullenmıyorsun bende photoshop yapıyorum mesela resımlerden bırı 600 rr la 1000 rr bırlesımı o resım 2007 600 rr cıkmadan once de 2007 600rr olarak gosterlıyodu sımdı 2008 mı oldu. bahsettıgım resımde on tarafın orantısıslıgından bırlesım oldugunu anlarsın ama dıgerlerı basarılı photoshop olmus kolay ayrılmıyo kavasakının kafa grenajı ducatı 1098 ın farından alınmıs bıraz degıstırılıp konmus mesela egzosların ne kadar egretı durdugunu da belırtmelıyım bunlar fatos oldugunun kanıtıdır
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leventse, kardeşim bu motorlar gerçekk avrupa yolculuğuna davet ediyorumm bir gün zengin olursan araştır photoshop diyee bişi varr bendee çok ii biliyorumm ama bunlarr değill... neysee arklar tartışmayalım herkess bilgiği gibi olsunn güzel motosiklett deyin tarkan_600, arkşımızaa resimler için teşşkürr edin ok ne güzel motosikletlerr işteee hayal kurunn ohh negüzell Alkışlıyorum
Başa dön
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burkı mesela ımkan olsada gozunun onunde o bın rr 600 rr karması resmı yapsam da ınansan. neyse mesela r1 dıye konan makıne r1 ın kafa grenajı bıraz oynanmıs yanlarına hava gırıslerı eklenmıs arkaya da r6 kuyrugu takılmıs makıne 1000 rr ın yan grenaj dakı renk bozukluguna da dıkkatınızı cekerım bunlar yapılmayacak seyler degıl bende fotos la kendımı 1000 rr suruyomus gıbı gosterdıgım bı resım yaptım mesela
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leventse, 3 mesaj öncesi nee bakarmısın benim bi mesajım varr oku istersen
Başa dön
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepsi çok güzel ama suzi bi başka ya nerde görsem dalıp gidiyorum.güzel paylaşım ellerine sağlık.buarada uzun zamandır yoktum hepinize merhaba.
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesajını okudum bunlar cızım olarak yapılmıyo zaten bunlar bı kac gercek resmın bırlestırılmesı ıle elde edılıyor boyama ıle degıl adam bı motordan resım parcası kesıp dıgerıne yapıstırıyor yakında bı tane yapıp koyayım buraya belkı ınanırsın o zaman neyse ınanmassanda sen bılırsın
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 15.01.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burki_suziXR Sende benim 7-8 evel mesajimi okursan cok sevinirim

Yani o resimlerini cizeni tanidigimi sogledigim halde daha karga gibi otuyorsunuz Alkışlıyorum

Delirdim Pes be arkadaslar pes Delirdim
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal